Drahý môj Bože, z úprimnosti celého môjho srdca Ti budem celý život ďakovať a Teba zvelebovať a uctievať.

17.06.2019 00:37

  1. Zuzana | 12.10.2020
    Moja mila Laurika.  Ja vám ďakujem nesmierne. Konečne po dvoch prebdených nociach sa mi moj muž vyspal . Ten tretí cvik je nesmierne tazky, este nezdvihne ruku poriadne ku hlave, ale oproti vcerajsku je to velky rozdiel. Naozaj vám ďakujem, čo by sme bez vás robili. Posielam vám veľa lásky moja drahá, nech vás Otecko naplní veľkou energiou, lebo ju na nás neustále míňate.  Ľúbime vás.  

  2. Ospravedlňujem sa Ti Pane Bože
    Marek M. | 12.10.2020
    Pane Bože chcem sa Ti ospravedlniť ako som sa voči tebe zachoval. Pomohol si mi mnohokrát v mojom živote či už v duševnom trápení alebo pri rôznych liečbach a nebolo toho málo. Požehnal si mi prácu, ktorá bola veľmi dobre ohodnotená. Prácu v ktorej sa mi darilo a kde som mal dobrý kolektív. No začal som sa tej práci venovať až príliš a zabudol som už na všetko ostatné a to najdôležitejšie na Teba Pane Bože..Prestal som sa k tebe modliť..A myslel som už len na prácu a vidinu dobrého zárobku. Mrzí ma ako som sa voči Tebe zachoval za to všetko čo si pre mňa v živote urobil. Chcel som dosiahnuť v živote až príliš veľa no dosiahol som akurát to, že ma nemáš rád... mrzí ma to Pane Bože.

  3. Vďaka za varovanie
    Júlia P. | 01.10.2020
    Otecko láskavý, ďakujem Ti veľmi krásne, za to, že ma učíš byť lepším človekom. Viem, že som Ťa už v minulosti neposlúchla a potom som zistila, že si mal pravdu. Veď ako inak. Teraz si hovorím, že som bola hlúpa, že som Ťa nepočúvla. A preto som sa rozhodla to zmeniť, a počúvať Tvoje odkazy, lebo vždy je v nich to najlepšie riešenie pre nás. Aj keď to v tej chvíli nevidíme. Ale ako my len hlúpe hlavy môžeme toto vôbec vedieť? Čo je pre nás dobré, a čo nie? Veď nevieme ani zďaleka to všetko čo náš Pán Boh. Buď verím, alebo nie. Nie len si vyberať, čo mi vyhovuje. Ono som vždy časom pochopila, dôvod každého odkazu.. Otče Bože, za posledné roky sa vo mne nahromadilo toľko chýb. Ďakujem, že teraz mám čas sa nad nimi zamyslieť, polepšiť sa a postupne ich naprávať.
    Ďakujem veľmi pekne pani Laura, že ste ma varovali, aby som sa nenakazila korona vírusom, že ste sa zaujímali o moje zdravie s pánom Vladom mi zavolali. Už som sľubovala Pánu Bohu, že Ho vždy poslúchnem. Lebo všetky odkazy a varovania sú pre moje dobro. Nebolo to nič ťažké, čo som mala urobiť, ale v tej chvíli som si želala byť s tým človekom, a nechcelo sa mi veriť, že by mne korona spôsobila problémy. Ale cítila som, že je to správne, keď pôjdem. Ale ešte som raz zavolala a pán Vlado mi bez problémov venoval svoj čas, aby som pochopila ako to je, že mám slabú imunitu a aká je celá situácia. V ten deň som ešte len začala užívať preventívnu kúru proti tomuto vírusu a cítila som sa posledné dni slabo.
    Ďakujem pani Laura, že ste mi ešte raz zavolali a s pozitívnou energiou ma podporili a utešili. Ďakujem Vám obom pani Laura a pán Vladko, že Vám záležalo na mojom zdraví, a že ste mali pre mňa trpezlivosť a lásku, aj keď máte aj svoje starosti. Vážim si Vás veľmi.
    Teraz s odstupom času, tiež vidím, že to bolo správne, a že to nebolo ani také ťažké ako som si myslela. A nakoniec sa ukázali aj pozitíva ktoré som nečakala. A to je krása. Teraz to tak vidím, čo spraví poslúchnuť varovanie od Pána Boha. Všetko sa postupne obráti k lepšiemu. A ja už nechcem zapájať moju hlúpu hlavu, a chcem s odvahou a oddanosťou prijímať všetky Božie rady, bez zbytočného rozmýšľania. Pretože sa mi pomohlo z trápenia v chorobách, a vtedy som svoje zdravie s radosťou vložila do Božích rúk.
    Otecko, ďakujem, že mi pomáhaš tieto dni vidieť moje chyby a prosím pomôž mi ich naprávať. Vzdávam sa všetkých mojich závislostí. Pane Bože, Ty si jediná moja priorita! Pre Teba a vďaka Tebe žijem. S Tebou zvládnem všetko v živote. Naozaj VŠETKO. Preto sa s Tebou ničoho nebojím a som ochotná stratiť všetko ostatné. Lebo viem, že s Tvojou láskou to zvládnem, že vždy budeš pri mne, v každej situácii, ak Ťa o to budem prosiť, a všetko zvládnem, lebo budeš pri mne a budem cítiť Tvoju Božiu lásku. Lebo Nič nie je také dôležité ako Ty a Tvoja láska. Milujem Ťa!

