Môj Bože, ďakujem za Tvoje dary milosti pre moju dušu. Bez Teba sa žiť ani prežiť nedá. Len Ty Bože sa stávaš duši mojej cestou bezpečnou, do cieľa ktorej nikdy nezablúdim.

31.10.2021 22:12

  1. Liečba nielen pre mňa
    Peter | 05.04.2023
    Najláskavejší Bože. Nikdy nieje náhoda keď voláme s pani Laurou. Stalo sa tak i pred pár dňami, keď som od Teba dostal liečbu na krv. Som Ti nesmierne vďačný, slovami sa opísať nedá ako moc. Veľmi Ťa milujem a ďakujem najláskavejšej pani Laure že nám tak od Teba pomáha. Cítim ako mi zaberá a vlieva sa mi energia do žíl. Cvik na odblokovanie pricviknutej cievy v krčnej chrbtici bola ďalšia čerešnička z Tvojej Božej lekárne. Pocítil som okamžitú energiu ktorá mi stúpala až do zadnej časti mozgu. Vždy všetko v pravý čas od Teba môj Bože prichádza. Ďakujem Ti za nádej a liečbu aj pre moju mamu. Zo všetkých síl sa budem snažiť aby som jej pomohol.
    Milujem Ťa Bože, ľúbim Vás pani Laura.
    S láskou Peter.

  2. Dobré správy
    Zuzana | 03.04.2023
    Otecko môj , nevieš si ani predstaviť ako som Ti vďačná za náš rozhovor s Laurikou. Jej prijemný hlas ma naplnil energiou, radosťou a láskou. Ešte ďalši deň, len keď som si na ňu spomenula sa mi vyčaril úsmev na tvári. Jej prijemný hlas mi dobil baterky. A k tomu som ešte dostala ako čerešnićku na torte vzacne rady , ktoré ma uistili , že s mojou dcerou to nieje tak zle ako som predpokladala.Bala som sa ,že ma vredy na žaludku ,mali sme navstiviť lekára kôli gastroskopii. Lenže pani Laurika počula od Teba Otecko, že je to preplnené hrubé črevo. Ešte na tom pracujem a vysvetlujem, že keď sa bude chceť cítiť dobre nech mi povie a ja jej pomôžem dobrou Božou radou.
    Popri rozhovore som spomenula , že ju budem ešte otravovať, lebo aj chrbát bol katastrofa. Prišla som na to, že ma vykrivenu hornu čas chrbtice . Ratala som s veľa vseliakymi cvikmi no dostala len jeden. Bola som v śoku a zároveň tak vďačná, že na tak , pre mňa zložité problèmy, dostala tak jednoduché liečby . Dufam, že s Tvojou Božou pomocou to zvladne. Odovzdavam ju do Tvojoch Božich rúk, veď jej kroky.
    Ochranuj nám Lauriku . Daj jej energie, požehnaj ju. Ďakujem láskava Laurika za všetko. Posielam veľa lásky. Nesmierne vás ľúbime. Sme tu pre vás. S láskou Zuzana s rodinou

  3. Poďakovanie
    Margita | 28.03.2023
    Dobrý deň  pani Laura pozdravujem Vás.
    Pozdravujem Ťa Otče Bože aj Vás pani Laura, veľmi ďakujem Pánu Bohu a Vám  pani Laura že  ste prijali liečbu pre mňa na vznikajúcu chorobu. Nesmierne si to vážim, som šťastná, že pán Boh na mňa nezabúda, že mi pomáha v  každom trápení. Pane Bože milujem Ťa z celého srdca a prosím Ťa o odpustenie za moje previnenia, nesprávne rozhodnutia, nesprávne myšlienky a slová. Prosím Ťa usmerňuj mňa na každom kroku, lebo moja láska patrí len Tebe Bože.
    Prosím o požehnanie pre pani Lauru, lebo ona nás priviedla k pravde a láske k Tebe  jedinému Bohu..
    Prosím Ťa Boh môj ochraňuj  požehnávaj moju rodinu.
    S láskou a vďakou Margita

  4. Ďakujem Ti Otče Bože za slobodu.
    PeterT| 22.03.2023
    Chcem sa Ti aj ja Otče Bože láskavý poďakovať verejne pred celým svetom. Za záchranu mojej slobody duše a mysle, ktorú pred mnohými rokmi začalo okupovať zlo a ničiť môj vnútorný svet psychicky. Bola to ohromne dlhá a bolestivá cesta, na ktorej som pustošil to, čo som najviac miloval. Lebo duševnú bolesť som nechal víťaziť nad vonkajším citom. No tomu je koniec. Vďaka Tvojmu Božiemu zázraku sily Tvojej modlitby, ktorú si mi cez príjem Tvojho posledného proroka Lauru z lásky poslal na pomoc. Už 3 týždne znovu ako kedysi pokojne zaspávam, spím, aj sa prebúdzam. Vnútorne som znovu to veselé hravé "dieťa", ktoré si zbavil trápenia a bolestne ťaživých spomienok a zlom nutkavých myšlienok. A tak Ti znovu opakujem Môj Pán a Boh, že som Tvoj a navždy Ťa budem milovať a kľačať len pred Tebou...Stvoriteľ. Vám pani Laura patrí opäť moja úprimná vďaka za Váš čas a energiu vynaloženú na duševný príjem úžasnej a zázračnej modlitby, ktorej slová verím, že v budúcnosti pomôžu ďalším. Jej celý prepis textu som Vám nedávno poslal mailom. Ešte raz z celého srdca ďakujem pani Laura, aj za ten ťažký a dlhý nočný rozhovor a Vašu lásku, pochopenie a súcit s mojou chorou dušou. Som tu navždy pre Vás. Nikdy na to nezabudnem. S úctou a láskou Váš priateľ Peter.

  5. Postupne sa mi uľavuje, vďaka Ti Bože
    Peter | 20.03.2023
    Môj najláskavejší Bože. Chcem sa Ti poďakovať že držíš nadomnou a nad mojou rodinou Tvoju ochrannú Božiu ruku, pomáhaš nám a vedieš nás správnou cestou.
    Naša láskavá pani Laura sa o nás stará, i keď ona sama to má v živote tak veľmi ťažké. Ďakujem Vám pani Laura za Vašu obrovskú snahu pomôcť nám, keď to potrebujeme. Som Vám za to vďačný, a modlíme sa za Vás. Ďakujem Bohu a Vám za pomoc na môj problém. Uľavuje sa mi každým dňom. Trpím už viac ako 5 rokov s týmto problémom. Tak ako mi láskavý Boh povedal - je to beh na dlhú trať. Verím že to zvládnem, lebo som už nedúfal, že by sa mi uľavilo popravde.
    Veľmi Vás ľúbim pani Laura, ste pre nás všetkých to najcennejšie, lebo bez Vás by sme sa nikdy nedostali k pánu Bohu, a bez Pána Boha by sme sa nedostali k Vám.
    Milujem Ťa Otče Bože za to všetko! Každé Tvoje slovo, je balzam na dušu človeka.
    Tvoj Peter.

  6. Poďakovanie
    Gabriela J. | 19.03.2023
    Ďakujem Pánu Bohu a p.Laure,
    za liečbu. Veľká vďaka za všetko.
    S láskou G.
    ♥️

  7. Poďakovanie | 13.03.2023
    Draha pani Laura. Chcem Vam z celeho srdca poďakovať z lásky za všetko čo pre nás robite Bohom požehnanou silou za všetky varovania ,podporu ,oporu aj pre moju dušu kritiku čo mam odstraňovať ,ďakujem Vám za vašu dôveru ,lásku že nás mate rada .Aj my Vás máme radi a chceme Vám z lásky vždy pomáhať a pri Vás verne ,oddane vždy v každom čase stať .Ľubime Vás Draha pani Laura z lásky Marek a Julia Veľke Ďakujeme z celeho srdca za všetko. 

  8. Vďaka za skoré uzdravenie nášho synčeka
    Júlia P. | 08.03.2023
    Pane Bože, posielam Ti do nebíčka veľké ďakujem, že môj 1,5 ročný synček je už zdravý. Predminulú noc dostal teplotu a od rána kašľal. Modlili sme sa modlitbu proti teplote a muž našiel tu na stránke pomoc na kašeľ pre ročnê bábätko, tak sme ju nasadili.
    Dnes je už zázračne zdravý. Čo ma veľmi teší, lebo choroba môjho synčeka ma vždy ako matku veľmi trápi.
    Ďakujem Otče Bože za zdravie a za našu rodinku. Ľúbime Ťa. S maličkým Ti každý deň posielame pusu do nebíčka, kývame Ti.
    Pomôž nám ho správne vychovať a viesť k láske k Tebe, nech ju má stále v srdiečku.
    S láskou Júlia

  9. Ďakujem za všetko
    Marta | 02.03.2023
    Pane Bože ďakujem Ti za všetko, čím si mňa a moju rodinu obdaril. Vždy stojíš pri nás a cítim, že držíš nad nami ochrannú ruku. Nie sme bohatí ako celebrity, ktoré sa vytŕčajú v Smotánke, ale sme ešte bohatší, lebo máme ten najväčší poklad sveta a tým si Ty a Tvoj prorok Laura. Ďakujem, že si nás pred mnohými rokmi priviedol na cestu k Tebe a dovolil nám spoznať pani Lauru. Ďakujeme za pani Lauru, ktorá tu je vždy pre nás, aj keď sama to nemá ľahké. Prosím Ťa ochraňuj ju a daj jej čo najviac dôvodov na úsmev. S láskou a úctou Marta

  10. Ďakujem Ti Tatičko za Tvoju LÁSKU
    Marta |27.02.2023
    Láskavý Bože, neexistujú slová, ktoré by dokázali vyjadriť Tvoju obrovskú milosrdnosť a LÁSKU. Som len zrnko piesku na zemi i tak si ma našiel a oslovil. Pritiahol si ma k sebe a ukázal smer. Nemal si to so mnou jednoduché, ale nezlomil si nado mnou palicu a preto som Ti nesmierne vďačná. Nikdy to nevzdám, pretože Ťa ĽÚBIM a veľmi Ti ďakujem, že si mi dal šancu.
    Ďakujem Ti, že som mohla spoznať tak silnú a úžasnú ženu ako je pani Laura. Vďaka jej čistej duši som mohla byť bližšie k Tebe a spoznať skutočný svet.
    Ochraňuj pani Lauru svojou náručou, aby už neplakala a našla v sebe silu isť ďalej.
    Lúbim Vás pani Laura a moc Vám ďakujem za odovzdanú liečbu napriek všetkému......
    Nikdy to nevzdám, pretože ani Vy to nevzdávate,
    Zachránila ste mňa i moju rodinu a preto sme tu VŽDY pra Vás pani Laura.
    ĎAKUJEM

  11. Vďaka pánu Bohu za ochranu mojej duše od útokov a vďaka pani Laure za podporu
    Timea | 27.02.2023
    Týmto chcem vyjadriť veľkú vďaku pánu Bohu za liečbu pre moju dušu ,za lásku ,ktorú mojej duši každý deň posiela a za pani Lauru,ktorá ma od malička lieči,ktorá vo dne v noci zdvihne telefón a aj napriek tomu,že momentálne nepracuje stále pomôže.Pani Laura inšpirujete ma silou a skromnosťou ,s ktorou všetko zvládate ,vďaka pánu Bohu a sile ,ktorú Vám požehnal tu dnes ešte Boží bojovníci sme,živíte sa tou najkrajšou prácou ,tým najkrajším poslaním.Prihováram sa pánu Bohu za vás, nech už len sťastie a pokoj v duši vy aj váš pán manžel cítite .Pre všetkých čítateľov tohto príspevku ,len Vám chcem povedať ,aby ste sa nikdy nevzdávali ,aby ste vždy pri každej liečbe boli trpezliví a dôverovali pánu Bohu ,že Vás vylieči.Všetka moja vďaka za každy môj ďalší deň patri len Bohu a len jemu bude po celý môj život moja duša patriť .Posielam ti lásku pane Bože do nebeských výšin a aj Vám všetkým ostatným dobrým dušičkám !❤️

  12. Poďakovanie za pekný život
    Júlia P. | 26.02.2023
    Otče Bože láskavý, chcem Ti poďakovať za to, že si stále v živote pri mne, že mám krásneho, dobrého a zdravého synčeka, že mám dobrého muža aj že máme kde bývať.
    Ďakujem aj za liečbu, čo nám ešte v lete prijala pani Laura, pre synčeka, na to že mal nedostatok železa v krvy, a odpusť mi, prosím, že som tu za ňu doteraz nepoďakovala.
    Pane Bože buď pri mne naďalej, pomôž mi byť dobrou dušou stále a odpusť mi moje hriechy a chyby a veď moju myseľ správnym smerom, buď vždy pri mne a nedovoľ aby v mojej duši bývalo zlo ale len a len láska. Veľmi Ťa o to prosím. Často si nenájdem chvíľu na utriedenie myšlienok a potom sa to vo mne hromadí aj keď nechcem. Ale vždy keď si nájdem tak je to preč, lebo ma vyslišíš. Ty vieš, že to myslím vždy úprimne. Len ma mrzí, že to nejde samo. S Tebou to však ide vždy.
    Nekonečne Ťa milujem Pane Bože dobrý.
    Ďakujem Ti za našu láskavú pani Lauru a želám jej zo srdca všetko dobré.

