Strava a železo.

05.11.2023 18:41

Strava a železo.

05.11.2023
Pane Bože, viem, že máš pre každého individuálny liek, ale chcem sa ťa spýtať, ako zvýšime železo v krvi? Čo by mala obsahovať takáto strava. Ďakujem. Katarína

 

Božia odpoveď:
Bolo Bohom ku tejto tázanosti toto slovo odpoveďou odkázané a to znamená, aby sa vaša strava pri nedostatku železa stala zásobovaná hovädzou pečienkou dva krát do týždňa po dvadsať dekov s dobou varenia len desať celých minút. Dobre sa svojou vstrebateľnosťou železo dostáva do tela každodenným pojedaním kokosu aspoň troma lyžicami denne až do zlepšenia zdravotného stavu. Najbohatším zdrojom železa sa stáva žihľava, ktorá ho v priehrštiach vašemu telu dodáva, či v zime sušená alebo počas roka ako živý zelený nápoj vymixovaný, pripravená stálosťou jej požívania v opakovanosti každého jedného roka. Liečebná receptúra v nedostatku železa v tele sa stáva osobitá telesnej schránke každého človeka, individuálne chýbajúcim jeho hodnotám železa. Prospešný sa stáva aj kobalamin pre správnu krvotvorbu nesmierne potrebný a dôležité čo treba tiež na pamäti mať o jeho liečivom význame, na železom krvnej výžive potrebnej do odstránenosti anémie. Do každého dňa bude potrebné svoje stravovacie návyky pozorovať, nakoľko ak je váš každodenný jedálny lístok chudobný na prepotrebné živiny v strave a podobá sa na jedálny lístok chudáka bezdomovca, nepomôže vašemu telu dopĺňať železo ani to najlepšie liečivo, či naordinované lekármi alebo vašimi snahami vo vitaminóznych produktoch. Na zdravú krv s dostatkom potrebného železa musí byť stavebným jeho pilierom v tvorbe dobrá, kvalitná a vyvážená strava, nie jednotvárna počas dňa, s konzumáciou aj potrebného mäsa, ktorého nedostatok v telesnej schránke človeka oberá vašu krv o blízkosť železa. Ani jeden človek, ktorý sa snaží stravovať bez mäsa, nemá svoju krv v poriadku hodnotami a aj keď sa pri takejto strave ešte zatiaľ necíti zle a je hrdý na odlišnosť svojeho stravovania od jedincov druhých, v ktorých strave nechýba mäso, dostávať bude každý jeden takýto vegetarián oslabenosť vo vytváraní správnej a zdravej krvi, čo časom môže viesť do takej silnej akútnej anémie, ktorá môže byť na leukémiu premenená. Zdravie svojej krvi nikdy nezískate konzumovaním bezmäsitej potravy, nakoľko ľudský organizmus nedokáže len z pojedania rastlinnej stravy vo vašom ponímaní ako tej najzdravšej, prijať takú formu železa, akú potrebuje získať zo stravy živočíšnej, na ktorú je vstrebateľnosťou potrebných živín pre vašu krvotvorbu správnu, danosťou svojou prispôsobený a ani najmenej nedúfajte, že bezmäsitou stravou dobré zdravie získate, lebo jej konzumáciou dlhodobou a pravidelnou sa budúcnosťou svojemu dobrému zdraviu jeho stratenosťou priblížite, čo môže byť pre niektorých jedincov navždy trvalá chorobnosť v prejavoch rôznych symptómov v rôznych telesných ochoreniach, vlastne spôsobených vašim pričinením a to nezdravým stravovaním, lebo vaše telo nedokáže fungovať len na orieškoch a ovsených vločkách, čomu sa hovorí o takomto stravovaní veľmi prísna a nebezpečná diéta, smerujúca do ťažkého chorobného stavu v prichádzajúcich mnohých nečakaných chorobách. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Viac o kobalamíne sa dočítate tu:

www.unilabs.sk/clanky-invitro/vitamin-b12-vyznam-v-organizme-denna-potreba-jeho-zdroje

 

Komentáre:

  1. Dominika | 10.11.2023
    Ďakujem Ti drahý Otče Bože za tento odkaz aj za všetky liečby a modlitby, ktoré nám posielaš cez našu pani Lauru. Pečienka má vážne obrovskú silu. Vždy, keď som si ju pripravila, cítila som väčšiu silu v tele. Ďakujem môj Bože za Tvoju starostlivosť a lásku. Ďakujem za každú Tvoju pomoc pre moju dušu aj telo. Milujem Ta môj Otecko Nebeský. Pozdravujem Vás milá pani Laura a ďakujem Vám za prijatie Božíeho odkazu. Nech Vás Pán Boh sprevádza a ochraňuje každý deň.

  2. Peter | 07.11.2023
    Obrovská vďaka Tebe Otče Bože za tieto doslova varovania pred možnými chorobami zlým stravovaním. Ty si nás stvoril takých aký sme, a len Ty najlepšie vieš čo je pre nás prospešné a potrebné. Nielen telesne ale hlavne duševne. Milujem Ťa za všetko, čo si pre mňa spravil a čo pre mňa spravil a láskavá pani Laura všetko správne odkázala. Sám som mal liečbu na krv hovädzou pečienkou, a veru necítil som sa dobre pred liečbou. Len s Tebou sú naše životy naplnené.
    Z láskou Peter.

  3. Júlia B. | 05.11.2023
    Ďakujem Otče Bože za tento odkaz. Aj môjmu synovi veľmi pomohla hovädzia pečienka, keď mu doktorka namerala nedostatok železa, kvapky z lekárne sme nepoužívali, pani Laura nám prijala od Pána Boha liečbu. Po dvoch mesiacoch mal už dobré výsledky.
    Aj teraz mu ju občas dám a navyše mu aj veľmi chutí a to má len dva roky. Sme vďacní za túto radu.
    Ďakujem pani Laure za prijatie odkazu, beriem si rady k srdcu, lebo môj syn a ja ich veľmi potrebujeme.

  4. Maria | 05.11.2023
    Ďakujeme pane Bože za úžasné rady a liečby ktoré nám odkazujes .A liecis nás svojimi vzacnymi liečbami .Milujeme ťa Bože nás .Ďakujem pani Laura za lásku z akou svoju náročnú prácu robíte . Ďakujem

Pridať komentár