  4. Dakujem
    Gabika | 01.10.2020
    Dakujem ti Bože za liečbu ktoru si mi poslal z nebíčka na môj problém .Aj vám Pani Laura ďakujem veľmi.Dakujem aj za modlitbu ale aj za liečbu proti covidu s láskou Gabika.

  5. Božia pomoc pri chronickej chorobe oboch kolien.
    Monika | 13.09.2020
    Milí čitatelia tejto stránky, chcem sa s vami podeliť o môj uzdravu-júci príbeh, s ktorým som sa cez pani Lauru odovzdala do Božích rúk, poviem vám všetka lekárska terapia, elektroliečba, infúzie, celé dlhé 3 mesiace absolvovania, čo má neskutočne vyčerpávalo,prišla mi myšlienka jedine Boh mi už pomôže, nik iný, tak tomu bolo, tu je moje svedectvo spred siedmych rokov, keď som po ženskej operá-cii skončila so sarkomom maternice. Lekári hneď chemo...atď, nie ja som neuposlúchla lekárov, ale cez nesmiernu lásku môjho Otec-ka na nebesiach, ktorému ďakujem za vyzdravenie, lekári dodnes nechápu, že v mojom prípade sa stal zázrak, áno je to moje prav-divé svedectvo, ktoré mám aj lekársky doložené, vráťme sa k liečb-be neskutočnej bolesti oboch kolien, slovami sa nedá opísať tá bolesť, keď strácate pôdu pod nohami, stabilitu, tu strašnú neistotu, čo bude zajtra? O koľko sa mi priťaží?. Toto všetko odo mňa Boh vzal, a to už po dvoch týždňoch liečby bylinkami a úpenlivou mod-litbou, ktorou som sa v beznádeji, v slzách denno denne odovzdá-vala do Božích rúk, Pán Boh ma nenechal dlho čakať, moja viera v túto liečbu ma zo dňa na deň stavia na nohy, za čo v prvom rade ďakujem z úprimného srdca mojmu drahému Oteckovi ktorý sa na do mnou zmiloval a poslal mi túto liečbu cez pani Lauru, ktorej vyjadrujem vďaku, úctu, rešpekt, dôveru, aby aj ľudom ktorí ju o to poprosia, poslala pomoc Božiu, Chorí neváhajte a čím skôr sa obráťte na Božiu pomoc, kým ešte nebude neskoro, Je to liečba dôvery, odriekania, pevnej vôle, ale poviem Vám, stoji to za to, oplatí sa bojovať, keď ide o svoje zdravie. Božia pomoc nech je s nami všetkými, požehnáva nám, vďaka Bože.......veď Ty vieš za čo.

  6. Prosba a poďakovanie láskavému Pánu Bohu
    Gitka | 27.08.2020
    Drahý môj láskavý a dobrotivý Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za Tvoj Boží odkaz na môj ťaživý problém, ktorým je preťažená celá moja nervová sústava za čo si môžem len a len ja sama. Stala som sa nekonečne telesnou aktivitou lenivá. Otče Bože som Ti nesmierne vďačná za Tvoj odkaz, aj keď je pre mňa veľmi bolestivý je na 100% pravdivý. Otče Bože Ty si jediná absolutná pravda, Ty sa nikdy nemýliš, Ty poznáš a vieš všetko. Láskavo Ťa dobrotivý Otče Bože prosím z celého srdca a z hľbky celej mojej ubolenej, utrápenej a smutnej duše o Tvoje Božie milosrdné odpustenie a uzdravenie preťaženej celej mojej nervovej sústavy. Ďakujem Ti milovaný môj Bože z celého srdca, že si mi poslal svojou láskavosťou a dobrotivosťou to najsilnejšie liečivo v Tvojich odkázaných slovách. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Bože o Tvoju Božiu ochranu našej vzácnej a drahej pani Laury a jej manžela Vladka. Milujem Ťa Bože nadovšetko. S láskou a vďakou Gitka