  13. Poďakovanie Bohu
    Júlia a Anton T. | 24.02.2023
    Drahý Bože. Chcem sa ti v prvom rade ospravedlniť, že som tu už dlhšiu dobu nenapísala. Veľmi si cením túto stránku a prácu našej drahej Lauriky. Ďakujem ti Bože za ochranu, zdravie, pomoc a novú prácu. Ochraňuj nás hriešnych a odpusť nám naše hriechy. Ochraňuj našu drahú p. Lauriku a daj jej veľa síl zvládnuť túto ťažkú situáciu a žiaľ za jej drahým manželom. Ľúbime Vás p. Laurika. Cmuk

  14. Milovanému Bohu a Pani Laure
    Veronika | 23.02.2023
    Boze zo srdca ti ďakujem za každý jeden deň môjho života,za všetko co nam dávaš....Chcem veľmi pekne poďakovať ze stránka je sprístupnená všetkým neskutočne mi pomáhajú tie zazracne modlitby
    Dakujem aj Vam pani Laura ze Vás máme,že ste mi otvorili oči,ohľadom niektorých ľudí,ktorých som si myslela ze sú dobry a pravda je úplne iná,preto som sa rozhodla zmeniť pár vecí,tak verím ze s Božiu pomocou to dám a nebudem zbabela.Bozinku prosím opatruj nám Lauru lebo je to neskutočná kôpka lásky a dobroty,aby jej duša tak nesmutila.Dakujeme Nika s rodinou

  15. Poďakovanie Panu Bohu a pani Laure za pomoc a rady.
    Kristína |20.02.2023
    Bože chcela by som sa Ti veľmi pekne podakovať, a pomoc, ktorú si mi dal. Dal si rady ako zlepšíť moj život. Povedal si mi, čo mám robiť, aby sa môj život začal uberať lepším smerom. Ukázal si mi že cesta po akej som kráčala nie je správna a človek, ktorého som poklada za priatela, im nie je. Záchranil si mi život Pane Bože, bez tvojej pomoci by ma čakala smrť. Tvoja pomoc prišla nečakane, nežiadala som o ňu, pretože som ani netušila že ju potrebujem. Pomohol si mi Bože a vystrihal si ma, a za to som Ti neskonale vdačná. Polepším sa a už nikdy nebudem opakovať chyby, ktoré som robila do teraz. Prosím Bože odpusť mi. Vdačím Ti za život, dakujem Ti za to že si moju dušu prebudil a ukázal si mi správny smer. Bola to tvrdá rana, silná facka ale keby pad nebol taký silný a tvrdý, zrejme by sa moja hlubá duša neprebudila a nepochopila pravdu. Ukázal si mi cestu, kde ma čaká šťastie a človek v ktorom najdem čistú a skutočnú lásku. Za toto aj za všetko ostatné Ti Pane Bože veľmi pekne dakujem.
    Pani Laura dakujem Vám veľmi pekne za Vašu ochotu, Dakujem pekne za to že robite túto pracu, ktorá je pre vás nesmierne naročná a vyčepavajúca. Nebiť Vás môj život aj životi mnohých iných ľudí by už boli zničené. Ste užasná a silná žena. Viem že preživate ťažké obdobie, ale verte že mate pri sebe ľudí, ktorý vás majú upimne rady. Pokiaľ mame v duši pana Boha, nikdy nie sme sami. A vás má Pan Boh veľmi rád. Prosím nevzdávajte sa, viem že sa to ľahšie povie ako urobí ale čo by sme tu bez robili.. Bez Vás by sme nikdy nedostali pomoc od Boha, bez Vás by takáto možnosť neexistovala. Aj vy ste len človek a silu vášho zármutku si neviem ani prestaviť. Vás manžel bol dobrý a obdivuhodný človek, je mi ľuto že ste ho stratili. Želám Vám veľa zdravia, šťasťia, lásky a síl. Modlim sa za Vás. Dakujem za všetko. Kristinka

  16. Poďakovanie Pánu Bohu ,a podpora pre pani Lauru.
    Erika | 20.02.2023
    Bože dobrý a láskavý,ďakujem za všetko v živote čo si mi dal a stále dávaš.Niekdy si poviem,že si to ani nezaslúžim.Mám milujúceho manžela ktrorý ma nesmierne miluje.Vo všetkom ma podporí a pomáha.Zdravú rodinu.Touto cestou chcem podporiť Vás milá a obetavá pani Laura.Váš smútok je veľmi velký za Vašim milujúcim manželom.Ja viem že sa to píše ľahko,ale sucitím s Vami.Lebo Vaša bolesť je obrovská,ja si to sama neviem ani len predstaviť .Chcem Vam odkázať ,že Vy ste Naša nádej ,vy ste tá ktorá Nás doviedla k pravej viere k Pánu Bohu.Vyliečila z bolestí a trápenie ktoré sme potrebovali vyriešiť a vyliečiť.Nech Vás Pán Boh žehná a Vašu smutnú dušičku pookreje pokojom.S láskou Erika.

  17. Dar od Boha
    Zuzana | 16.02.2023
    Milovany Otecko . Chcem sa Ti veľmi poďakovať za Tvoj dar pre nás, našu Lauriku. Ďakujem, že ma dovolene ,aby bola Tvoja Božia stránka odblokovaná pre všetkých.
    Prepáč mi len jednu vec Otecko, že som o Tebe veľa nehovorila teda o Tvojej stránke a Laure. No kamaratke ochorel manžel a Ty si mi ponúkal stále svoju stránku, stále som vo vnutri citila , že jej musím povedať o Laure. Nemyslim si , že som sa hanbila , ale prevládali zmiešané pocity ,ako jej to vysvetlim. Je to ťažké mnohým vysvetliť v rodnom jazyku .Treba to niekedy hovoriť z viacerych uhlov ,aby človek pochopil , kde je správny smer a cesta Božia. Ja som to musela vysvetlovat v nemčine,ale s Tvojou Božou pomocou som to zvládla a hneď som sa cítila lepšie. Cítila som pokoj a radosť, lebo som vedela ,že na stránke nájde určite pomoc. Som Ti Bože nesmierne vďačna, že na stránke funguje prekladač a ona si môže celu stranku študovat v nemčine. Dúfam, že jej stránka pomôže a bude chcieť vedieť viac o Tebe a Laure.
    Najdrahšia Laurika, neexistuje také slovo na svete , ktoré by vystihlo všetko to, ako pracujete, pozorne všetko zapisujete pre nás. Preto vám pravom patri veľké uznanie ,chvála , a hlavne post proroka. Veľmi vás ľúbime a modlime sa denne za vás.
    Ďakujeme, že ste!
    ❤❤❤

  18. Ďakujem
    daniela | 14.02.2023
    Milovaný Bože
    S láskou v srdci a úctou k Tvojej milovanej Laure chcem sa takto poďakovať za všetko, čo pre moju dušu robíš. Ďakujem za odkaz a za cestu po ktorej kráčam a po ktorej ma vedieš Ty sám. Je to cesta lásky a vďaky za všetko, čo mám.
    Milujem Ťa navždy a všade.
    Tvoju Lauru veľmi ľúbim a ďakujem vám obom ❤️

  19. Božie modlitby a ich rýchly účinok
    miro | 14.02.2023
    Bože nekonečná vďaka Tebe za Tvoje úžasné modlitby, ktoré fungujú niekedy doslova na počkanie. Ako vieme, slová v nich ukryté a ich následnosť majú obrovskú silu, tak to som pocítil aj tieto dni, keď malý 1,5ročný synček mal upchatý nos až tak že v noci som nemohol spať, lebo jeho upchatý nos mi nedal kľud a trápil som sa pre to.
    1.noc - Upchatý nos a do toho ešte aj zo sna veľmi kričal, až také záchvaty to boli, báli sme sa čo sa deje... išiel som o 01:00 v noci vedľa do izby, zapálil si sviečku a že idem hľadať modlitbu na upchatý nos pre bábätko. vedel som že taká je, tak som našiel, pomodlil sa ju a našiel som aj presne modlitbu na nočné kričanie bábätka, tak aj tú som sa pomodlil. Keď som sa vrátil, povedal som žene čo som robil, tak potom išla aj ona sa pomodliť. V tú noc sa malému už dýchalo o trochu lepšie a do rána už viac nekričal.
    Na druhý deň sme Bohu ďakovali a už sme sa nepomodlili lebo sme si mysleli že to prešlo.
    2. noc- upchatý nos zázrakom už upchatý nebol. Vďaka sile modlitby a isto aj vďaka rade od pána Boha z minulosti, čo robiť keď má dieťa upchatý nos, v kombinácii týchto vecí nos už bol v poriadku.
    Ale kričanie pokračovalo aj druhú noc. Aj keď trochu menej.
    Pred treťou nocou (to bola táto) sme sa večer obaja rodičia pomodlili modlitbu proti kričaniu...a ... výsledok:
    Celú túto tretiu noc spalo dieťa už ticho a krásne, bez problémov, zázrak sa stal! Bože Ďakujeme Ti a toto píšem na oslavu Tvojej sili neskutočnej!
    ĎAKUJEME!!!

  20. Poďakovanie
    Margita | 12.02.2023
    Dobrý večer pani Laura, chcem vyjadriť obrovskú vďaku Pánu Bohu za Vás, že ste, že Vás Pán Boh  obdaril  obrovským Darom  pomáhať nám hriešným ľuďom v každej oblasti.
    Ďakujem Vám  za pomoc aj  napriek Vašim starostiam, ste mi venovali čas a silu a svojim  hlasom  ste mi odovzdávala pokoj  do mojej duše, do môjho srdca.  Trpezlivo ste sa o mňa starali, ja Vám za to veľmi, veľmi ďakujem. Pán BOH má vždy pravdu, o tom som sa už veľa krát utvrdila. Verím len Jedinému Bohu.
    Ďakujem Pánu Bohu, za pokoj v duši, za to že žijem. za  to že si mi zachránil manžela, že sa mu zahojila rana.Ďakujem Ti Bože za zázračné modlitby, ktoré mi ukľudňujú a liečia moju dušu. Pane Bože chcem byť aj so svojou rodinou v Tvojej Božej náručí navždy, lebo u Teba Bože je najbezpečnejšie
    Bože môj láskavý  milujem Ťa a prosím o odpustenie.
    Prosím Ťa Bože o požehnanie a ochranu pre pani Lauru
    Pani Laura mám Vás rada a  ďakujem za všetko.
    S láskou Margita.

  21. Valéria | 11.02.2023
    Dobrý deň pani Laura. Ja chcem poďakovať Vám za všetky tie odkazy, pomoc. Ani neviete ako sa mi uľavilo keď ste mi potvrdili, že ma priateľ podvádza. Už dlhšie to bolo zlé a stále sa všetko len zhoršovalo a nevedela čo mám robiť prosila som Boha o pomoc lebo už som nechcela v tom s ním pokračovať. Som veľmi vďačná za to pán Boh mi dal takto cez Vás odpoveď. Som veľmi rada, uľavilo sa mi veľmi až som ožila. Som šťastná, že ste mi aj muža čo sa mi páči teda menom Ferka mi Pán Boh povedal áno tak som veľmi za to vďačná. Aj keď je nesmelý a trápi ma to lebo som netrpezlivá a hneď by som s ním chcela byť lebo je sám a myslím, že aj jemu je smutno samému. Budem trpezlivá a o neho prosiť aj o jeho lásku. Ďakujem Vám pani Laura veľmi veľmi pekne za všetko, za vašu lásku, za starostlivosť. Ďakujem Bohu, že mám tu možnosť spomedzi toľkých duší na zemi Vás poznať a byť tak blízko k Bohu a vedieť ako milovať Boha a aké je dôžité správne na Zemi žiť ruka v ruke s Bohom. Ďakujem veľmi pekne z lásky. Už druhý krát mi Boh zachránil život na to nikdy nezabudnem veľká vďaka Bohu aj Vám láskavá pani Laura.
    Krásny deň Vám prajem s láskou Valéria.

  22. 08.02.2023

    Drahá pani Laura,

    chcem sa Vám veľmi poďakovať za Váš telefonát a za Vašu energiu, ktorú ste našej rodine obetovali. Boh vie, kedy má zasiahnuť, že manželov život je veľmi ohrozený. Manžel bol veľmi šokovaný z "kamarátov", ktorých má rád. Ďakujem, že ste mu otvorili oči, nepáčilo sa mu to, lebo jeho ilúzia o kamarátoch sa rozplynula.

    Povedal mi, že Boh má vždy pravdu. Oznámil vedúcemu, že nenastúpi do práce a mňa požiadal, aby som všetko potrebne na liečbu objednala. Ja som s manželom 15 rokov a viem aké je to dobráčisko a každému dopraje. Nevie pochopiť tú ľudskú zlobu. Myslím, že Vy to pani Laura veľmi chápete, často ste pocítila ľudskú zlobu.

    V pondelok bol u lekára a EKG mu vyšlo zle.

    Moje koleno sa hneď na druhý deň vyliečilo cítila som ako tam niečo ruplo a kolenom môžem krútiť a pravú nohu mi nevykrúca. Ja budem brať liečbu od Pána Boha, aby moje telo nadobudlo vápnik a verím, že bude všetko v poriadku.

    Na budúci týždeň chceme začať s liečbami už by nám mali prísť všetky bylinky a vitamíny a verím, že s Božou pomocou všetko zvládneme.

    Pani Laura Boh Vám žehnaj a ďakujem za Vašu trpezlivosť a lásku k našej rodine. Verím, že Pána Boha nesklameme a Vás potešíme, že sme všetko ako rodina zvládli.

    S láskou a úctou Gabriela

  23. Liečba
    Zuzana | 18.01.2023
    Láskavý Otecko, chcem sa Ti veľmi poďakovať, že si dovolil našej drahej Laurike prijať liečbu na moju oslabenú psychiku . Prednedávnom som ukončila dvojročnú kúru a verím, že úspešne. Veľmi Ti ďakujem, že si mi po tie dva roky napomáhal a pripomínal, keď som si zabudla večer uvariť čaj, aby som si ho pripravila ,lebo sa musel lúhovať celú noc. Aj keď v priebehu liečby sa moja duša stratila a zlyhala neprestala som s liečbou, lebo som verila, že jedine ona mi pomôže. Bolo to veľmi ťažké obdobie plné výčitiek, ponižovanie sa , plánov na samovraždu... Nemala som síl tu byť, prežívala som ako sa dalo.
    Prišlo veľké zobudenie, Laurine slová ako ma ľúbia moje deti a potrebujú, ako si už nemám vyčítať niektoré zle veci čo som napáchala. Aj nebohý Vladko mi v svojej dobrote odpustil,že sa už nemám k tomu vracať, ako moja hlupa duša posielala kliadby. Výčitky a hanba ma fackajú každý deň, lebo ja som si to neodpustila čo som napáchala, musím si to niesť na svojich pleciach, ale dnes viem , že som odhodlaná zas a znova poslať toho satana do horúcich pekiel a už nikdy sa mu nechcem podvôliť. Chcem už len počúvať Teba Otecko, chcem cítiť a rozdávať len lásku. Budem sa učiť byť lepším bojovníkom, aby si bol na mňa hrdý. Vieš Bože ako veľmi Ťa milujem a ako Ti láska moja Božia za všetko ďakujem . Odpusti mi ,že len slovami sa k Tebe utiekam a ďakujem Ti. Táto Božia stránka je pre nás veľkým darom , kde si Bože zaslúžiť prijímať chvály a vďaky každodenne.
    Prosím Ťa láskavý Bože, ochraňuj nám Lauriku a daj jej silu bojovať, odnesie smútok z jej duše, náplň ju šťastím, energiou a silou . Ľúbim vás moje slniečko. Ďakujem, že ste a vždy mi ukážete správny smer.

