Satan a LÁSKA sú rozdielne cesty.

15.03.2024 20:50

Satan a LÁSKA sú rozdielne cesty.

Peter | 16.03.2024
V tomto období viac ako inokedy a aj v budúcnosti je dôležité pestovať lásku, odovzdávať ju ale hlavne pestovať v sebe ako to posledné semienko obilia na zemi!
Je to tak dôležité ako voda ktorá je podstatná pre život človeka. Bez nej človek prežije len pár dní, a to sa týka tak isto aj LÁSKY.
Satan a láska nikdy nepôjdu ruka v ruke, nikdy satan nebude dobrý, nikdy nebude akceptovať lásku....skrátka NIKDY!!!
A toto je alfa omega prežitia na zemi tohoto ľudstva. Keby ľudia vedeli ako je to dôležité, nikdy by sme neboli v žiadnej vojne, nikto by nebol v base, nikto by sa s nikým nehneval. Viem, je to utópia, ale ja hovorím jedno, stačí malé semienko z ktorého vyrastie veĺký strom. A ten strom bude základ dobra a lásky. Viery v Pána Boha. Čím viac stromov vyrastie, stane sa z toho záhrada, potom les a nakoniec obrovské územie ktoré bude nádherné na bývanie. Pán Boh nám dáva jkaždý deň ukážky ako kráče´t, je dôležité ich počúvať a vnímať. Bez Pána Boha sa ani list na strome nepohne.
Buďme vďačný za pani Luru, lebo ona jediná dokáže odrývať naše chyby, bu´dme vďačný za každú literu na tejto božej stránke-je to biblia dnešnej doby. Je nás veĺmi málo, ktorí sa snažíme ísť. Ale nás žiaden blbý satatn nezdolá a neporazí, pretože naša viera a láska je silnejšia ako jeho nekalé pohnútky a prekážky.
Ľúbime pani Lauru, a vždy budeme pri nej stá´t a pomáhať jej. Je naša. Bojuje za nás nekonečne...a my budeme tiež. Až do našej smrti.
Milujeme Ťa Otče Bože, a milovať budeme i pani Lauru!!!Navždy!
Peter.

 

Komentáre:

  1. Erika | 25.03.2024
    Krásne a pravdivo napísané.Áno táto Božia stránka je biblia tejto doby.Pani Laura Nás učí milovať a veriť v Pána Boha.Láska je obsiahnutá v každej modlidbe v každej liečbe ,odkaze ,poučení.Lebo láska je BOŽÍ DAR.A my musíme bojovať a nepoddať sa zlu.A iba na tejto Božej stránke,ktorú máme iba vďaka Vám milá pani Laura ,sú ochranné modlidby proti zlu a satanovi.A ak sa ich modlíme úprimne ,tak účinnosť je vždy 1000%.S láskou Erika.Nech Vás Pán Boh žehná a ochraňuje.

  2. miro | 18.03.2024
    Rád by som zareagoval na Petrov výborný a podnetný príspevok. Uvedomujem si, že za posledné mesiace som asi ten posledný ktorý tu má právo sa ozývať, ale mal som chuť po dlhej dobe na stránku prispieť, a Petrov príspevok ma inšpiroval.
    Satan a Láska naozaj nikdy nepôjdu ruka v ruke, to je veľká pravda. Buď jedno, alebo druhé, musíme si vybrať.
    Satan Lásku nenávidí, stráni sa jej, ničí ju a bolí ho, keď ju vidí alebo cíti. Vadí mu láska človeka k človeku, ale aj človeka k Bohu. Ako už vieme za tie roky vďaka pani Laure a vďaka mnohým Božím odkazom tu na stránke, satan chce zničiť lásku, to je jeho cieľom. Používa na to špinavé triky a praktiky, pokúša nás tak, aby to pre nás bolo lákavé. Nebude nás predsa pokúšať niečim čo nás neláka. On je chytrý. Dobre vie, kto z nás má aké slabé stránky a kde by našiel štrbinku v našich srdciach a zasial tam jeho špinavé semeno zla. Dobre vie, ako zaujať každého z nás, aby sme boli ochotní sa zrieknuť lásky pre jeho prašivé zákerné pokušenia. Treba si dávať naozaj obrovský pozor. Viem sám dobre o čom hovorím.
    Nič na tomto svete, naozaj nič... nestojí za to, aby sme sa zriekli lásky v duši! Nech nás pokúša ako chce, musíme sa snažiť zo všetkých síl odolávať a držať sa lásky a pána Boha pevnejšie ako kedykoľvek predtým. Odolávať, lebo on pokúšať neprestane. On to nevzdá. Naopak čaká, že to vzdáme my. Nesmieme. Podržíme sa navzájom. Bojujme. Spolu sme veľmi silní.
    Väčšinou jeho pokušenia pochádzajú z tej "lesklej" strany tohoto sveta. Snaží sa nás nalákať na peniaze, úspech, slávu, smilstvo, blahobyt, pohodlie, lenivosť, chamtivosť, aj pýcha a lakomstvo a hlavne sebectvo...to sú jeho obľúbené pracovné metódy. To je jedna "strana mince" tohto sveta.
    Tá druhá, tá, ktorá stojí za náš obdiv a ktorá by nás mala zaujímať a priťahovať, to je svet dobra, pokory, skromnosti, vzájomnej pomoci, lásky, trpezlivosti, ochoty pomáhať, žiť pre rodinu, deti, priateľov. Ľahko sa to píše, treba tak ale naozaj žiť, to nám prinesie lásku a milosť pána Boha. Buďme silní. Milujme Boha. A buďme vďační pani Laure, čo všetko pre nás všetkých za tie roky urobila, vďaka Bohu že ju máme.

Pridať komentár