  7. Poďakovanie.
    Zuzana | 25.08.2020
    Ďakujem ešte raz za vysvetlenie a prijatie tak dlhého odkazu o tekvicovom oleji. Ani vo sne by ma nenapadlo, že tepelnými úpravami stratia semienka svoju silu. Ale Otecko vie všetko .
    Pri poslednom článku som sa zohriala na duši. Otecko náš nemá žiadne telo len je žiarivá guľa. Presne ako v mojom veľmi dávnom sne, kde som sa videla ako som zomrela a moja duša putovala za žiarivým svetlom, ktoré v diaľke pripomínalo guľu. Aj keď to bol len sen cítila som sa tak šťastne,  blažene, krásne, pokojne.... ani zobudiť som sa nechcela len som chcela nasledovať to svetlo a teplo. Ach Otecko môj jediný. Bolo to tak krásne.
    Chcela by som aby ste vy moja drahà Laurika cítila tu na tomto svete taký pokoj, šťastie...
    Moje deti sa nonstop za vás modlia, aby ste boli zdraví, nedostali koronu, aby ste mali vela sily a energie aj s Vladkom... je  tak krasne počuť to, od tak malých dušičiek.
    Posielame vám veľa lásky, pozdravujeme aj Vladka. 

  8. Najlepším lekárom je Pán Boh
    Erika | 23.08.2020
    Chcela by som aj ja poďakovať Pánu Bohu za všetko čo pre Nás robí ,a že Nás ľúbi.Tak ako ďakovala pani Veronika za svoje deti.Tak mne veľmi pripomenula doktorov ku ktorým som chodievala z mojou dcérkou.A áno aj my máme pokoj od doktorov. A to vďaka Tebe Bože.Viem že lekári sú študovaní a vedia veľa.Ale iba Pán Boh vie všetko vyliečiť .Telo a aj smutnú a chorú dušu.Ďakujem za všetko čo pre Nás Bože robíš.Dôverovať Ti budem celý svoj život.

  9. Máme zdravé dieťa len vďaka Božím radám.
    Veronika | 22.08.2020
    Dobrý deň, pani Laura.
    Takmer pred rokom som dostala od Pána Boha liečbu na ozdravenie ženských orgánov. Už po štyroch dňoch užívania sa mi polepšilo. Ešte mi ostávajú 2 mesiace, ale už necítim žiadne problémy. Pred tým som mala liečbu ma krvný zápal a narodilo sa nám zdravé dieťatko. Chcela som Vám o tom napísať a aj sa poďakovať, pretože môžem s kľudným svedomím povedať, že  to, že máme zdravé dieťa je len vďaka Božím radám. Synovi dávam iba to, čo doporučuje Pán Boh podľa odkazov na stránke. Napríklad, prestala som mu dávať D vitamín z lekárne a dávam mu len sardinky. Už asi 2 mesiace. A oveľa ľahšie mu vychádzajú zúbky.
    Nedali sme ho zaočkovať a dávam mu len vitamín C a takmer vôbec nám nebýva chorý.
    Ľuďom sa to ťažko vysvetľuje, pretože sú ohlúpnutí médiami a máme dáke menšie doťahovačky s uradmi , ale kamkoľvek sa pozrieme, máme väčší pokoj od doktorov ako hocikto iný.
    A čo ma veľmi teší, že vždy všetko skončí lepšie ako doktori alebo hocikto iný povie.
    Vaša stránka mi pomáha takmer každý deň a keď sa niečoho veľmi bojím, tak mi Pán Boh vždy pomôže. Tak Vám ďakujem, lebo keby Vás nepoznám tak si veľa krát sama neporadím.
    Prajem všetko dobré a zatiaľ dovidenia.

  10. Ďakujeme Otče Bože láskavý
    Iva | 20.08.2020
    Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za liečby, ktoré si nám poslal na naše zdravotné problémy. Prosíme Ťa, požehnávaj nám tieto liečby a daj nám silu, aby sme to zvládli. Otče Bože Ty si naším lekárom a jedine Ty nás dokážeš vyliečiť. Ľúbime Ťa a vždy aj budeme. Pani Laura ďakujeme za odovzdanie Božích receptúr, za Vašu snahu a ďakujeme pánovi Vladkovi za vysvetlenie a trpezlivosť. S láskou Iva a syn Lukáš

  11. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu za pomoc
    Gitka | 10.08.2020
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za to že ma máš rád, ďakujem Ti z celého srdca že mi každý deň pomáhaš, že neustále ochraňuješ moju dušu a telo svojou blízkosťou od všetkého zla a od každého nebezpečia. Posielam Ti do nebíčka nekonečne ĎAKUJEM. Láskavo Ťa dobrotivý Otče Bože prosím o odpustenie môjho karmického zaťaženia, prosím o odpustenie všetkých mojich hriechov, zlých skutkov a duševných schybení z každého dávného života a tiež z tohoto života. Je mi to nesmierne ľúto, silno a úprimne toho ľutujem a prosím Ťa najdrahší môj Bože o odpustenie. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko, viac ako svoj život, nikdy sa Ťa nevzdám, nikdy Ťa neopustím a moja duševná láska bude po celý môj pozemský život patriť len Tebe jedinému. Ďakujem Ti Bože za našeho posledného proroka Lauru, mám ju nesmierne rada a nekonečne Ti za ňu ďakujem. Žehnaj, opatruj a ochraňuj našu vzácnu pani Lauru a tiež jej manžela Vladka. S láskou a vďakou Gitka