  24. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za rok 2022
    Júlia.L | 15.01.2023
    Otče Bože Láskavy milujem Ťa a pozdravujem Ťa do nebíčka z lásky z celého srdca .Chcem Ti Láskavy Môj Bože Poďakovať za starý rok ktorý som prežila vďaka Tebe .Bol najťažší v mojom živote veľa stresu ,smútku ,veľa zmien a môj pád duševný tie pády sú najhoršie a tie neštastné chyby .Myslela som že už sa nedá s tým nič robiť že je už totálny koniec .Otecko Môj si moja opora a nekonečná podpora Nekonečna Vďaka Ti Otecko Môj za dvíhanie a neuveriteľnú pomoc ktorú mi dávaš a zázraky ktoré pre mńa robíš ani tisíc slov nestačí za to ako mi veľmi a preveľmi pomáhaš nikdy nikdy a nikdy by som to nedokázala zvládnuť bez Tvojej pomoci .Nekonečne Vďakyvzdanie Posielam do Tvojej Náruče Môj Láskavy Bože a Tisíc krát Lobe Lobe Lobe len Tebe do nebies úprímne z celého srdca.Vďaka len Tebe žijem a fungujem stále ďakujem Ti Môj Otecko za môj život .Vďaka Ti Láskavy Môj Bože za všetky liečby počas roka za silu tela aj duše za všetulínku pomoc jedinú a prevzácnu za Tvoju cestu božej školy ktorá ma pre moju dušu nevyčísliteľnú cenu je viac ako prevzácna Vďaka Ti Otče Bože Vďaka ti že ma sprevádzaš a ochraňuješ na tejto zemi je to tu ťažké ale vďaka Tvojej pomoci sa všetko dá zvládnuť .Vďaka Ti Láskavy Môj Bože za všetky božie odkazy a modlitby ktoré si mi dal .Vďaka Ti Láskavy Môj Bože z lásky a z celého môjho srdca za drahú obetavú láskavu p.Lauru ktorá mi vždy pomahala aj pomaha a stoji pri mne že ľubi moju dušu a prihovára sa za mňa u Teba Môj Otecko a pomaha mi riešiť život a duševne vnútro .Vďaka TI Bože Otče Vrúcne viac ako tisíc krát Veľké ĎAKUJEM Z CELEHO SRDCA z LASKY .Milujem Ťa Otecko Môj a Vďaka ti za štart ktorý si dal do Nového Roka budem sa snažiť to všetko z lásky vykonať .Verím Verím Verím viac ako tisíc krát že mi pomôžeš lebo to dokážem len a len len s Tebou Môj Otecko si môje božie všetulínko čo na tomto svete najdrahšie mám a si Môj najprevzácnejši kvet môjho života ktorý nikdy nikdy a nikdy neodkvitne.Vďaka Ti Otče Bože odoslaná z duše mojej a Chvála Tebe Otče Bože na Nebesiach na Veky Vekov Amen.Milujem Ťa a navždy budem ja duša hriešna.

  25. Ranné závrate zmizli, Bože ďakujem.
    miro | 06.01.2023
    Bože, ďakujem Ti aj touto formou za pomoc ktorú si mi poslal na môj zdravotný problém.
    Skúsim čo najkratšie opísať pre všetkých čitateľov, čo sa mi udialo. Tí mnohí, ktorí majú skúsenosti ako pán Boh cez pani Lauru zasahuje a pomáha, to bude pripadať normálne. Ale pre čitateľov, ktorí stránku navštívia prvýkrát, im to lepšie pomôže pochopiť ako pán Boh pomáha.
    Skoro ráno, ležím v posteli a začala sa mi točiť hlava, ako by som bol na kolotoči, nevedel som to zastaviť, závrate to boli, až mi prišlo zle a pocit akoby som strácal vedomie, odpadával som, predstavte si to, ležíte v posteli, točí sa vám hlava a odpadávate, nelogické. Vystrašil som sa, bál som sa, chodil som ráno po štyroch pre istotu ak by som odpadol, nech nepadnem z výšky. A aj sa tak stalo, v jednej chvíli som išiel omdlieť, tak ma len tak ľahko hodilo o zem a prešlo to. Hneď na to mi prišlo tak zle, že som musel zvracať. Hrozné stavy, nechápal som čo sa deje. Povedal som si, že ak sa to zajtra ráno zopakuje, budem musieť zavolať pani Laure, či by mi prijala od pána Boha pomoc, lebo úprimne, po lekároch s týmto by som chodiť nechcel a vysvetlovať im čo sa mi stalo, veď by si mysleli že som blázon - ležím v posteli a strácam vedomie, odpadávam...neviem či by mali pochopenie a neviem čo všetko by som musel absolvovať...
    Na druhý deň sa mi to nevrátilo, neopakovalo sa to viac. Až po týždni, znova to isté, tak som zavolal pani Laure a odkaz bol: posunutý stavec v krčnej chrbtici...dostal som cez telefón ihneď cviky na určité obdobie, niekoľkokrát za deň, konkrétne cviky na môj problém. Odvtedy sa to nezopakovalo, Božiu liečbu som poctivo napĺňal, a po skončení sa to už nevrátilo. A ani v priebehu tých cvičení. Takže od telefonátu s pani Laurou mám pokoj s týmto problémom.
    Za čo aj pani Laure veľmi pekne ďakujem za rýchlu pomoc, neváhala a napriek jej problémom mi prijala od pána Boha liečbu, za ktorú nekonečne ďakujem.
    Nechcem si ani predstavovať, ako by som dopadol nebyť Božej pomoci.

  26. Poďakovanie
    Eva | 03.01.2023
    Drahý Otče Bože, zo srdca Ti ďakujem za liečbu, ktorú som úspešne dokončila aj keď nebola jednoduchá aj som trochu reptala prosim prepáč mi, no vďaka Tebe Otecko som ju zvládla .Bola som velmi slabá, ale liečba okamžite zabrala. Ďakujem Ti Otecko môj láskavý za všetko aj za Tvoje zázračné modlitby, pomoc a silu ,ktoru mi dávaš no zároveň Ťa prosím o zdravie a ochranu aj pre mojich najbližších, ktorych milujem a záleží mi na nich.
    Ďakujem Ti Pane Bože ľúbim Ťa.
    Pani Laura veľká vďaka aj Vám za všetko .Boh Vám žehnaj.

  27. Dominika | 31.12.2022
    Otecko nebeský, chcem sa Ti touto cestou poďakovať za cely tento rok, za Tvoju ochranu pre moju dušu a telo. Ďakujem za Tvoju pomoc a lásku, za zdravie, všetky dary, skúsenosti a zážitky. Poslal si mi odvahu a silu, keď som to najviac potrebovala. Ľúbim Ta moj drahý Bože. Ďakujem aj Vám pani Laura za Božiu stranku, za všetko, držte sa. S láskou Dominika

  28. Arogantna Duša
    Júlia L | 28.12.2022
    Otče Bože Laskavy z celeho srdca Ťa pozdravujem do nebička kde prebyvaš a sklaňam sa pred Tvoju nekonečne milosrdnu ,milostivu ,najnajstarostlivejšiu Naruč ja duša zakerna arogantna a posielam Veľke Vrucne ĎAKUJEM za včerajši telefonat keď volala Laskava p.Laura a oznamila mi že môžem sa vratiť Domov pocit štastia ,radosti z Tvojho dotyku duše a svetla Tvojho pohľadu ktory ma neopušta .Len ty vieš Môj Bože ake mam obdobie najťažšie môjho života ďakujem Ti že ešte žijem a stale fungujem .Prišla som o všetko o domov ,pracu ,muža zostala mi len taška z lidla .Opytala som sa samej seba kto vlastne som a čo tu vlatne chcem .Davala som si otazky a divala sa do neba a pomoc bola len v Tvojej naruči lebo len Ty si videl prečo vznikla tato šokova situacia .Vďaka Tebe Môj Bože si ma začal riešiť aj taku dušu ktora sa sama zablokovala zakernou genetikou zla a spadla som do priepasti temnoty strašnej .Vedela som že pomoc existuje len v Tvojej naruči .Cez dušu boli ponuky samovražda ,utrpenie a koniec.Bola som na bojisku ale v tom bojisku si bol aj Ty Môj Otecko a temnota nevyhrala Tvoj hlas zostal v mojom vnutri a daval mi pokyny zazrak každym dňom buď bojuj alebo zomri nerozmyšľaj hneď konaj .Viedol si moje nohy ,ruky ,oči ,uši,myseľ,každu bunku a dal si mi veľmi rychlo pochopiť .Čo je Viera. Dôvera Laska v Boha Laska vťahov rozmyšľať a spravne rychlo konať .Riešiš všetko Môj Bože všetko je v pohybe si môj bezpečny pristav si sombou v sužneni ,trapeni ,starostiach aj v radostiach neriešiš vek pochopila som keď chceš choď alebo nechaj tak je to sakra tvrde ale Fantasticke Tvoja cesta Otecko chce riadnu Odvahu ,silu ,vydrž a ide to uspech sa ťažko dosahuje ale vždy je Nadej a Ty ju Bože davaš mojej duši aj keď su to niekedy si myslim že konečna .Z tej priepasti vyťahuješ len a len Ty poznaš každu dušu do posledneho detailu .Ďakujem z celeho srdiečka Laskavy Môj Bože že si mi zobral plač a davaš mi silu bojovať .Bez toho by som to nedokazala a Tvojej sily nikdy nikdy nikdy .Umrela by som viem to .Zasobuješ ma Môj Bože svojou silou z nevyčerpateľnej studne Božej sily a ja som napojena denne na infuziu Lasky ktoru prijimam čistoty môjho srdca .Láska lieči a rozpušťa ,uzdravuje a priťahuje všetko čo je v sulade zo zakonom a principom Lásky .Vďaka Tebe Láskavy Môj Bože ma všetko nekonečne obrovsky zmysel .Milujem Ťa Otecko Môj Nebesky si Môj obdivovany nekonečne milovany a laskou zalievany najpekrasnejši Kvet môjho života ktory nikdy nikdy nikdy neuvädne .Milujem Ťa a nestači ani tisic slov aby som opisala Tvoju prevzacnu Vďačnosť za to že Ťa mam mam mám .Ďakujem Ti Laskavy Môj Bože z celeho srdiečka za Laskavu p.Lauru je to moja čira čista ľalia nekonečne láskava ktoru si milujem ako človeka prevzacneho na mojej zemskej puti a Ďakujem za prevzacny dar na tejto zemi jej srdiečka ,života ,duši čo všetko pre môj život urobila ako mi nekonečne pomaha Vzdavam Vrucne Vďakyvzdanie Tebe Môjmu Bohu za nevyčisliteľnu a neopisateľnu pomoc ktoru dostavam cez Laskavu p.Lauru Pane Bože Žehnaj Laskavej p Laure každu sekundu jej života jej duša mi často prejavi lasku moja mama ani otec na zemi mi to nikdi nikdy neprejavili Ľubim Vas Laskava p.Laura Milujem Ťa Otecko Môj si moje svetlo ,cesta ,laska ,dotyk ,život môj a verim že v Tvojej Naruči sa nikdy nestratim .Buď Pochvaleny. Velebeny na Veky Vekou Môj Jediny Boh.Božtek Ti posielam do Nebička Otčinko Môj.

  29. Ďakujem
    Marta | 11.12.2022
    Pane Bože, ďakujem za všetko, čím si ma v živote obdaril a ďakujem Ti hlavne za pani Lauru. Všetko dôležité, čo sa udialo v mojom živote a čím si ma obdaroval mám vďaka pani Laure. Vďaka radám, liečbam, nasmerovaniam, ktoré si mi prostredníctvom pani Laury odovzdal sa môj život uberá krásnym životom. Opatruj ju, prosím, dávaj na ňu pozor a dodaj jej dostatok síl. Všetci Boží bojovníci ju máme radi a veľmi si ju vážime. S láskou a úctou Marta

  30. Dar od Boha
    Zuzana | 21.11.2022
    Otecko môj jediný. Chcem sa ti nesmierne poďakovať za ten nesmierny dar , ktorým si obdaril túto zem. Tým darom pre nás všetkých je naša dráha pani Laurika, ktorá sa o nás stará aj napriek všetkým jej starostiam a trápení ktoré prežíva. Je to ozajstná tebou požehnaná mamička pre nás, ktorá aj napriek naším zlyhaniam nám odpustí a drží nás pritom stále za ruku a nenechá nás spadnúť. Pri tom všetkom myslí aj na našu budúcnosť, aby sme mali Teba Bože a tvoju stránku stále pre seba a dokázali si v nej nájsť tebou požehnané rady.
    Ďakujem ti Bože za túto prevzácnu dušičku, za jej vytrvalosť, ochotu, dobrotu , lásku .... lepší človek na tomto svete nieje a my všetci sa máme naozaj veľmi veľa čo od nej učiť.
    Odpusti mi Otecko , že som prestala písať a ďakovať ti za všetky dary, čo dostávam. Cítila som sa špinavá a nehodná písať na tak čistú stránku plnú lásky. Veľmi veľa si toho vyčítam , ako mohla moja duša tak hlboko klesnúť a byť tak čierna. Odpusti mi Bože moje zlyhania prosím a možno si aj ja raz odpustím, keď budem vedieť, že si opäť zaslúžim Tvoju lásku.
    Ďakujem Ti Bože aj vám drahá Laurika.

  31. Ďakujem ti nebeský otecko
    Miroslava | 13.10.2022
    Láskavý môj nebeský otecko. Zlyhala som veľa krát, neprejavovala som dostatok vďaky za všetky krásy, ktorými si ma v živote obdaril a nevážila si dary, ktoré si mi do života poslal. Ďakujem ti za možnosť byť na tejto stránke, za jej odblokovanie a za možnosť byť ti opäť bližšie. Ďakujem ti za neustálu lásku, ktorú dávaš mojej dušičke. Ďakujem ti, že som s Tvojou pomocou dokázala doštudovať ťažký školský minulý rok, ďakujem ti za vnútornú silu s ktorou som len vďaka Tebe dokázala vyhrať súťaž. Ďakujem Ti, že mi svietiš na cestách životom, že ma ochraňuješ pred každodennými nástrahami a že moju dušu vedieš k svetlu. Ďakujem Ti, že si mi dovolil zažiť lásku a že si mi poslal do života dušičku, ktorá mi rozumie a rezonuje so mnou. Ďakujem Ti za zdravie, ktoré mi tak starostlivo ochraňuješ a ďakujem Ti za možnosť žiť a byť tu na zemi a zažívať krásy Tvojej tvorby. Milujem Ťa pane Bože môj.

  32. Poďakovanie za skoré uzdravenie dieťaťa
    Júlia P. | 22.08.2022
    Ahoj Otče Bože, chcem sa v krátkosti poďakovať, za Tvoju lásku, že si pri mne a mojej rodinke. Ďakujem, za skoré uzdravenie môjho ročného synčeka. Mal vysokú teplotu. Modlili sme sa aby ho to prešlo, druhý deň bolo lepšie a tretí deň už teplota zmizla. Maličký je zdravý, nič mu nie je, tak som si vydýchla.
    Prosím buď pri všetkých Bohuverných ľuďoch, pomôž nám správne zvládať každodenné situácie a naplň nás láskou. Milujem Ťa Otče Bože.

  33. Poďakovanie za pani Lauru
    Erika | 14.08.2022
    Pane Bože,chcem sa Ti poďakovať za pani Lauru.Požehnaj jej prosím silu do duše.Bože môj ,ochraňuj ju .Výnimočná duša na tejto zemi,ktorá je veľmi ale veľmi dôležitá v mojom živote.Spoznať a stretnúť pani Lauru považujem v svojom živote za najväčšiu výhru.Ďakujem Ti Bože za to.Tak ako ste Nám vždy pomohla Vy ,tak sme tu my pre Vás.Budeme bojovať.Tak ako Nás to učí Pán Boh .A za to Vám VEĽMI ĎAKUJEME.

