Čo spraviť, to alebo to druhé?

24.05.2020 12:29

Čo spraviť, to alebo to druhé?

Sisa | 05.04.2013
Drahý pane Bože, veľmi by som ťa chcela poprosiť ak je to tebou dovolené a žehnané aby si nám cez pani Lauru zoslal modlitbu správneho rozhodnutia. Aby som to priblížila, často krát sa stane že sme v situácii kedy sa nevieme rozhodnúť čo máme spraviť, či urobiť to alebo to druhé. Či prijať jednu vec alebo tú druhú, ísť tam alebo neísť... My smrtelníci nevieme čo ty drahý Bože chceš aby sme spravili a vtedy ľahko podlahneme tomu čo sa zdá byť lepšie a predsa to nás môže skúšať diabol a my urobíme chybný krok. Existuje neaka krátka prosba alebo modlitba ku tebe drahý pane Bože aby sme naše rozhodnutie urobili tak aby bolo to správne a žehnané tebou. Ďakujem.


Božia odpoveď:
Boh k láskavej tvojej duševnej tázanosti odpoveď v odkázanom tomto slove odosiela, aby sa tvoja duša správne vždy rozhodla sa nikdy zariadiť pre tvoje duševné dobro nedá, keď niekedy sú mnohé zlé duševné rozhodnutia pre duše veľmi potrebné do cieľa ich pochopenosti momentálneho súčasného ich životného postoja do vecí k ich dušiam nesprávnym a v svojich nesprávnych životných krokoch keby takéto duše na múr dopadom hlavy bolestne nenarazili, tak by len ťažko zistiť dokázali že robia v svojom živote nejakú chybu alebo zle rozmýšľajú, druhým ľuďom vedome ubližujú a do správneho duševného rozhodnutia sa vždy priblíži každá jedna duša, ktorá ľúbi svojeho Boha a od počiatku každého dňa vloží svoju dlaň do jeho mocnej Božej ruky a nechá smer svojej duševnej cesty v daný deň odovzdanosťou sa hneď zrána do Božej ochrannej náruče riadiť v Božej vôli a či už bude s dobrými alebo pre jej pohľad zlými rozhodnutiami naplnený, nech si je vedomá toho, keď svoj celý život hneď po zobudení odovzdala riadeniu Božej vôli nemusí sa odozvy zlého svojeho konania ako následku zlého svojeho rozhodnutia obávať lebo tak to malo byť, aby sa nesprávne rozhodla, čo ju núti rozmýšľať prečo sa tak stalo a v čom v svojom živote schybila, komu svojim nesprávne vysloveným slovom alebo skutkom ublížila a vlastné úvahy jej dušu k pravému poznaniu takému dovedú, že ona vlastne pochopí, čo by bez nárazu do steny nedokázala prijať ako svoj duševný omyl a vinila by zo svojeho neúspešného konania ostatných nevinných, čím do duševnej tiahy by karmický náklad ďalší pribrala hoc aj z nevedomosti svojeho konania, lebo takto fungujú moje Božie všetky zákonitosti ktorých autorstvo prináleží jedinému mne Bohu a do dodržiavanosti ich platnosti podlieha každá jedna duša na vašej zemi. Ku lepšiemu tvojemu duševnému pochopeniu sa v živote naučiť treba prijímať s pokorou v duši a náukou všetky svoje zlé životné rozhodnutia ako sa na vašej zemi slengom o poučení rozpráva, že všetko zlé čo mi život priniesol nesie so sebou aj tázanosť v akej príčine bola moja duša vstrebávateľom takéhoto utrpenia v dôsledku mojeho nesprávneho rozhodovania, keď každé zlo nesie v svojom príchode bolestnom pre dušu Boha milujúcu aj dobro a to sa nazýva zástava jej krokov do jej zlého životného smeru a netreba bedákať nad neľahkým údelom vašeho života ale kráčať dopredu v míľových krokoch prekračovaním životných prekážok nie zastavenosťou pred nimi ale svojou poučiteľnosťou z ich dopadu pred vaše nohy a ich obídením na ceste kráčajúcej ďalej dopredu, ale už v poučenosti a pochopenosti svojeho nesprávneho životného smeru a preto tvojej duši modlitbu za každý úspešný tvoj životný krok cez moju Lauru neodošlem, aby nebol pádom do bezodnej navždy tvojej duši priepasti. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

RE: Sisa | 12.04.2013
Pane Boze z uprimneho srdca ti dakujem za tvoju odpoved, velmi si to vazim a vam pani Laura velka vdaka za vas cas a za to ze ste prijala pismo na moju otazku a minula tolko energie koli mne a mojej otazke. Dakujem.