  12. Poďakovanie
    Margita | 07.08.2020
    Ďakujem Ti Pane Bože za všetko čo si pre mňa urobil a že si ma vypočul a všetko moje trápenie a starosti zobral do Tvojich Božích rúk. Prosím Ťa o usmerňovanie myšlienok, slov, skutkov mojich a mojej rodiny, veď nás len tou cestou správnou. Odpusť mi prosím moje previnenia, hriechy aj z minulých životov. Milujem Ťa Pane Bože.
    Pani Laura pozdravujem Vás a ďakujem za všetko, čo ste pre mňa urobili,BOH Vám žehnaj a Ochraňuj a aj Vášho manžela.
    S pozdravom Margita

  13. BOŽE ĎAKUJEM
    Renata R. | 30.07.2020
    Milovaný Otče láska moja milovaná , najmilovanejšia ďakujem Tebe za pomoc v mojom živote . Pani Laura ďakujem Vám za pomoc moja milovaná zase ste mi pomohla v bolesti ktorú som získala prechladnutými krížami a Boh milovaný že zápal sedacieho nervu .Mala som to už veľa krát ale táto liečba bola rýchla a veľmi účinná. Ráno som sa zobudila s bolesťou od krížov až do ľavej nohy mi vystrelovala bolesť . Trochu cvičenia a červeného svetla s výborným korením pomohla tak ako vždy . Veľmi vás mám rada p. laura a neviem si predstaviť že by som Vás aj s Vaším manželom nemala pri sebe. Tak ako vždy ste mi pomohla a ja som nesmierne šťastná že ste na tomto svete aby sme sa nemuseli ťahať po doktoroch lebo aj tak viem že by to bolo zbytočné. Bože láskavý tvoje liečby sú na 1000 percent účinné a ja ťa budem milovať a ľúbiť celý svoj život . Veľká úcta k Vám navždy ďakujem

  14. Liečba a odkaz od Pána Boha
    Peter | 30.07.2020
    Najláskavejší môj Bože. Chcem sa Ti touto cestou z hĺbky svojej duše poďakovať za odkázanú liečbu. Netušil som že ju potrebujeme, ale tak ako si mi povedal, chrániš ma a moju rodinu skôr ako prichádza to, čo nevidíme a ešte necítime na svojich telách. Nesmierne si vážim to, že som spoznal pani Lauru a jej manžela, pretože za tie všetky roky, som podostával i veľmi náročné liečby a pomoce. Som úprimne šťastný v tomto období môjho života, a to len a len vďaka Tebe, našej pani Laure a Vladenovi. Ľúbim Ťa nadovšetko.
    Odkaz na zmenu práce beriem ako výzvu do môjho ďalšieho života. Polovicu kráľovstva a dcéru dám za to, ak sa mi to podarí....
    Moja noha sa v polovici liečby začína zotavovať vďaka cvikom od Teba. Cítim požehnanie cvikov od Teba môj Bože. Bál som sa že ich necvičím správne...Bože, MILUJEM ŤA! Tvoj Peter.

  15. Ďakujem Bože, že spájaš rodiny
    miro | 08.07.2020
    Bože, chcel by som sa Ti poďakovať aj touto formou za pomoc, ktorú si mi poskytol cez pani Lauru. Mnohí si myslia, že Laura rozdeľuje rodiny a neviem čo ešte. Ja môžem tieto tvrdenia iba vyvrátiť, keďže sám som nedávno riešil problém v rodine s blízkym členom rodiny a nebyť pani Laury, asi by to dopadlo veľmi zle a s týmto človekom by som sa prestal úplne stretávať. Čo by bola škoda, lebo sa vzájomne máme radi. Ale vzhľadom na naše povahy by sme danú situáciu vyriešili tak, že by sme sa odlúčili možno nadobro.
    Pani Laura mi ale odkázala, že ma nemenovaný člen mojej rodiny má rád a vysvetlila mi dôvod nášho momentálneho vzájomného nesúladu a odporučila mi ako celú vec urovnať.
    Tak som aj urobil, kontaktoval som sa s týmto členom rodiny a všetko sme si pekne vysvetlili, poplakali sme si, pochopili jeden druhého a obom nám to dobre padlo a sme radi že môžeme naďalej pociťovať vzájomnú lásku a podporu.
    Takže neverte milí čitatelia tým klamstvám, že Laura rozvracia a ničí rodiny (už je všetkým jasné že to čo bolo odvysielané v relácii reflex pred rokmi bol jeden veľký podvod a klamstvo), pravdou je, že Laura skôr rodiny spája a teší ju, keď sú ľudia šťastní a majú sa radi. To hovorím zo svojej vlastnej skúsenosti. A isto nie som sám kto máte podobné skúsenosti, lebo viem, že Laura už mnoho nefunkčných rodín zachránila radou, nasmerovaním, keď ju ľudia v beznádeji požiadali o pomoc pri riešení problému v rodine.
    Sama sa isto pani Laura do cudzích rodín nestará, tak ako aj mne dala radu iba keď som ju o to poprosil, a som jej za to veľmi vďačný, lebo všetko dopadlo veľmi dobre.
    A hlavne ďakujem Tebe Bože, že si mi pomohol pri hľadaní tých správnych slov.