  34. liečba pre bábätko
    miro | 16.07.2022
    Bože chcem sa Ti poďakovať za expresnú pomoc pre naše bábo. Aj Vám pani Laura, že ste pomoc od pána Boha prijali doslova okamžite a aj ste nám ju odovzdali. Liečba už zabrala po prvých dvoch dňoch, ale dokončíme ju tak, ako pán Boh odkázal.
    Sme radi že Vás máme pani Laura a pán Vlado, že nám pomáhate vždy keď o pomoc požiadame a pane Bože Tebe ďakujem, že nám pomoc dávaš. Nemuseli sme ísť do nemocnice, na urgent, alebo na ambulantný príjem, stačilo ostať doma, nikam nechodiť a dodržať liečbu.
    Odporúčam pani Lauru aj tým, ktorí sem na stránku zavítajú a hľadajú pomoc, chcem Vás posmeliť, nebojte sa objednať, pani Laura má nekonečný dar prijímať liečby a rady od pána Boha, pre nás.

  35. Pán Boh je naša istota
    Marta | 31.07.2022
    Rada by som reagovala na príspevok pána Mira. Tiež nám Pán Boh a pani Laura mnohokrát pomohli. A tiež sme v minulosti nemuseli so synčekom byť v nemocnici vďaka liečbe od Pána Boha. Liečba zabrala hneď v prvých dňoch a keď ju synček dobral, tak bol úplne zdravý. Ďakujeme pani Laure za prijatie každého odkazu. Už vôbec nedôverujeme lekárom, jediná naša istota je Pán Boh. On vie, čo je pre nás najlepšie. Ďakujeme.

  36. Poďakovanie
    Margita a František | 07.07.2022
    Drahý Bože ďakujem Ti za všetko čo si nám požehnal, Ďakujem Ti za pomoc, ochranu, upozornenia, za to že môžem čítať Božiu stránku, za to že si pomáhal a ochraňoval mňa a môjho manžela pri vykonávaní obradov na zrušenie duševnej kliatobnej záťaže.
    Ďakujem Ti za to že si zariadil, pred začatím aby som nemohla ísť do práce a mohla v kľude sa venovať Tebou poslanej liečbe.
    Pane Bože ďakujem Ti za modlitby za pani Lauru, bez nej by sme boli stratení.
    Pane Bože milujem Ťa a prosím o odpustenie, Prosím o ochranu od každého nebezpečenstva pre mňa a moju rodinu pani Lauru a jej Vladka. Pani Laura Vám ďakujem za ochotu a silu, ktorú ste nám obetovala. Prosím o požehnanie od Pána Boha pre Vás a Vášho manžela .
    S láskou
    Margita a František

  37. Modlidby priamo od Pána Boha
    Erika | 07.07.2022
    Chcem sa vrúcne poďakovať Pánu Bohu za všetky modlidby,ktoré Nám poslal aby sme sa modlili .Tieto modlidby smerujú priamo k Pánu Bohu.Iba on vypočuje Naše prosby.Iba on je stvoriťelom všetkého na tejto zemi.Iba Boh vládne celému svetu,a preto sa budem celý môj život modliť iba k Pánu Bohu.Tak ma to naučila pani Laura .Ďakujem Vám pani Laura za všetko čo robíte,za všetko na tejto stránke čo čítame máme iba vďaka Vám.Ste výnimočný človek.Prajem Vám a vášmu manželovi veľa veľa síl,zdravia.Nech Vás Pán Boh láskavý ochraňuje.S láskou Erika

  38. Poďakovanie za to, že naša rodina poznala pravého Boha

    Gabriela a Michal | 06.07.2022

    Drahá pani Laura, želám Vám veľa síl do života. Verím, že Boh sa postará o Vás a zošle Vám ochranný štít, ktorý ochráni Vás aj Vášho manžela od všetkého zlého.

    S láskou a úctou Gabriela a Michal s rodinou

  39. Timea | 27.06.2022 
    Za moj zatial kratky zivot som si prezila par tazsich veci a nebola ani jedna v ktorej by mi Boh nepomohol ,aj ked velakrat som pochybila a urobila zle veci.Dostala som sa medzi ludi,ktorí akoby na Boha zabudli a robili veci ,ktore mi vzdy boli cudzie ,no ja som im zacinala podliehat ,ak by ma Boh nebol varoval neviem ,ci by som este bola na tomto svete.Vdaka tymto zlym veciam som sa ocitla v nemocnici a nevedela normalne fungovat ,lekarska pomoc by mi z dlhodobeho hladiska nepomohla a to viem z vlastnej skusenosti ,kedze jediny kto ma od malicka vedel vyliecit a spravne diagnostikovat bol len Boh ,dal mi nespocetne mnozstvo liecieb prostrednictvom pani Laury a tento pripad nebol vynimkou.Vdaka tomuto varovaniu a tejto liecbe dnes mozem normalne zit.Vzdy ti budem vdacna a uz len tebe verna laskavy moj otecko.Odpust nam❤️

  40. Poďakovanie za rodinku
    Júlia P. | 05.06.2022
    Otče Bože, chcem Ti veľmi poďakovať za všetko, čo mám. Za rodinku, bábätko, muža, za to, že sme zdraví, ľúbime sa a máme kde bývať.
    Ľúbime Teba Otče Bože všetci traja a sme šťastní, že si pri nás.
    Ďakujem Ti za pani Lauru a pána Vlada. Za to, že keď má Damianko hocijaký problém, tak dostaneme pomoc od Boha cez Vás. Dostal veľa chutných receptov aby opäť pekne priberal a pomoc na vyrážky ako prejav alergickej reakcie. Nič zo svetských radosti neteší tak, ako zdravie svojho dieťaťa. A to sa veľmi teším, že tu dostanem vždy pomoc ja, aj moja rodinka.
    Ďakujem pani Laura a pán Vlado za rady a želám Vám veľa zdravia a lásky.
    Milujem Ťa Otče Bože.

  41. Ďakujem ti Bože
    Gabika | 05.06.2022
    Ďakujem ti Bože za prístup na stránku. Aj za všetky liečby ktoré som dostala od teba. Mam ta veľmi rada a strašne ta milujem a dávaš mi veľa sily a odvahy do života. Veľmi vďačím za svoju rodinu ktorá mi vždy pomáha a podporuje ma. Aj vám pani Laura prajem veľa sily do života a veľmi vám ďakujem za to že spravujete tuto stránku veľmi vám držím palce aby sa vám v živote darilo Gabika.

  42. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za pomoc,vedenie a ochranu našich duší.
    Júlia a Marek | 05.06.2022
    Otče Bože Láskavy pozdravujeme Tvoju Božiu Existenciu do nebíčka kde prebývaš .Buď Pochválený a Zvelebený Láskavy Bože na veky vekov . AMEN
    Otče Bože Láskavy chceme sa Ti poďakovať všetkou láskou z našich duši a celého srdca za pomoc a ochranu ktorú našim dušiam každým božím dňom poskytuješ a prejavuješ .Ďakujeme Ti za zdravičko o ktoré sa len Ty staráš .Ďakujeme za všetky prevzácne receptury ktoré nám posielaš na telo aj dušu .Z celého srdiečka Ti vrúcne a úprimne veľke ĎAKUJEME posielame do Tvojej prevzácnej Náruče za pomoc ktorú poskytuješ v životnej púti na zemi za spravne usmerňovanie našich duši pri prekážkach životných .Vážime si Tvojej Prevzácnej Jedinečnej pomoci Láskavy Náš Jediný Bože .Bez Tvojej pomoci by sme tu na tejto zemi nedokázali v žiadnom prípade žiť a prežiť .Sme Ti Bože nekonečne vďačný životom svojim pokiaľ nás tu necháš zaviazaný a len Tebe slúžiť budeme a len tvoju Jedinú Božiu Existenciu vyznavať budeme to Ti Láskavy Bože sľubujeme .Všetko čo dostavame z Tvojej Láskavej Božej Jedinej Náruče cez dušu anjelsku p.Laury sa plní do bodky . Ďakujeme z celého srdca celým svojim životom a zhľbky našich duší za všetku prevzácnu pomoc k našim hriešnym dušiam .Ľúbime Ťa Otecko Náš Jediný Nebeský. Láskava ,obetava drahá p.Laura z celého srdiečka Vám ĎAKUJEME za všetko čo pre nás robite aj s p. Vladkom ĎAKUJEME Vám za vašu lásku ,obetavosť ,čas ,trpezlivosť ,za všetky prevzácne Božie odkazy .Ľúbime vaše duše .Prosíme Láskaveho Pána Boha nech Vám láskava p.Laura aj p.Vladkovi Pán Boh Žehná každou sekundou života žitého na zemi nech Vám tu nikdy nič nechýba až máte život pokojný a nekonečne spokojný.Amen

  43. podakovanie
    michal | 29.05.2022
    Dakujem ti pane Bože za prístup na stránku . Veľká vdaka patrí pani Laure za jej prácu ktorú robí pre nás,lebo všetky liečby ktoré nám prijíma od pana Boha sú na100% úcinné. Viem to podľa seba aj ja som už mal liečby a vždy mi pomohla.Treba iba veriť panu Bohu vo všetkom čo nám povie.

  44. S láskou ďakujem
    Jana | 28.05.2022

    Drahý milovaný Bože. Z celého srdca ti ďakujem za túto krásnu Božiu stránku.Ďakujem,že môžem byť opäť jej súčasťou.Ďakujem za všetky vzácne rady a pomoci,ktoré nám sem posieláš cez našu milovanú Lauru.Naučuli sme sa tu mnohé múdrosti,ktoré v žiadnej knihe nenájdeme.Veľakrát si nás drahý Bože usmernil,upozornil na chyby,ktorých sa dopúšťame.Ale aj odpustil a vyliečil z chorôb na ktoré je aj dňešná naša moderná medicína krátka.Ďakujem neskutočne z celého srdca za vyliečenie mnohých mojich chorôb a problémov, ako aj vyliečenie mojich milovaných blízkych.Dňešný svet je zvláštny…vládne v ňom zlo a ľudia stratili ľudskosť a úprimnosť.Niet divu,že sa deje to čoho sme svedkami v priamom prenose.Nevážili si mnohí to čo majú,lebo potrebujú viac a pritom si stačí uvedomiť jedno…ako môžem byť šťastný a spokojný ja keď mnohí sú nešťastní,chorí či hladní.Treba si navzájom pomáhať, lebo táto zem je stvorená pre každého a je v nej dostatok všetkého.Táto zem je raj…preto sa usilujme zo všetkých síl v nej vybudovať ten raj pre každého z nás.Musíme túto zem vyliečiť za všetko sa odvďačiť a potom ona vylieči nás.Ten vzácny liek má káždí z nás. ♥️LÁSKA♥️ Láska,ktorá zhojí rany,vylieči dušu a očistí túto zem na ktorej chceme žiť.Otvorme srdcia všetci spoločne a pomáhajme vzájomne každému nezištne.Drahý Bože…daj nám nádej, daj nám silu kráčať vpred a prekonať tieto prekážky životom.Len s tebou to Božíčku vieme zvládnuť.Ty jediný si tá cesta nádej a istota,ktorú tak teraz veľmi potrebujeme.Ďakujem Bože za všetko.Vám drahá Laura tak isto patrí veľká vďaka za všetku vašu náročnú prácu a obetu pre nás všetkých.S láskou JanaPripájam aj ja svoje odporúčanie každému na pani liečitelku Lauru

  45. Pripájam aj ja svoje odporúčanie každému na pani liečiteľku Lauru

    Erika | 26.05.2022
    Mne tak isto pán Boh cez pani Lauru poslal liečby,a nebolo ich málo.Aj teraz v tejto dobe som dostala liečbu na moju boľavú ruku.A popri tom mi pán Boh odkázal ,že mám málo vapnika v tele.Lebo iba láskavý Pán Boh vidí do naších tiel ,čo nám chýba a čo potrebujeme.dostala som cviky ,ktoré som pravidelne cvičila a bolesť ruky pominula po mesiaci.Som nesmierne vďačná za to že máme tu na Slovensku pani Lauru.Naozaj kto váhate ,nebojte sa .Tu ste správne.Mojej dcérke nesmierne pomohla z vykrivenou nožičkou mala vtedy iba 3 rôčky.lekári jej nedali žiadnu diagnozu.V tom čase sme dostali liečbu cviky,a my rodičia sme sa modlili modlidbu ,ktorú Nám poslal láskavý Pán Boh.Nôžka sa vyrovnala.*Dnes ma dcéra 21 rokov.Je zdravá a ani si nikto nevšime ,že niekedy mala nohu vykrivenú.Ďakujem za pani Lauru,vážim si jej prácu,a verte že liečby zaberajú na 100%.

  46. Miro | 24.05.2022
    Odporúčam liečiteľku Lauru každému.
    Milí čitatelia a návštevníci tejto stránky, hlavne píšem pre tých z Vás, ktorí u Laury ešte nežiadali nikdy Božiu liečbu / Božiu pomoc.
    Chcem Vám len dodať odvahy a posmeliť, že sa nemáte čoho báť, lebo viem aj od pani Laury a jej manžela, že veľa ľudí na stránku chodí, čítajú si príspevky a stále váhajú či sa objednať alebo nie.
    Nehovoriac o tom, že poznám už veľmi veľa ľudí, ktorí Lauru navštívili a všetkým do jedného sa pomohlo, chcem napísať aj svoju skúsenosť. Na každý môj problém či už zdravotný alebo hociaký životný problém, vždy keď mi pani Laura prijala od pána Boha liečbu a ja som dodržal liečebný postup, vždy sa mi pomohlo!
    Som za to veľmi vďačný Bohu, že sa mi v živote darí, som zdravý, mám skvelú ženu a pán Boh nám požehnáva ako v práci, tak aj v živote... dostávame liečby už v predstihu (ako to mnohí poznáte). Pán Boh v mnohých prípadoch zasahuje ešte skôr ako choroba vypukne.
    Môžem s čistým svedomím a zodpovedne všetkým ľuďom odporučiť liečiteľku Lauru.
    Odkazy, ktoré Laura prijíma od pána Boha pre svojich pacientov, sú na nezaplatenie, vždy sú presné, pomoc vždy zaberie a tisíce ľuďí sa už vyliečilo.

  47. Ďakujem
    Marta | 23.05.2022
    Pane Bože, chcem sa Ti z celého srdca poďakovať za Tvoju lásku a milosť. Z lásky si mi v minulosti odkázal liečbu na krvný zápal. Dostala som liečbu výnimočne dvakrát. A dúfam, že si uzdravil moje telo. Mala som veľkú motiváciu zvládnuť liečbu, lebo som v tom čase pod srdcom nosila dieťaťa, ktoré si mi doprial. A je to pre mňa veľký dar. A ja Ťa za to milujem najviac na svete. Už sú to dva roky a ja už dva roky mám konečne normálnu menštruáciu, bez ukrutných bolestí a v normálnom čase. Ty vieš, že Ti za to ďakujem každý deň, ale chcem to vykričat do celého sveta, že Tebe vďačím za zdravie a za všetko čo v živote mám. Milujem Ťa. A prosím Ťa o zdravie pre mňa a pre celú moju rodinu a pre pani Lauru a pána Vlada. Ty Bože si milostivý, štedrý a láskavý. Milujem Ťa

  48. Velikánska vďaka
    Margita | 13.05.2022
    Drahý Bože srdečne Ti ďakujem za poslanie Tvojho Božieho odkazu pre moju ubolenú hriešnu dušu, ďakujem Ti za silu, ktorou obdarúvaš pani Lauru, aby mohla prijímať odkazy aj napriek tomu, že má dosť svojich starostí. Odpusť mi prosím Bože, že píšem poďakovanie až teraz.
    Pane Bože veľmi Ťa prosím o pomoc pri vykonávaní potrebných obradov pre mňa a môjho manžela. Verím, že to s Tvojou Božou pomocou zvládneme.
    Pani Laura Vám srdečne ďakujem za odovzdanie odkazu, vyprosujem pre Vás a Vášho manžela Vladimíra od Všemohúceho Stvoriteľa mnoho, mnoho zdravia, sily a vďačnosti od nás bežných ľudí.
    Pane Bože milujem Ťa najviac na svete, prosím Ťa o odpustenie mojich zlých skutkov,zlých myšlienok, Prosím Ťa zober všetky moje starosti do Tvojej Božej náruče. Prosím Ťa Otecko veď mňa a moju rodinu správnou cestou a pomôž nám zvládať ťažké situácie, ťažké skúšky v živote, Zbav prosím mňa moju rodinu všetkého zla, ktoré mi spôsobuje bolesť v srdci, a slzy v očiach.
    Ďakujem Ti Pane Bože za všetko,
    Pane Bože žehnaj prosím pani Laure a jej Vladkovi.
    Aleluja TEBE BOŽE.

  49. Veľmi pekne ďakujem Bože
    Kristína | 12.05.2022
    Bože veľmi pekne ti ďakujem za prístup na túto stránku. Som veľmi šťastná ze si zaslúžim čítať a využívať tvoju pomoc a rady. Veľmi pekne ti Bože ďakujem za každý jeden deň a za tvoju pomoc a silu, ktorú mi každý deň dávaš. Veľmi ti Bože ďakujem za moju rodinu, za mamu, otca a sestru,za to že držime spolu a mame sa rady, sme šťastný a aj keď občas prídu ťažké a zle dní s tvojou pomoc ich zvládneme. Ďakujem ti Pane Bože aj za pani Lauru a jej manžela pána Vladimíra, vďaka, ktorým existuje táto stránka, kde ľudia môžu nájsť tvoju pomoc a rady. Ďakujem ti pekne Bože Kristína

  50. Ďakujem najláskavejší Bože
    Peter | 12.05.2022
    Najláskavejší Bože, chcem sa Ti poďakovať za každý deň do ktorého sa zobudím, za každý nádych, úder môjho srdca, krok, obraz a zvuk.
    Chcem sa Ti poďakovať, za pomoc ktorú som dostal, aj keď som nechcel v tomto období zaťažovať pani Lauru. I cez to všetko sa snaží starať o svojich pacientov. Pomáha, bije sa ako lev, keď cíti že je niekomu ťažko, neváha ani chvíľu.
    Ľúbim Ťa Bože, a som Ti vďačný i za pani Lauru a jej manžela.

  51. Marika | 12.05.2022
    Ďakujem Milovaný Bože na tisíc krát za našu pani Lauru ďakujem a milujem ta zachránil si mi dcérku a nie prvý krát ukazujes nám tu správnu cestu a stále nám pomahas a chránis. Bola v nebezpečenstve ohrozenia života a vrátil si nám ju Ďakujem aj keď niekedy nevieme akých ľudí mame okolo seba stále nám daz vedieť co mame robiť. Odpust nám prosím naše zlihania som veľmi hriešna duša. Ďakujem za moju rodinu. Ďakujem za pani Lauru ktorá je najobetavejsi človek celú noc nespala koli mojej dcére aj keď ma sama veľa starosti pozehnaj jej každý jej krok poprosím aj pánovi Vladkovi. Milujem ta pane Bože prosím ochrán nás od všetkého zlého.

  52. podakovanie
    Gabika | 12.05.2022
    Ďakujem Ti Bože za sprístupnenie tejto stránky . Vám pani Laura dakujem za všetko čo pre nás robíte . A ešťe mi patrí sa podakovať aj za Nášho psíka som velmi šťastná že ho máme a robí nás šťastnými .Ďakujem ti Bože .

  53. Ďakujeme
    Marta a Jaro | 01.05.2022
    Pane Bože ďakujeme Ti za všetko, čo v živote máme. Ďakujeme za zdravie, za rodinu, za nášho synčeka, ktorý nám už dva roky robí radosť a to len vďaka Tebe, ďakujeme za strechu nad hlavou, ďakujeme za to, že máme čo do úst, ďakujeme za prácu a v neposlednom rade ďakujeme za pani Lauru a jej manžela. Si nesmierne štedrý a milostivý a my sme Ti za to veľmi vďační. Ochraňuj, prosím, našu rodinu a hlavne pani Lauru a jej manžela. A odpusť nám hriechy z tohto aj z predchádzajúcich životov. Milujeme Ťa.

  54. Vlasta | 23.04.2022
    Dakujem Ti moj najdrahsi Boze za ukoncenie korona liecby a za zdravie. Dakujem, ze stojis pri mne ,ze mi davas silu. Je to uzasne aku silu ma tato Tvoja liecba ( a nielen tato) a modlitby Pane. Dakujem z celeho srdca aj vam pani Laura a pan Vladimir za vasu uzasnu pracu, ktoru pre nas robite. Nech vas Pan Bozko ochranuje!!
    Zacala som cvicit aj liecive cviky na kazdy den. Musim povedat, ze niektore nie su vobec jednoduche a mam co robit aby som ich poctivo odcvicila....ale ten pocit ,aky citim po ich odcviceni sa neda slovami popisat. Dakujem Ti Pane Boze za vsetko! Neviem, co by som bez Teba robila. Zaroven Ta Pane Boze prosim, odpust mi moje schybenia, ktore v zivote robim. Milujem Ta a odovzdavam sa do Tvojich ruk. Pozdravujem vsetkych citatelov tejto stranky, nech vas Pan Bozko ochranuje. Prajem vsetkym pozehnany vikend. S laskou Vlasta.

  55. Vďačnosť Láskavému Pánu BOHU
    Marek | 23.04.2022
    Ďakujem Ti Láskavý môj Pán BOH, že si mi ukázal, kde a ako som doteraz žil. Ďakujem Ti môj Pane, že som konečne vystúpil z toho hnoja v ktorom som doteraz prešľapoval. Uvedomujem si, že som Teba svojho Láskavého BOHA veľmi rozhneval a urazil a ublížil som aj Vám pani Laura. Veľmi sa za to ospravedlňujem a prosím o odpustenie. Už nikdy Ťa Láskavý môj Pán BOH nechcem uraziť a vrúcne chcem kráčať za Tebou svojím jediným Pánom BOHOM spolu so svojou láskou, ktorú si mi najdrahší môj BOH požehnal s Tvojej Božej vôle. Bez Tvojej BOŽEJ láskavej pomoci a podpory, by som to nezvládol. Ďakujem TI Láskavý môj Pán BOH za zdravie, za pokoj a Tvoju BOŽIU ochranu na tomto svete pre mňa a pre moju Julku, ďakujem za priateľov, ktorý mi v tomto čase pomohli a pomáhajú. Vrúcne a úprimne ďakujem aj za pomoc a podporu Pani Laury a Pána Vlada. Tebe svojmu BOHU láskou slúžiť chcem a tomuto svetu láskou pomáhať chcem.

  56. Láska večná
    Renata R. |23.04.2022
    Bože Týmto by som Ti chcela poďakovať za lásku, poznanie , pochopenie za pocity ktoré sú rôzne a neviem kde sa u mňa berú ale slabosti máme všetci. Vrúcne a s láskou ďakujem za liečbu na coronu , ktorú si mi odoslal po našej milovanej Laurinke. Popri tejto liečbe si mi poslal ešte jednu na anémiu . Ja si neviem predstaviť kde by som bez teba bola alebo lepšie napísané nebola. Nebola by som lebo viem že bez teba sa to nedá . Niektoré veci sa nám zdajú ťažké a napriek tomu zistíme že to bola fakt len pocitová záležitosť.ďakujem za pocity Bože lebo iba takto dokážem vidieť to čo sa snaží oklamať. Ďakujem p. Laurinka za všetku lásku a prajem Vám lásku Božiu najväčšiu.Amen

  57. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu a Láskavej pani Laure
    Julia a Marek | 23.04.2022
    Otče Bože Láskavy Ľúbime Ťa a Pozdravujeme Ťa do Nebeských Výšin.Láskavy Jediný Najstarostlivejší Bože chceme sa Ti poďakovať za Tvoju Jedinú prevzácnu starostlivosť ktorú našim dušiam na zemi poskytuješ .Z celého srdca Ti Ďakujeme viac ako tisíc krát za to že ľúbiš naše hriešne duše že nám pomáhaš všetko riešiť a liečiť naše duše a telá ,Ďakujeme Ti že nás dvihaš cez všetky prekážky životné a na ceste k Tebe Láskavy Môj Jediný Bože, Ďakujeme Ti Láskavy Môj Bože že nás počúvaš a vypočúvaš ,chrániš nás v tomto čase apokalypsy na zemi keď vírus zabíja ,Ďakujeme za Tvoju prevzácnu Jedinu starostlivosť na tejto zemi pre naše duše bez Tvojej pomoci a spravneho smeru by sme tu nedokázali zvládnuť to čo máme prejsť ĎAKUJEME Tebe Láskavy Bože za tu najsprávnejšiu cestu po ktorej nás vedieš .Láskavy Môj Bože Veľké Vrúcne ĎAKUJEME za dušu láskavej p.Laury cez ktorú si naše duše naučil Milovať Tvoju Jedinu Božiu Existenciu.Aleluja chváľme Pána Hosana Bože Otče Môj Láskavy Amen

  58. Láskavý Bože ďakujem Ti za novú prácu, pomoc so skúškou a za ochranu mojeho zdravia
    Valéria | 22.04.2022
    Láskavý Bože chcem sa Ti veľmi pekne poďakovať za získanie novej práce a za zvládnutie skúšok.
    Sprevádzaš ma Bože mojím životom od kedy si mi ho daroval a oslobodil moju dušu od kliatby. Prekážky sú vždy boli aj budú pokiaľ žiť budem ale rada to všetko príjmem a zvládnem s tvojou pomocou lebo sama si s tým neporadím. Ďakujem Ti veľmi pekne za nájdenie si novej práci, som tam veľmi spokojná páči sa mi tam. Je to náročné ale cítim, že mi pomáhaš veľmi aby som to dokázala zvládať a mať dosť sily. Ďakujem Bože veľmi za pomoc pri skúškach. Vieš, že som mala z toho stres lebo som to potrebovala k práci aby som mohla začať fungovať. Ťažko sa mi učilo mne to dlho trvá a ty to vieš ale napriek všetkému si mi dal také otázky, na ktoré som vedela odpovedať a neboli náročné. Som rada, že mi vo všetkom pomáhaš. Všetko máš dokonale naplánované v každom čase ja sa len tomu všetkému čudujem ako to do seba zapadá ako puzzle a niekedy tomu nerozumiem. Veľmi Bože som Ti vďačná ako mi veci uľahčuješ ako mi všetko pomáhaš zvládať. Ani si to nezaslúžim. Som aj často lenivá unavená nie vždy sa pomodlím alebo venujem čas. Odpusť mi. No ty si stále láskavý Bože stále si pri mne aj keď som lenivá… Neviem kde by bol môj život keby som nešla po tvojej božej ceste. Určite by som nebola spokojná so životom a jeho priebehom. Ďakujem Ti za môj život, dušu, ktorú mám za všetko zdravie, silu, pomoc, lásku, trpezlivosť. Vďačím Ti bože za moje zdravie, za ochranu pre koronou. Neviem si predstaviť aké je to silné no cítim to a myslím, si že viacerí. Prosím ťa stoj pri mne neopusť moju dušu potrebujem Ťa v mojom živote veľmi. Si mojou oporou. Ľúbim Ťa môj Bože veľmi. S láskou Valéria

  59. Poďakovanie Bohu
    Júlia T. | 22.4.2022
    Chceme sa ti Bože poďakovať za pomoc pri dokončení fasády na dome a úprave terénu. Ďakujeme ti za dobré počasie, za materiál, za ľudí a zdravie. Naše hniezdočko rozkvitá. Bez tvojej pomoci a ochrany by sme to nedokázali. Za všetkým dobrým, láskavým stojíš ty Bože. A to si musia ľudia uvedomiť. Za všetkým zlým stojí satan. Ochraňuj našu rodinku a hlavne p. Lauriku a jej manžela. Ochraňuj nás od vojny, chudoby a covidu. Máme vás radi p. Laurika a každý deň sa za vás modlime, aj za vášho manžela. Boh vás žehnaj. S láskou a úctou Júlia, Tonko a Vaneska

  60. Vrúcne poďakovanie Pánu Bohu
    Ľudmila | 22.04.2022
    Ďakujem Pánu Bohu za liečbu proti vírusu omikron prosím Ťa Bože požehnaj mi túto liečbu, aby som ju zvládla. Aj keď má pani Laura neskutočne ťažké obdobie a ja som Jej povedala,že som tiež akási unavená a slabá hneď mi povedala,čo mám neskutočne si to vážim. Prosím Ťa Pane Bože ochraňuj našu pani Lauru a Jej manžela Vladimíra. V prvom rade musí biť zdravá pani Laura a Jej manžel Vladimír až potom my .Ľúbim Ťa Bože a ďakujem za každú jednu pomoc .S láskou Ľudmila.

  61. Pozdrav
    Gabriela a Michal | 29.03.2022
    Láskavý Bože, ďakujeme, Ti za to, že Ťa máme a že nám bolo dovolené Ťa spoznať. Často keď máme ťažšie dni vieme na koho sa môžeme obrátiť. Vám pani Laura chceme sa poďakovať za všetky modlitby a rady, ktoré boli uverejnené na tejto Božej stránke.
    Želáme Vám aj Vášmu manželovi veľa síl a Božieho požehnania v neľahkej práci a taktiež aj veľa zdravia.
    S láskou a úctou Gabriela a Michal s rodinou

  62. Ďakujem Ti Otče Bože
    Eva | 28.03.2022
    Drahý Otče Bože, ďakujem Ti zo srdca za tvoju každodennú pomoc silu a lásku ,ktorú mi dávaš za to,že ma ochranuješ a sprevadzaš týmto životom .Ďakujem Ti za prístup na túto krásnu Božiu stránku, za všetky Tvoje rady a zázračné modlitby, bez ktorych si neviem deň predstaviť. Ľúbim Ťa Pane Bože. Milá pani Laura aj Vám ďakujem za všetko, nech Vám a pánovi Vladovi žehná Pán Boh každý deň a dá Vám veľa zdravia a síl .
    S láskou Eva

  63. Martin | 25.03.2022
    Príjemný a Požehnaný deň pani Laura a pán Vlado,

    Ja len že som sa Vám chcel úprimne veľmi pekne poďakovať za pomoc a radu. Veľmi ste mi pomohli a urobilo mi to veľmi dobre na srdci a duši že som Vás mohol počuť. Ďakujem ti Otče Bože za pomocnú ruku, ktorú si mi podal. Ďakujem aj Vám pani Laura za pomoc. Keby nebolo Vás, už tú stavbu rodinného domu riešim v spomínanej lokalite. Otče Bože, ďakujem ti že si ma usmernil, veľmi si to vážim a len vďaka tebe otče Bože a pani Laure som sa do stavby nepustil a neprišiel tak o všetko. Otče Bože, ty vidíš to čo my duše nevidíme a necítime a len vďaka tvojej milosti a láskavosti máme možnosť vidieť tú pravú a správnu cestu. Ďakujem ti otče Bože, že mňa a moju rodinu chrániš a usmerňuješ. Veľmi si to vážim a obrovská vďaka aj Vám pani Laura a pán Vlado. Aj napriek vyčerpaniu a mnohých podstatne dôležitejších veciach ste si vždy na mňa našli čas a pomohli mi.  Pani Laura a pán Vlado, pán Boh Vám žehnaj a daj zdravia. Ďakujem za všetko.