  16. Dakujem z celeho srdca
    Peter N. | 04.07.2020
    V dnesnej dobe zijeme vecsina z nas velmi rychly zivot!Rano skoro budicek , pomodlit sa poprosit nasho milovaneho Otecka o pozehnanie dna , naranajkovat sa a sup ho do prace!Po celodenom zhone,strese unaveny prichadzame domov ledva vidime predseba a supho do postele!A takto ide den za dnom az pride den kedy sa dostavia nejake bolesti , depresie atd.Takto to aspon u mna vyzera posledne roky!Poziadal som Otecka cez p.Lauru o prijatie pomoci na moje problemi a som velmi rad ze som tak urobil!Milovany Nas Otecko mi dal liecbu a vysvetlenie co a kde robim zle!Nemyslim na svoje zdravie nevenujem sa svojim detom a zivot mi uteka pomedzi prsty!Pred dvoma rokmi som si vzal uver na podnikanie a chcem ho cim skor splatit , ale pan Vlado ma v tom pravdu , ze ano splatim uver rychlo ale co z toho ked po splateny mozem byt troska/invalid!Zdravie,rodinu mame len jednu a ja by som nerad sa dozil toho ze budem invalid a deti sa mi otocia chrbtom lebo ked ja som sa im nevenoval v detstve tak oni sa mi nebudu venovat v dospelosti!Milovany nas Otecko Dakujem z celeho srdca za liecbu a opätovne otvorenie oci , p.Laura a p.Vlado velmi pekne Dakujem za vsetko , za Vas cas , za prijatie a vysvetlenie vykladu pre mna a za vsetky cenne rady!Ludia spomalme , prosme Nasho Milovane Otecka o odpustenie nasich hriechov a prosme o pomoc a verte ze ked to myslite od srdca tak Otecko nam pomaha!Este raz z celeho srdca Vam Dakujem za vsetko, s laskou Peter s rodinou!

  17. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu
    Gitka | 04.07.2020
    Najdrahší môj láskavý a dobrotivý Bože chcem sa Ti vrúcne poďakovať z celého srdca za Tvoj odkaz pre mňa a modlitbu ktorú si mi poslal na môj problém cez duševný príjem našej vzácnej a drahej liečiteľky pani Laury. Ďakujem tiež pánu Vladkovi manželovi pani Laury ktorý mi podrobne a srozumiteľne vysvetlil príčinu môjho dlhodobo pretrvajúceho problému. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Otče Bože o Tvoju Božiu ochranu pani Laury a jej manžela Vladka silou Tvojej nekonečnej a bezhraničnej lásky. Milujem Ťa Bože nadovšetko. S láskou a vďakou Gitka

  18. Vďaka ti Otecko nebeský za uzdravenie
    Júlia T. | 30.06.2020
    Z celého srdiečka sa ti chcem Bože poďakovať za uzdravenie zo skrytého krvného zápalu. Poslal si mi liečbu, ktorá bola náročná a dlhá ale ja som to zvládla. Zvládla som to len preto, že si ma ochraňoval, dôveroval a ľúbil. Ďakujem za pomoc a ochranu. Ľúbim ťa otecko nebeský. Som šťastná a zdravá. Verte Bohu a p. Laurike. Nikdy nám nechcú na zle. Ďakujem. Jediný Boh je náš lekár.

  19. Poďakovanie.
    Martin | 29.06.2020
    Príjemný dobrý deň pani Laura,
    úprimne by som sa Vám aj pánovi Vladovi chcel poďakovať za rýchlu a pohotovú pomoc. Ešte v ten večer ako som Vám písal som urobil cvik, ktorý mi cez Vás poslal pán Boh a začínam cítiť úľavu. Bál som sa že mám niečo so srdcom a že sa nebudem vedieť postarať o rodinu. Veľmi mi odľahlo a patrí Vám, Vášmu mužovi pánovi Vladovi a samozrejme pánu Bohu moja úprimná vďaka. Boh Vám žehnaj.
    Pekný deň prajem

  20. Falošná diagnostika artrózy kolena od lekára
    Peter | 23.06.2020
    Touto cestou sa chcem Tebe najláskavejší Bože poďakovať za to, že som dostal od Teba pomoc na boľavé koleno. Boli to cviky na mesiac. Priebeh bol počas celej doby bolestivý, a už som ani nedúfal že ma prestane bolieť, trieskal som si hlavu a ospravedlňoval sa Bohu, lebo som si myslel že to necvičím správne. V predposledný deň cvikov, sa po obede akoby zlomil stav bolesti, a ja som bezbolestne stúpan na schody, obrubníky atď... Akoby nastal zázrak. Tatíčko, ďakujem za tú úľavu, a požehnanie cvikov., za to že poznám pani Lauru a jej manžela!!!
    Prednedávnom som písal, ako mi lekár určil zlú diagnózu toho kolena, zrejme by som za pár mesiacov nechodil, a mal úplne iné zdravotné problémy z injekcií, ktoré do mňa chcel tlačiť-priamo do kolena.
    Toto je pre všetkých neprajníkov ukážka, ako fungujú Božie liečby, ktoré nám odovzdáva pani Laura. Ďakujem samozrejme aj za vysvetlenie cvikov, zrejme by som ich nepochopil, keby mi ich manžel pani Laury nevysvetlil. Úplne inak by som cvičil. Ďakujem ešte raz. Ľúbim Ťa Bože.

  21. Analýza členov rodiny.

    miro | 22.06.2020
    Pani Laura, pán Vlado, prajem pekný večer. Chcem sa Vám veľmi poďakovať aj touto cestou za prijatie odpovedí od pána Boha na moje otázky. Veľká vďaka, veľmi mi to pomohlo aby som sa lepšie zorientoval v mojej vlastnej rodine.
    Vysvetlím pre čitateľov tejto stránky...nedávno som sa pýtal pána Boha na vzťahy a postoje jednotlivých členov mojej rodiny na mňa, chcel som vedieť ich skutočný vzťah ku mne, či je ich prejavovaná láska a pozornosť voči mne úprimná alebo falošná...v skratke, zaujímalo ma kto ma má z rodiny rád a kto nie. Sám som to chcel vedieť aby som vedel komu môžem veriť, komu nie, komu sa môžem posťažovať keď ma niečo trápi a komu nie. Lebo dobre niektorí už viete, že prejavovaná láska navonok môže byť veľakrát skrytá silná zloba a nenávisť v duši človeka. A toto mi ľudia ťažko niekedy odhadneme, tak som poprosil pani Lauru, lebo pán Boh jediný vidí do duší nás všetkých najlepšie.
    Aj keď je pani Laura momentálne vyťažená, pomohla mi a prijala mi tento rozbor členov mojej rodiny. Niektorí ma majú radi úprimne, niektorí nie a toho sa ja budem držať, lebo Bohu na 100% verím. Nikdy sa Boh nemýli a vždy mi poradil dobre.
    A zdôrazňujem hlavne pre nepriateľov pani Laury - ja sám sa rozhodnem ako s odkázanou pravdou od pána Boha naložím. Pani Laura mi len povedala pravdu a je na mňe či sa budem s ľudmi, ktorí ma nemajú radi naďalej stretávať alebo nie. Ale iba blázon by sa stretával s ľuďmi, aj keď je to rodina, ktorí mu neprajú šťastie a nemajú ho radi. Pani Laura mi len povedala pravdu čo počula od pána Boha, kto je akí v mojej rodine, nič mi neprikázala, do ničoho ma nenútila...je len a len na mne ako sa zachovám v budúcnosti k členom rodiny. Teraz keď už viem, kto je aký.
    Ešte raz veľmi pekne ďakujem!

  22. Gitka | 13.06.2020
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože chcem sa Ti z celého srdca vrúcne poďakovať za liečbu, ktorú si mi poslal na moju oslabenú nervovú sústavu a bolesti v celom pohybovom ústrojenstve. Chvíľami mám pocit ako keď strácam pevnosť a silu chodiť, cítim slabosť v celom tele, bolia ma svaly, som unavená a vyčerpaná. O pomoc som nežiadala, naša vzácna a drahá pani Laura mi svojim cítením že mám problémy zavolala a odovzdala mi liečbu. Dostala som od pani Laury aj ďaľšie nesmierne vzácne a dôležité rady ktoré sú pre mňa veľmi osobné a preto o nich verejne nechcem písať. Nesmierne si vážim Božej pomoci aj pani Lauru a posielam obrovské ĎAKUJEM. Ďakujem Ti dobrotivý môj Bože za starostlivosť o mňa, ďakujem Ti za Božiu ochranu a pomoc. Milujem Ťa Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a navždy budem. Prosím Ťa Bože žehnaj, ochraňuj a opatruj pani Lauru a tiež jej manžela Vladka. S láskou Gitka