    Martin

  64. Poďakovanie Bohu
    Dominika | 17.03.2022
    Drahý môj Otecko, ďakujem Ti za všetko, čo mam. Ďakujem Ti za každodennú ochranu, za pomoc a zdravie. Ved ma prosím Tvojou Božou cestou, aby som sa učila správne žiť a vedela, akým smerom mam kráčať. Ďakujem aj Vám pani Laura za všetku Vašu pomoc, nech Vás Pan Boh ochraňuje a posilni. S pozdravom Dominika

  65. Margita | 17.03.2022
    Drahý Bože a drahá pani Laura, ďakujem z celého srdca za prístup na Božiu stránku, ďakujem Pánu Bohu za ochranu a pomoc na každom kroku. ďakujem TI PANE BOŽE za silu, ktorú mi dávaš na zvládanie ťažkých situácii v rodine a v práci. Ďakujem za ochranu môjho zdravia.
    Prosím Ťa BOŽE môj o odpustenie za moje zlyhania, hriechy zlé myšlienky a zlé slová, Odpusti mi prosím.
    Prosím Ťa o požehnanie pre moju rodinu a vlej prosím do našich sŕdc do našich duší more lásky, ktorej čistý žiar spáli všetko zlé.
    Vám Pani Laura ďakujem za VAšu ochotu a silu, BOH Vám žehnaj.na každom kroku.
    S láskou a velikou vďakou
    Margita

  66. cviky na moju boľavú ruku
    Erika | 17.03.2022
    Chcem sa Pánu Bohu poďakovať za cviky ktoré mi poslal cez dušu pani Laury.Cviky som cvičila 1 mesiac .Včera som mala presne koniec cvikov.Ruku otočím bez ťažkostí. ,mala som problém vykonávať bežné každodenné veci(napr:bez ťažkostí si priložím lyžicu k ústam,lebo naozaj to bol pred mesiacom u mna veľký problém).A teraz sa teším a ďakujem do nebies .A to len vďaka Tebe Bože.Úprimne sa chcem poďakovať aj Vám pani Laura.Za Vašu obetavú prácu,že Nám pomáhate ,a prijímate liečby.Prajem Vám veľa síl ,zdravia Vám aj Vášmu manželovi Vladkovi.

  67. Ďakujem Bože
    Renata R. | 17.03.2022
    Boh môj ďakujem za moju liečbu na covid a za modlitbičku ktorá bola pre mňa tak dôležitá .Milujem ťa a vždy budem s láskou v duši . P. Laura veľmi Vás ľúbim a viem že sa trápite ale mi budeme stáť pri vás vždy pretože vy ste nám lásku Božiu vložila do našich sŕdc a pre mňa osobne tam aj ostane navždy . Bože ďakujem za tvoju lásku a pomoc je nesmierna a nekonečná som Tvoja lebo chcem a budem naveky vekov Amen.

  68. Poďakovanie
    Marta | 11.03.2022
    Pani Laura, ste skvelá duša plná lásky. Velmi ďakujem za liečbu proti covidu Pánu Bohu a Vám za to, že ste ju pre mňa prijali. Nech Vás Tatičko nebeský ochraňuje a požehnáva. Moc ĎAKUJEM

  69. Poďakovanie Bohu
    Júlia T. | 09.03.2022
    Chcem sa ti Bože vrúcne poďakovať za sprístupnenie Božej stránky. Je to pre mňa a moju rodinku veľký dar. Neopisateľný pocit. Ďakujeme, že patríme do tvojej Božej rodinky. Modlíme sa každí deň za p. Lauriku a jej manžela Vlada. Prosím Bože o uzdravenie p. Vlada a ochranu jeho rodinky. Sme veľmi zlí ľudia a to je veľmi smutné. Nepoučiteľní, neprajní a závistliví. Boh Vás žehnaj. :-) Máme Vás veľmi radi p. Laurika. cmuk

  70. Ďakujem láskavy otecko.
    Maria | 08.03.2022
    Ďakujem láskavý pane Bože za sprístupnenie stránky milujem ta a nikdy ta neprestanem prosit o odpustenie za moje hriechy. Ďakujem že mi stále ukaues ten správny smer ze nás tak miluješ a ochraňujes si naša jediná láska a spása. Ďakujem ja vám pani Laura odpuste mi prosím.

  71. Poďakovanie
    Daša | 06.03.2022
    Ďakujem, Bože, za prístup na stránku. Ďakujem, že nás ochraňuješ. Ďakujem za všetko v mojom živote, za zdravie, za rodinu. Prosím, veď nás vždy tou správnou cestou a odpusť nám chyby, ktoré robíme, za našu nevedomosť. Ďakujeme za pani Lauru, prosím, požehnaj zdravie a veľa sily pani Laure a jej manželovi Vladimírovi.

  72. Nová šanca
    Zuzana | 05.03.2022
    Milý Otecko. Po včerajšom telefonáte od pani Lauriky som ostala bez slov a slzy sa mi liali po tvári. Nedalo sa
    to zastaviť... viem, Bože, že som nehodná Tvojej Božej stránky a nezaslužim si ju. Ale aj napriek tomu si mi dal prístup. Musím prísť na to ako na svoju hlúpu dušu nebudem viac naberať zlo. Aby som neubližovala viac vsetkym ktorych mam rada. Moja hlupa duša toho navyvadzala až až. Vždy som komentovala na stránke Laurinych preklinačov a zo mňa sa vyklul ten najväčši. Je mi to tak ľuto. ..
    Môžem len dufať, že sa mi podari ešte zmeniť smer mojej cesty na spravnu kolaj . Tak mi Pan Boh pomahaj...prosím. .. Budem len dufať, že si niekedy zasluzim Tvoje odpustenie ako aj pani Lauriky a Vladka. Otecko prosím, ohranuj ich a posilni zdravim.

  73. Gabika | 05.03.2022
    Bože Dobrí ďakujem že mi pomáhaš v týchto ťažkých časoch . Som vďačná za všetky jednoduché a všedné veci ktoré mi každí deň dávaš a požehnávaš . Niekedy to beriem všetko ako samozrejmosť ale veľmi dobre viem že to čo je bežné je pre iných vzácne. Preto ti chcem Bože pekne poďakovať za rodinu, za modlitby, za liečbu proti kovidu,za zdravie, lásku, za každé nové ráno za každú pokojnú noc a za každí prežití deň. Mám všetko čo potrebujem a a niekedy aj viac. Bože veľmi ta ľúbim a sľubuje že nikdy teba neprestanem veriť. Milá Pani Laura a Pán Vladimír ďakujem za stánku a za vašu prácu. Prajem Vám veľa síl, zdravia a šťastia. Gabika

  74. Ďakujem
    Dana K. 0303.2022
    Ďakujem Ti Bože dobrý, ďakujem za Tvoju milosť,lásku, pomoc , za život..... Ďakujem môj Bože, skláňam sa pred Tebou, ďakujem a milujem.... Ďakujem za sprístupnenie na túto Božiu stránku. Ďakujem Vám pani Laura a Vlado. Boh Vám žehnaj.
    Ďakujem.
    Amen.

  75. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za vrátenie Božej Lásky späť.
    Júlia a Marek | 27.02.2022
    Láskavy Môj Milostivý Bože pozdravujeme Ťa do nebíčka kde prebývaš a veľmi pekne Ti chceme vrúcne z našich srdc úprimne poďakovať viac ako tisíc krát za vrátenie Tvojej Lásky späť .Odpusť našim hriešnym dušiam schybenia ktoré sme urobili a ktoré nechceme nikdy opakovať veľmi pekne Ťa o to prosíme úprimne z našich hriešnych duší .Bez Tvojej Lásky Môj Jediný Bože sa na tejto prehnitej zemi nedá kráčať si jediné svetlo pre naše duše na tejto zemi ktoré nás smeruje ,spravne tvaruje vychováva a svieti nám na ceste k Tebe .Vrúcne Ti Veľmi pekne ĎAKUJEM Láskavy Môj Bože za Tvoju Milosrdnu Pomoc a starostlivosť o naše duše .Želáme si túžobne byť v Tvojej ochraňujúcej Jedinej Náruči lebo len s Tebou dokážeme zvládnuť cieľ a doplávať do Tvojho božieho prístavu .Prekážky sú nie jednoduché a my ich chceme zvládnuť nech to bude ako koľvek ťažke neopusť naše duše Láskavy Môj Jediný Bože stoj pri nás v každom čase lebo len Tvoju Božiu existenciu vyznávať budeme a len Tebe slúžiť láskou z našich duši budeme pokiaľ nás tu necháš žiť a naveky .Ľúbime Ťa Láskavy Jediný Náš Pán Boh .Lobe Lobe Ti posielame do Nebeských Výšin .Buď Pochváleny a Velebený Láskavy Môj Pán a Boh na Veky Vekov Amen.

  76. Poďakovanie Bohu za ochranu a pomoc
    Júlia T. | 27.02.2022
    Chcem sa ti Bože vrúcne poďakovať za ochranu, pomoc a varovanie. Sme neponaučiteľní národ. Plný zloby, nenávisti, závisti a neprajnosti. Ďakujem ti za zdravie, novú prácu a krásny život s mojím manželom. Ďakujem za požehnanie nášho manželstva a lásku, ktorú nám dávaš. Ochraňuj p. Lauriku a jej manžela. Daj im veľa síl, zdravia, šťastia a lásky. Ďakujeme p. Laurika za varovania a odkazy. Tento svet speje k záhube. Požehnaj nám synčeka, zdravie, šťastie a lásku. Boh Vás žehnaj.

  77. Odpust pane Bože
    Maria | 27.02.2022
    Drahý otecko ďakujem ti za všetky liečby a drahocenné rady ktoré nám posielaš bolo ich velmy veľa vyliečil moju dcéru z zápalu krvy cvičili sme úžasné cviky na jej chrbticu uzdravil si jej srdiečko nehovoriac o mne stále si mi odovzdal liečbu na všetky moje problémy či už zdravotné alebo rodinné velmy ti za to Ďakujem si nás drahokam naša jediná spása naša pani Laura mi to stále z láskou a trpezlivosťou odovzdala niekedy len tak z lásky k nám je to najlaskavejsi človek na tejto zemi a ja hriešna duša som si to nevážila za jej láskavé slová som nebola vďačná chcem sa Vám pani Laura ospravedlniť a poprosiť vás o odpustenie milovaný Bože prosím odpusť mi a pozehnaj pani Laure a pánovy Vladkovy veľa zdravia.

  78. Ďakujem Ti Bože za pomoc, usmernenie môjho života si neustále pri nás
    Valéria | 21.02.2022
    Drahý Bože veľmi pekne sa Ti chcem poďakovať za tvoju nekonečnú lásku ku mne a mojej rodine. Ani si neviem predstaviť, kde by som bola už ja v tomto čase... Možno mŕtva, možno na psychijatrií, možno trápením úplne zničená... Nehovoriac o mojej mame, ktorá mala byť už viac krát mŕtva. Ale sme tu, lebo to chceš Ty a chceme to aj my. Chceme si zmeniť život a cestu na tejto zemi nech je to akokoľvek ťažké a často neúnosné. Chceme to lebo našli sme niečo v živote čo sa nedá ani slovami opísať, či vyjadriť. Je to láska k tebe. K tomu čo všetko tu na zemi máme a učí sa to používať a využívať nie len v prospech seba samích ale aj v prospech a na potešenie iných. Život je krásna vec, mne sa tu na Zemi páči aj keď prekážky sú a budú stále. niekedy sú ľahšie niekedy sú ťažšie. Nie je to prechádka ružovou záhradou ale my jej môžeme dať ružovosť no si potrebný Ty na to aby si nás formoval a učil ako to všetko zvládať s tebou s tvojou Božou pomocou nie sami. Ja Tebe Bohu vďačím za veľa a to dobre vieš. ďakujem Ti za ľudí, ktorí ma majú radi a sú v mojej blízkosti a môžem sa aj o nich oprieť či porozprávať. Vypočuť si ich názor a rozmýšľať o svojich skutkoch či sú správne alebo nie. Bože Ďakujem Ti, že ma formuješ, neviem aká som duša. Často si kladiem otázku či sa nebudeš na mňa hnevať v situáciach kedy prudko reagujem, som odmeraná a možno aj ublížim. Niekedy to neviem vyhodnotiť správne... Ty si ten, ktorému máme všetko prenechať a nemáme brať spravodlivosť do vlastných rúk. Aj keď, my ľudia vieme byť jeden k druhému veľmi krutý. No ty hovoriš odovzdajte mi to všetko na plecia a ja Boh sa postarám o to. Je to tak úžasné, že mne to rozum neberie ako to vieš všetko riadiť. Chcem sa Ti Bohu poďakovať za všetky úspechy, neúspechy, radosť, smútok, slzy, sklamania ale aj krásne a nezabudnuteľné chvíle, ktoré si mi doprial. Ďakujem Tebe Bohu za každodennú školu životu, nútiš ma rozmýšľať a ja to chcem, učíš ma milovať, byť láskavá. Všetko to ide z tvojej Božej náruče. Nikdy sa nebudem na Teba Boha hnevať za nič lebo Ty jediný si ma stvoril a vidíš čo je pre mňa dobré. Vždy to bolo dobré a aj bude ja Ti verím Bohu. Vďačím len Tebe kde som, čo mám a ako kráčam životom. Ľúbim Ťa môj Bože veľmi. Si môj najvzácnejší drahokam na svete. Je mi s tebou dobre.
    Veľká vďaka patrí aj pani Laure za jej čas, slová, za napísanie všetkých odkazov, za odovzdanie odkazov a za jej povzbudivé slová k nám hriešnym dušiam. Ďakujem pani Laura. Ďakujem Bohu, že ste tu pre nás a tak blízko až je to neuveriteľné, že ste na Slovensku. Ďakujem Ti Bože ešte raz za všetko čo pre mňa robíš a čo mi dávaš každým dňom. Ľúbim Ťa veľmi Bože. S láskou Valéria

  79. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu a Láskavej pani Laure
    Julia.L | 18.02.2022
    Otče Bože Láskavy Ľúbim Ťa .Pozdravujem Ťa do belasého nebíčka kde prebývaš a spievam Ti Aleluja chváľme Pána a chváľme svojho Pána na veky vekov . Láskavy Môj Bože z celého srdca Ti Veľke Vrúcne ĎAKUJEM za dnešný telefonát láskavej p.Laury .ĎAKUJEM Ti Môj Láskavy Bože že ľúbiš moju blbú najhriešnejšiu dušu za všetko čo som napáchala sa staráš o mňa cez láskavu p.Lauru len Ty ma vieš prekvapiť ,upokojiť ,potešiť .Z celého srdca Ti Veľke vrúcne ĎAKUJEM že sa staráš o moju rodinu bez Tvojej Lásky prevzácnej a Mocnej Náruče sa tu nedá existovať ukazuješ mi to každým dňom sekundou môjho života .ĎAKUJEM Ti Láskavy Môj Bože za všetko čo pre mňa a moju rodinu si urobil a robiš a ĎAKUJEM za všetko čo si ma naučil a čo ma učíš som Ti Bože veľmi vďačná za ten deň kedy si mi zmenil a zároveň zachránil život .Som štastná že Ti môžem znovu poďakovať na Jedinu Najvzácnejšu Stránečku Božiu ktorá patrí len Láskavemu Bohu pre moju dušu je to najvzácnejšia škola života a ta najprekrásnejšia cesta s prekážkami ktoré ma učia a narovnávaju ma správne žiť .ĎAKUJEM Ti Láskavy Môj Bože za Láskavu dušu p. Laury a p.Vladka ktorých si mi dal do môjho života sú pre môj život najvzácnejší ako ľudia veľmi si ich vážim a ľúbim si ich duše odpusť mi Láskavy Môj Bože že moja duša im dokázala ublížiť .Pomôž mi Láskavy Bože správne ísť a kráčať na tejto zemskej púti aby moja duša nikdy viac neschybila ,pomôž mi oslobodiť sa od zákerných počutí ,myšlienok ,nepokoja duševného veľmi pekne Ťa prosím vrucne upenlivo Láskavy Môj Bože lebo len Ty Jediný Láskavy Môj Bože mi dokážeš poslať pomoc ak si to moja duša vôbec zaslúži si Moje Božie Všetko čo v duši ,v srdci ,v živote mám Ľúbim Ťa Môj Najdrahší Bože som nesmierne štastná že Ťa mám len Tvoju Božiu existenciu vyznávať a uctievať budem pokiaľ tu žiť budem a naveky.Buď Pochváleny a Zvelebený Láskavy Môj Bože na veky vekov Amen.

  80. Poďakovanie Pánu Bohu za liečbu.
    Peter | 17.02.2022
    Najláskavejší Bože, chcem a musím sa Ti poďakovať za ďalšiu šancu a pomoc od Teba.
    Hlboko som spadol svojím myslením. Bol som si istý že sa mi to už nemôže stať. A predsa...
    Len a len vďaka pani Laure ktorej nik z nás nesiaha ani po členky som dostal ďalšiu šancu od Teba, Len vďaka Tebe mám šancu vyliečiť sa z toho čo ma trápi a znepríjemňuje mi život. Každý nádych je pre mňa problém, a batoh ktorý nosím na páse je toho dôkazom, že moje telo nefunguje. Veľmi pekne Ti ďakujem za liečbu a pomoc, mrzí ma že som Ťa tak sklamal. Sklamal som žiaľ aj seba...
    Pred asi 2 rokmi som dostal Otče Bože od Teba liečbu, pretože ma ukrutne bolel žalúdok. Bolesť vystreľovala do chrbta. Mal som diagnostikovaný žalúdočný vred a chronický zápal pažeráka. Nevedel som akú liečbu dostávam, bolesti ustali a všetko odznelo. Pred asi trištvrte rokom sa mi začali ozývať bolesti zasa. Bol som nútený absolvovať vyšetrenie žalúdka. Výsledok ma posadil doslova na zadok. Ostal som sedieť ako obarený. Žiadny vred, žiadny chronický zápal. Všetko zmizlo. Otče Bože, neviem čím som si zaslúžil takú pomoc, ale za moje zlyhania isto nie.
    Veľmi Ti Otče Božinečku ďakujem. Ďakujem za to, že som mohol stretnůť pani Lauru a jej manžela, a snažiť sa byť lepšou dušou. Je to celoživotný boj. Aj keď to niekedy bolí a je to veľmi ťažké, stojí to za to....Ľúbim Ťa Bože.

  81. Ďakujem za liečbu
    Erika | 12.02.2022
    Láskavý a dobrotivý Bože.Chcem sa poďakovať za liečbu,ktorú pre mňa prijala pani Laura od Teba.Aj napriek svojim vlastným trápeniam a bolestiam ktoré prežíva ,pomáha a odovzdáva liečby Nám ktorý prosíme o pomoc.Pani Laura ste výnimočná žena,som nesmierne vďačná Pánu Bohu za to že Vás poznám.Nespočetne krát ste mojej rodine pomohla ,ja na to nikdy nezabudnem.Veď to by bol aj hriech zabudnúť.Pomoc od Pána Boha je veľký DAR.Musíme si ho vážiť.Prajem Vám pani Laura aj Vášmu manželovi Vladkovi,veľa,veľa zdravia,síl a aby Vaše boliestky boli navždy preč.BOH VÁS ŽEHNAJ.

  82. Veľké Ďakujem
    Miriam | 16.01.2022
    Otče Bože môj milovaný, ľúbim Ťa a zo srdca Ti ďakujem za liečbu na môj zdravotný problém a za Tvoje láskavé slová, ktoré si ku mne prehovoril prostredníctvom našej drahej pani Laury. Veľmi mi odľahlo, keď som zistila, že moje ťažkosti zo srdcom a sťaženým dýchaním spôsobuje len preplnené hrubé črevo. Už som sa bála, že to bude niečo vážne. Ďakujem Vám, zo srdca, drahá pani Laura, za prijatie tejto pomoci, som šťastná, že Vás máme aj s pánom Vladom. Boh Vám žehnaj a ochraňuj Vás od všetkého zlého!
    S láskou, Miriam

  83. daniela | 31.12.2021
    Toto poďakovanie chcem takto odovzdať dvom mne srdcu blízkym ľuďom Laure a Vladkovi.
    Prešli si útrapami, ťažkosťami a rôznymi neduhmi. A aj napriek tomu majú silu a srdce pomáhať a odovzdávať nám rady a všetko Božie. Ďakujem Vám drahá Laura za všetku obetavosť a láskavosť. Lúbim Vás a želám už len Božie pohladenie a pekné pokojné dni.
    Ďakujem že ste❤️

  84. Požehnané vianoce
    Renata R. | 26.12.2021
    Milovaný a láskavý Bože,
    ďakujem Ti láska moja za všetky dary tohto sveta a lásku ktorú vnášaš do mojej dušičky. Ďakujem za moje deti a za všetkých na tomto svete. Milujem ťa a prosím o Tvoju priazeň k nám všetkým a ukáž nám cestu ktorou máme kráčať. Tieto vianočné sviatky sú veľmi pokojné a úplné iné ako inokedy aspoň pre mňa užívam si pokoj a kľud a idem za chvíľu zavárať kiwi podľa receptu ktorý si mi poslal už sa na to teším veľmi. Chcela by Ti Bože ukázať svoju lásku k Tebe ale dá sa to jedine v Tvojich modlitbičkách a meditáciách ale ja aj tak viem že ma máš rád ináč by som nebola taká šťastná . Pani Laure prežívajte tieto sviatky v Božej láske aj manželom a zo srdiečka Vám posielam svoju lásku ktorá je úprimná . Ďakujem láskavý Bože AMEN.

  85. Erika,Michal,Kristinka,Gabika | 26.12.2021
    Prajeme Vam krásne Vianoce pani Laura a pán Vladimír.Veľa síl zdravia šťastia lásky.Nech Vas Pán Boh žehná a ochraňuje.Ďakujeme Pánu Bohu za to ,že máme prístup na stránku a za to že ste tu ,za Vašu prácu ,obetu pre Nás všetkých.Nech Vás Pán Boh ochraňuje.

  86. Poďakovanie za liečbu na koronu.
    Viera S. | 08.12.2021
    Pracujem ako učiteľka. Doteraz som úspešne odolávala tlakom očkovania aj korone. No posledný týždeň ma to dostihlo. Moja zaočkovaná kolegyňa bola pozitívna. O pár dní na to aj ja s ďalšou nezaočkovanou kolegyňou. Spočiatku som mala len triašku, neskôr aj teploty, kašeľ, strata chuti, čuchu, máločo zjem. A bolesť na hrudi pri kašli. Obrátila som sa s prosbou o Božiu pomoc k pani Laure a čakala, či som hodná Božej pomoci, pretože nie každý ju dostane. A Pán Boh mi pomoc odobril! Z celého srdca Ti Pane ďakujem za liečbu, ktorú si mi ponúkol. Daj mi prosím silu, aby som neschybila v jej naplňaní. Celý život Ťa budem milovať a ctiť a snažiť sa byť dobrým človekom, aby som bola hodna Tvojej priazne. Samozrejme, ďakujem aj Laure a Vladimírovi, ktorý mi všetko objasnil.

  87. Ďakujem Bože, že si pri mne stál
    Marta | 02.12.2021
    Pane Bože, keďže nebola stránka prístupná, tak som Ti verejne nemohla poďakovať za pomoc pri štúdiu. Ďakujem, že si za tie roky pri mne stál a pomohol mi úspešne ukončiť bakalára. Nebolo to ľahké, ale ty si mi vždy dodal sily a pomohol si mi pri každej skúške. Tiež ďakujem, že vďaka Tebe mám pri sebe ľudí ako môj manžel a mamka, ktorí mi pomáhali a pomáhajú mi aj teraz v bežnom živote. Ďakujem Pane Bože, lebo bez Teba by som nemala nič. Vďaka Tebe budem môcť robiť to, čo má baví. Ďakujem a milujem Ťa najviac na svete.

  88. Ďakujem za prebudenie
    Renata R. | 02.12.2021
    Milovaný Otče,
    Môj príbeh je jednoduchý a poučný v každom smere. Ide o pomoc od Pána BOHA ktorý mi poslal už dávnejšie odkaz od p. Laury. Moja prosba bola o pomoc aby sa mi darilo v obchode a kde je dôvod prečo to tak nie je. A odpoveď BOHA bola že je to moja chyba a že mi nemôže pomôcť a keby mi povedal prečo nejde obchod tak moja duša by to nedala.
    Teraz ďakujem p. Laurinke za odpoveď o ktorú som Ťa žiadala. Neviem ako mám zo seba dostať túto bolesť ale keď som si ju spôsobila tak si urob v hlave poriadok a porozmýšľaj. O tejto dobe písať nebudem to všetci vieme ale ako som sa zachovala ja je pre mňa úplne najväčšia blbosť na svete. Boha milujem a vždy budem a nikdy sa jeho lásky nevzdám. Ešte v decembri si pamätám ako mi p. Laura zavolala a povedala aby som bola silná a odvážna. No nevedela som vtedy čo všetko ešte vo svojom živote môžem domrviť. Ako som už viac krát písala mám malý obchodík s kvetmi . Rozbiehalo sa to pomaly ale isto mali sme zo začiatku trochu problémy tak som sa Boha pýtala o pomoc samozrejme Reinová bola veľmi ambiciózna a chcela hneď všetko BOH mi poradil a pomohol . Darilo sa mi v prvej pandémii dobre veľké obchody boli zavreté a aspoň mi malý sme mohli otvoriť išlo to dobre otvorila som medzi prvými. Milujem svoju prácu a práca s kvetmi je pre mňa najväčším šťastím . Zmena nastala v januári po Vianociach keď sme už mohli otvoriť . Nemohli sme mať otvorené ale mohli sme predávať akože cez okienko . Boh mi vždy dal šancu aby som žila tak aby som mala. Ja neviem kde a ako som sa v tomto stratila a dostala presvedčenie že byť doma bude pre mňa lepšie neviem . Pokašlala som všetko to čo som vytvorila s Božou pomocou . Požiadala som BOHA znova o pomoc ale už pre mňa pomoc nemá a urobil dobre pretože iba to že by som jeho lásku stratila by som ja ktorá ho milujem z celého srdca nedala. Viete priznanie je dôležité hlavne keď si uvedomíte čo všetko ste spôsobili . Ja som závidela ostatným že prosperujú a sama som čakala že ma osvieti a všetko sa zmení nie neosvietilo ale bola som nervóznejšia a neskutočne sebaistá . Ja ani nechcem všetko vedieť čo všetko som spôsobila druhým Ľuďom , ktorý si Vážia svoju prácu a makajú . Áno urobila som veľa chýb ale nevzdám sa Božej lásky a budem sa modliť a prosiť o odpustenie a Božiu lásku lebo ju k životu potrebujem tak ako keď dýcham. Nebudem plakať ale makať Bože a ver mi láska moja že to dokážem a budem silná a odvážna lebo život by stál za veľké prd keby sme sa vzdali za chyby , ktoré sme spôsobili . Som si istá a viem že ma BOH miluje a ja Bože zmením postoj k svojmu životu a k svojej práci a viem že to dám tak ako vždy milujem Ťa a p. Laura ďakujem Vám za to že ste ľúbim Vás zo srdiečka čo je pravda a Danke Dibalovej / sestra od BOHA / za jej priateľstvo a pomoc a teším sa že budeme spolu pracovať dúfam bože že nám spoločnú prácu odobríš a ja sa uskromním a budem šťastná . Všetkých Vás Ľúbim . Amen
    Tento dopis som napísala hneď ako sa stránka uzavrela takže som už nestačila odkaz vložiť . Ako náhle mi BOH napísal odkaz nepomôžem Ti tak vtedy mi pomohol neskutočne som sa prebrala ako keby zo spánku a už som išla ako raketa a ako raketa idem naďalej. Raz mi BOH napísal že si idem touto prácou za šťastím a toto sa práve deje . Príkladom je zmena prenajímateľa obchodu. To že Pani ktorá vlastnila obchod mi ani v období corony nepovedala že predáva priestor v ktorom existujem a dozvedela som sa to od realitnej kancelárie bolo zvláštne to ma ani tak netrápilo ale nastal zlom keď to kúpil pán ktorý mi povolil predaj s tým že mi ešte znížil nájom som bola v šoku a to toto bola Božia vôľa . A takto sa to deje a deje ďalej som s BOHOM každý deň a viem že jedine BOH toto dokáže . Ďakujem Ti môj Bože láskavý milujem Ťa a potrebujem Ťa už budem iba šťastná viem to lebo mám Teba pri sebe. P. Laura Vám ďakujem za to že ste ma naučila milovať BOHA a modlím sa za Vás každý deň aj za p. Vladimíra k šťastiu láske ľúbim Vás zo srdiečka a s láskou. Ďakujem Amen.

  89. Ďakujem ♥️
    Kristian | 02.12.2021
    Ďakujem Bože za prístup na stránku a v neposlednom rade ďakujem vám pani Laura s Vladkom za všetko čo pre nás robíte už dlhé roky.