  23. Ďakujem za liečbu na podporu rastu svalstva

    Júlia P.| 13.06.2020
    Chcem sa veľmi pekne poďakovať, že som dostala výživu pre moje svalstvo, aj keď som si žiadnu liečbu nepýtala. Pani Laura ucítila, že potrebujem radu a tak mi ju odovzdala. Povedala mi, že to nie je preto, že by som necvičila, len moje telo má nedostatok určitej látky. Veľmi si vážim, že ste sa napojila na mňa a liečbu mi odovzdala. Som rada, že sa môžem spoľahnúť, že s Vami ma žiadna choroba alebo problémy neprekvapia, lebo dostanem liečbu, keď treba. Ďakujem krásne Oteckovi Bohu, že mi po Vás poslal takú skvelú liečbu, že sa o mňa stará a dáva pozor na moje zdravie. Akurát som si nedávno uvedomila, že málo prosím a ďakujem za svoje zdravie, tak sa to pomaličky snažím napraviť.
    Otče Bože, veď nás všetkých prosím správnou cestou, cestou k Tebe, daj nám lásku do duší. Milujem Ťa.

  24. Pomoc Láskaveho Boha k nepodarenej dcere.
    Julia.L | 13.06.2020
    Láskavy Môj Jediný Bože hlbokou láskou z mojej duše ,celého môjho srdca ,celým svojim životom ,celou svojou dušou sa Ti Láskavy Môj Bože chcem ospravedlniť úprimne za zlyhanie a slabosť mojej duše keď som sa nedokázala postaviť životu takou ráznosťou a prísnosťou ako by správne malo býť a urobiť poriadok so svojou lenivou ,nepodarenou dospelou dcérou až si musel zasiahnúť Ty Láskavy Bože .Chcela so to vyriešiť čo najlepšie v pokoji s láskou a opak bol pravdou .Moja láska starostlivej matky až prehnane ubližovala mne aj moje dopelej dcere ktorá rozkazovala môjmu životu a ja som sa nedokazála jej postaviť takou silou ako by som chcela .Odhalil si mi Láskavy Môj Bože pravý charakter dcery a to je výsledok mojej výchovy ,že láska matky má mať svoje hranice a svoj čas .Satan ma tak oslaboval do úplnej prázdnoty tela aj duše že som to cítila prvý krát v živote úplna prázdnota ..Ako náhle som si urobila poriadok s dcérou po chvíli som začala cítiť vracanie sa sily a energie do tela aj duše .O pár hodín mi bolo už veľmi fajn.Tu si mi ukázal Láskavy Bože aká má byť sloboda rozhodovania a sila lásky k svojim blízkym len po určitu hranicu a budem sa toho držať .Hlboko sa Ti klaniam pred Tvoju Božiu Tvár Láskavy Môj Bože a veľmi prosím o odpustenie a navrátenie Tvojej Lásky späť .Nechcem Ťa hnevať nikdy odpusť mi prosím Ťa veľmi pekne láskou z mojej duše a celého srdiečka .Vďačne veľke vrúcne ĎAKUJEM Láskavy Môj Jediný Bože za Tvoju pomoc za boží odkaz ako ďalej ísť. Veľmi pekne ĎAKUJEM za láskavosť p.Laure a jej Vladkovi za ich čas pomoc,vysvetlenie, podporu, ktorá sa nedá ničím nahradiť keď robime chyby a zároveň sa im ospravedlňujem z celého môjho srdca za to že som ich nahnevala a riešil môj problém Láskavy Pán Boh. Veľmi pekne prosím o odpustenie. Veľmi pekne láskou z celého môjho srdca Veľké ĎAKUJEM .Amen

  25. Poďakovanie.
    renáta | 06.06.2020
    Drahá pani Laura, z celého srdca vám ďakujem za odovzdanie pomoci na boľavý lakeť. Cviky od Pána Boha som si pozrela, Myslím, že som ich pochopila, no ak by som si v niečom nebola istá, zavolám Vám. Ďakujem aj za odporučenú masť. Som Vašim dlžníkom, prosím, ak budete čokoľvek potrebovať, obráťte sa na mňa. Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem, pozdravujem, Ste náš poklad najväčší na svete! Vaša renáta

  26. Ľúbim ŤA BOŽE
    Marta | 29.05.2020
    Drahý a Láskavý Tatičko Nebeský VEĽMI ŤA ĽÚBIM A ĎAKUJEM za liečbu ktorú si mi poslal. Napriek všetkým mojim chybám, stále mi dávaš šancu. Ľubim Ťa za každú liečbu, pomoc či odkaz, ktorý si mne a celej mojej rodine poslal. Už Ťa nechcem sklamať. VEĽMI ĎAKUJEM... Požehnaj prosím pani Laure a jej manželovi.... splň im po čom ich srdcia túžia... Sú to úžasný ľudia.... Ďakujem Vám pani Laura za vaše slová, rady a príjimanie pomoci od Tatička, veľmi si to vážím a ďakujem. Ľúbim vás... Marta