  90. Ďakujeme za sprístupnenie stránky
    Gabriela a Michal | 21.11.2021
    Drahý Otec Nebeský, vďaka že si nám dal povolenie na sprístupnenie Božej stránky. My vieme, že máme veľa chýb a predsa nám dávaš stále šancu, aby sme menili svoj život k lepšiemu. Vám pani Laura a pán Vladimír nesmierna vďaka, že ste vytvorili tak nádhernú stránku., kde je množstvo modlitieb, Božích rád, Božích odkazov a Božích receptúr. V tejto zvláštnej dobe máme veľký dar, vieme ako si máme chrániť fyzické telá aj rozvíjať svojho ducha.
    Pani Laura a pán Vladimír Vám prajeme veľa psychických a fyzických síl. Boh nech Vás ochraňuje!

    S láskou a úctou Gabriela a Michal

  91. Ďakujeme za sprístupnenie stránky
    Erika a Michal | 21.11.2021
    Chceli by sme sa poďakovať za sprístupnenie Božej stránky.Za všetko čo pre Nás pani Laura a pán Vladimír robia.Veľmi si vážime Vašu prácu ,ktorá neni jednoduchá.Sme naozaj šťastní že si zaslúžime byť tu a sa modliť Božie modlidby a liečiť telá Božími receptúrami.Bože milujeme Ťa a ďakujeme za všetko čo pre Nás robíš.

  92. Miriam | 19.11.2021
    Otče Bože môj milovaný, zo srdca Ti ďakujem za sprístupnenie Tvojej úžasnej Božej stránky plnej neoceniteľných rád, receptúr a nesmierne účinných modlitieb. Som šťastná, že k nim mám opäť prístup. Prosím ochraňuj pani Lauru a jej manžela každú sekundu ich žitia a požehnaj im pevné zdravie a veľa veľa síl, veď bez nich a Tvojich zázračných liečebných procedúr by sme tu už mnohí neboli. Milujem Ťa, Otče Bože, a ďakujem za všetko. Opatrujte sa, pani Laura, a keby ste čokoľvek potrebovali, sme tu pre Vás. S láskou, Miriam

  93. Najväčšia moja radosť
    Renata R. | 19.11.2021
    Láska moja BOH môj jediný,
    Ďakujem a zase len ďakujem za to že si dovolil mojej maličkosti prístup na túto stránku . Teším sa a moja duša oslavuje pretože som sa bála za všetko čo som zase postvárala. Nikdy som nikoho nemilovala tak ako Teba BOH môj a ver mi že to takto už bude navždy pretože pomaly ale iste dosahujem to čo si mi predostrel ako moje šťastie . Mojím šťastím si len Ty jediný a potom všetko to ostatné. Pani Laura som šťastná že s manželom idete do ďalšieho boja lásky za BOHA a za zdravie Tých , ktorý si ctia vaše činy a bolesti ale sme tu a pre Vás vždy budeme . S láskou a cťou k Božej láske AMEN.

  94. Ďakujem za prístup na stránku
    Júlia P. | 19.11.2021
    Veľmi pekne ďakujem, že mám opäť prístup na túto stránku. Veľmi ma to potešilo. Sú tu krásne a účinné modlitby a skvelé kúry pre dobré zdravie. Každý rok, ktorý som užívala preventívne kúry, som zvládla v zdraví , čo je skvelé, lebo bez nich som si vždy nejakú chorobu odskákala.
    Pozdravujem pani Lauru a pána Vladka. Želám im všetko dobré, veľa lásky, pokoja a vďačných čitateľov.
    Otecko Bože, Teba milujem nadovšetko na svete. Posielam pusu do neba.

  95. Zo srdca ďakujeme
    Marta a Jaro | 19.11.2021
    Pane Bože, chceme sa Ti veľmi pekne poďakovať za sprístupnenie stránky. Sme veľmi šťastní, že máme takúto možnosť. Veľmi nám stránka chýbala, lebo je to taká spojka s Tebou. A tiež ďakujeme pani Laure a pánovi Vladovi, pretože bez nich by nebolo možné mať s Tebou kontakt, ktorý je pre nás veľmi dôležitý. Milujeme Ťa Pane Bože a ďakujeme za všetko, čo pre nás robíš, aj keď nie sme dokonalí a ako ľudia robíme chyby. Veď nás, prosím, tou správnou cestou, aby sme boli dobrými ľuďmi. A my sa budeme usilovať o to, aby sme nerobili zbytočné chyby, ale rozdávali len lásku a konali dobro. Milujeme ťa Bože.

  96. Milujem Ťa Bože
    daniela | 19.11.2021
    Bože, hľadím na nebo presne v tejto chvíli a plačem. Plačem láskou k Tebe, ale hlavne som strašne vďačná, že vôbec toto teraz píšem.
    Tak strašne mi chýbal tento dotyk z tejto nádhernej stránky. Tu som doma a Tu som správne. Ďakujem za Tvoju lásku, opateru a hlavne láskavosť ku našim veľakrát hriešnym dušiam. Ale my sa učíme od Teba, odpúšťať a bezpodmienečne milovať . Učíme sa byť vždy lepšími a naprávame svoje omyly a prešľapy.
    Ďakujem za Tvoje vedenie byť lepšou dušou. Nie som dokonalá a ani bez viny, či hriechu. Ale kto z nás je..? Vďaka Tebe som prišla k uvedomeniu napraviť svoje chyby a žiť život ako “ Boží bojovník”. Lebo sme tu jedna rodina o ktorú sa starajú dvaja úžasný ľudia Laurinka a Vladko. Bez nich by sme tu dnes nepísali, neďakovali a ani neviem kde by sme boli a či vôbec. Patrí Im moje uznanie a Tebe Bože moje srdce a bytie. Veď ma prosím vždy len správnou cestou, nech som tou, akú si zmyslel poslat na túto Zem. Nikdy Ti neprestanem ďakovať za všetky liečby, za všetky rady a za zdravie. Milujem Ťa a nikdy sa to nezmení❤️
    Opatruj nás v tejto neľahkej dobe , ktorá je vlastne o nás o ľuďoch. Rozsvieť srdcia všetkých, nech je táto Zem krásne miesto.
    Nedopusť prosím, aby Laura a Vladko trpeli. Boh nám žehnaj všetkým
    L O B E

  97. Ďakujeme za sprístupnenie stránky
    Daša | 19.11.2021
    Ďakujeme, Pane Bože, za sprístupnenie tejto úžasnej Božej stránky. Veľmi si to vážime, že opäť máme prístup k Božím radám, modlitbám, odkazom. Vyprosujem u Teba Bože zdravie a veľa síl pani Laure a jej manželovi Vladkovi. Ešte raz veľké ĎAKUJEME.

  98. Poďakovanie za otvorenie Božej stránky.
    Janulienka | 18.11.2021
    Buď chvála Pánu Bohu, aj pani Laure za otvorenie tejto Božej stránky, ktorú tak radi navštevujeme a ktorá bola dlhšiu dobu celá zablokovaná. Síce nepoznám dôvod, ale som vďačná za to, že je späť, pretože obsahuje pre toto obdobie dôležité modlitby a je zaplnená veľkým množstvom informácií, ktoré sú pre nás vzácne a majú veľkú hodnotu, no žiaľ, mnohokrát sú nami aj nedocenené. Našťastie, Božia láska k nám ľuďom je ešte stále dosť silná na to, aby nám Pán Boh odovzdával dôležité odkazy, modlitby, kréda, rôzne rady, liečivé receptúry z Božej studnice právd, aby nás pomocou nich liečil, vystríhal, či ochraňoval, ale aj spravodlivo trestal podľa našich zásluh, aby sme nezišli zo správnej cesty a ak áno, aby sme sa vedeli vrátiť späť.
    Nebyť tejto Božej stránky a pani Laury s manželom by náš život bol oveľa chudobnejší a prázdnejší, pretože jedine Pán Boh nás dokáže skutočne vyliečiť, poučiť a naplniť Božou láskou a duševným pokojom.
    Táto Božia stránka s pani Laurou sú našim klenotom a veľkým Božím nebeským darom pre nás všetkých a preto si ich vážme, ctime a ochraňujme, ale hlavne sa modlime k Pánu Bohu a tešme sa dobrému zdraviu, neubližujme si navzájom, ale si pomáhajme a zlepšime si svoje životy a vzťahy modlitbami v tejto ťažkej dobe, aby Pán Boh videl, že sme ich hodní a hlavne buďme radi, že môžeme byť súčasťou a v priazni pani Laury, ktorá svoj život obetovala na pomoc ľuďom. ĎAKUJEME.

  99. Poďakovanie za zdravie
    Júlia P. | 13.11.2021
    Sľúbila som Pánu Bohu, že napíšem na stránku, keď nám pomôže z choroby. Zvracala som jeden deň a mala som teplotu,boleli ma kosti a únava zmáhala. Nevedela som, ako sa zvládnem takto starať o moje bábätko. Jedine Pán Boh mi mohol pomôcť. Pomodlila som sa aj modlitbu proti horúčke, ktorú mám z tejto vzácnej stránky. A prosila som aby to bábätko dobre zvládlo. Druhý deň už mi bolo lepšie. Aj keď babätko malo slabú hnačku a raz grckal, bol na tom najlepšie z nás všetkých troch. Vôbec nevyzeral, že je chorý, práve naopak. Tretí deň už som bola úplne zdravá a znovu mám silu.
    Ďakujem Otče Bože za zdravie nás všetkých troch.
    Chcem pozdraviť aj pani Lauru a pána Vladka. Nech sa držia. Prajem im veľa síl a veľmi si želám aby boli šťastní. Viem, že nám všetkým radi zo srdca pomáhajú ak môžu. Bodaj by sme si to všetci stále vážili a nie len v tej chvíli, keď žiadame o pomoc. Ale aj počas celého života, ktorý máme vďaka Bohu a ich sprostredkovaniu oveľa krajší a zdravší.

  100. Podakovanie
    Veronika | 13.11.2021
    Bozinku moj milovany veľmi pekne ďakujem za otvorenie stránky,už som mala pocit ze sa ti vzďiaľujem,je to také čarovné ,ten pocit je neopísateľný keď je stránka otvorená mam pocit ze mam k tebe blizsie.Dakujem z celého srdca ze nam hriešny dávaš sancu sa napraviť,že nadej ma každý len treba mať vieru lásku a teba v srdci a život je krajší.prosim daj mi silu byť dobrou dušou v tomto skazenom svete....Neopísateľné ďakujem za zdravie mojej rodiny patrí len tebe boze❤prosím ta miluj nas hriešnikov aj s našimi chybami,daj silu v tejto nelahkej dobe Laure a Vladkovi.S laskou Nika s rodinou

  101. Veľmi pekne ďakujem Bože
    Kristína | 06.11.2021
    Bože veľmi pekne ty ďakujem, že je stránka späť. Teraz som si istá ze všetko bude v poriadku a všetko dobre dopadne. Ani som si neuvedomovala ako veľmi mi stránka chýba. Prosím Bože ochraňuj pani Lauru aj jej manžela, daj im veľa veľa sily, lásky a zdravia aby boli silný všetko zvladli. Aj Vám patrí jedno veľké ďakujem. Iba vďaka Vám táto stránka existuje. Ďakujem pekne Bože.

  102. Poďakovanie za stránku
    Gabika | 05.11.2021
    Dobrý Bože, chcem sa Ti poďakovať za stránku že ju máme naspäť . A pani Laure a manželovi želám veľa sily a zdravia aby bolo všetko už len dobre a všetko zlé odišlo navždy . Gabika

  103. Poďakovanie za stránku
    Michal | 05.11.2021
    Ďakujem ti Pane Bože za stránku ktorú si nám otvoril.Pane Bože ochraňuj pani Lauru a jej manžela Vladimíra lebo to nemajú v živote vôbec ľahké.Pane Bože celí život sa budem k tebe modliť a prosiť ťa o pomoc v živote.

  104. Ďakujem za stránku
    Júlia P. | 04.11.2021
    Veľmi sa teším, že je časť stránky otvorená. Ďakujem Otče Bože, a pani Laure ďakujem.
    Viem, že pani Laura to s nami nemá ľahké. Veľa nám pomohla, my ju potrebujeme ako sprostredkovateľa k slovám Pána Boha, ale dostáva sa jej za to veľa nevďaku od nás ľudí. Bodaj by sme sa už poučii a namiesto ubližovania si pomáhali. Veď sme tu všetci dobrovolne. Dostalo sa nám tu veľmi veľa pomoci a ukázala sa nám tu cesta k Pánu Bohu.
    Ďakujem za zdravie a štastie seba a svojej rodinky.
    Milujem Ťa Pane Bože najviac na svete. Pomôž mi prosím zvládnuť všetky prekážky a zachovať lásku v duši.

  105. Ďakujeme
    Marta a Jaro | 04.11.2021
    Chceme sa poďakovať za túto úžasnú Božiu stránku. Po takej dobe je to úžasné, že znova môžme čítať Božie modlitby a ostatné príspevky. Veľmi nám to chýbalo. Táto stránka je pre nás taká spojka s Pánom Bohom a my si to veľmi vážime. Ďakujeme Ti Pane Bože za všetko a najmä za život a za to, že na nás dávaš pozor, aj keď sme my ľudia zlí. Tiež ďakujeme pani Laure za všetko čo pre nás robí. Veríme, že aj Vy s manželom ste v poriadku. Pán Boh Vám žehnaj.

  106. Bože môj ĎAKUJEM
    Erika | 04.11.2021
    Do neba volám ďakujem .Veľmi som sa bála či si zaslúžime ešte mať tuto Božiu stránku.Boh Vás žehnaj pani Laura aj vášho manžela Vladka.Som nesmierne šťastná.Modlím sa za Vas ,a Tebe Bože dakujem za tuto chvíľu,že máme stránku späť.Erika

  107. Veľká vďačnosť
    Gabriela a Michal | 31.10.2021
    Pani Laura chceme sa Vám veľmi poďakovať za možnosť čítať túto nádhernú Božiu stránku. Veľmi často spomíname ako sme s veľkou nádejou prosili Boha o pomoc a aké množstvo nemoci bolo z našich tiel odstránené. Vám pani Laura vďaka za Vašu trpezlivosť s našou rodinou a za každú pomoc. Nech Vás Boh obdarí zdravím aj Vášho manžela a nech každý človek pochopí akú vzácnu vedmu máme na Slovensku.
    S láskou a úctou Gabriela a Michal

Timea
Text: Za moj zatial kratky zivot som si prezila par tazsich veci a nebola ani jedna v ktorej by mi Boh nepomohol ,aj ked velakrat som pochybila a urobila zle veci.Dostala som sa medzi ludi,ktorí akoby na Boha zabudli a robili veci ,ktore mi vzdy boli cudzie ,no ja som im zacinala podliehat ,ak by ma Boh nebol varoval neviem ,ci by som este bola na tomto svete.Vdaka tymto zlym veciam som sa ocitla v nemocnici a nevedela normalne fungovat ,lekarska pomoc by mi z dlhodobeho hladiska nepomohla a to viem z vlastnej skusenosti ,kedze jediny kto ma od malicka vedel vyliecit a spravne diagnostikovat bol len Boh ,dal mi nespocetne mnozstvo liecieb prostrednictvom pani Laury a tento pripad nebol vynimkou.Vdaka tomuto varovaniu a tejto liecbe dnes mozem normalne zit.Vzdy ti budem vdacna a uz len tebe verna laskavy moj otecko.Odpust nam❤️