  27. Vďaka patrí len Tebe najdrahší Bože, lekári sú ako komedianti v manéži...
    Peter | 25.05.2020
    Najdrahší Bože, chcem sa Ti poďakovať za liečbu na zápal žaludočných kyselín. Mal som bolesti ktoré boli neznesiteľné. Vážim si to, že si mi odovzdal liečbu na tento problém. Liečba je dlhodobá, ale diagnostika bola ako vždy správna. Veľká vďaka patrí pani Laure, ktorá mi venovala svoj čas a prijala pre mňa túto pomoc. Vladkovi ďakujem za vysvetlenie, tie skúsenosti ktoré má, sú neoceniteľné, človek pri varení čajov následne zistí, ako dobre pozná jednotlivé pomery po scedení atď. Aspoň máme istotu že to robíme dobre a nemusíme sa zbytočne pýtať.
    V ďalšom, by som sa Ti chcel veľmi poďakovať dobrý Bože, za opravenie diagnózy. Lekár mi diagnostikoval artrózu kolena. Lúčil som sa s aspoň občasnou ľahšou turistikou ktorú by som tak rád absolvoval. Našťastie nebyť Teba Bože láskavý, lekár by mi dopoval koleno injekciami, ktoré by mi nepomáhali, ba čo je horšie, zvyšovali by mi krvný tlak. Lekári potrebujú úkony, aby mohli z poisťovní vyťažiť čo najviac peňazí. Sú ako komedianti, kde sa v manéži za najlepšie číslo platí dobrá odmena.
    Mám od Teba Bože cviky, pri ktorých pociťujem ten najsprávnejší tlak a ťah na bolestivé miesto, ktoré už ani na dotyk nie je bolestivé. OBROVSKÁ VĎAKA TEBE NAJDRAHŠÍ BOŽE, PANI LAURE ZA PRÍJEM CVIKOV A VLADKOVI ZA DETAJLNÉ OZREJMENIE CVIKOV. Ľúbim Vás. Peter.
    Peter.

  28. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu za našu vzácnu pani Lauru
    Gitka | 21.05.2020
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože chcem sa Ti vrúcne poďakovať za Tvoj Boží odkaz pre mňa cez duševný príjem našej vzácnej a drahej pani Laury. Ďakujem tiež pánu Vladkovi manželovi pani Laury za čas ktorý mi venoval a všetko mi podrobne a srozumiteľne vysvetlil. Ďakujem Ti najdrahší môj Bože z celého srdca za Tvoj Boží dar pani Lauru, ktorú si nám poslal na túto našu zem. Ona je našim žiarivým Svetlom aby sme neblúdili v tme, trápení, beznádeji a zúfalstve. Pani Laura je tá najláskavejšia, najobetavejšia, najskromnejšia, najpokornejšia, a najviac milujúca Teba jediného Pána Boha. Aj napriek všetkým útrapam v jej živote a že ich nebolo málo vždy bola a zostala verná a oddaná Tvoje Božej láske a za to má môj veľký obdiv a úctu. Pani Laura je a vždy bude mojím najväčším vzorom tu na tejto zemi. Najdrahší môj milovaný Otče Bože Ty si a navždy budeš mojím celoživotným vzorom, najväčším šťastím v mojom živote a mojím najvernejším a najláskavejším priateľom. Nevzdám sa lásky svojej duše k Tebe nikdy. Drahý Otče Bože len s Tvojou pomocou sa dá všetko zvládnuť. Milujem Ťa môj Bože celou svojou dušou nadovšetko, najviac na celom svete a vždy budem. Láskavo Ťa dobrotivý Bože prosím ochraňuj vzácne duše pani Laury a jej manžela Vladka a žehnaj im každý deň života. S láskou a vďakou Gitka

  29. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu za modlitbu a pomoc
    Gitka | 04.05.2020
    Najdrahší môj milovaný Otče Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať z celého srdca za ďaľšiu nesmierne vzácnu a veľmi účinnú modlitbu v tomto pre nás ťažkom období keď našu zem zamoril korona vírus. Ďakujem Ti láskavý môj dobrotivý Bože mnohokrát za Tvoju starostlivosť o nás, ďakujem Ti za Tvoju nekonečnú lásku že nás neustále ochraňuješ a pomáhaš nám. Drahý Otče Bože len s Tvojou pomocou sa dá všetko zvládnuť a prežiť. Milujem Ťa môj Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy budem. Láskavo Ťa dobrotivý Bože prosím ochraňuj vzácnu dušu našej pani Laury a jej manžela Vladka a žehnaj im každý deň života. S láskou a vďakou Gitka

  30. Srdečná vďaka ♥️
    Jana | 04.05.2020
    Drahý milovaný Bože.Chcem sa ti z celého srdca poďakovať za liečiky na výrus,ktorý zamoril túto zem.Poďakovať hlavne za to,že mi bola dopriata a mohla som ju s mojimi najbližšími napľňať.Drahý Bože žehnaj nám tieto liečivá do takej sily, koľko je potrebné pre ochranu nášho organizmu.Ďakujem za všetko Bože,ako sa vždy o nás postaráš a chrániš.Prosím veď moje kroky aj naďalej, bez tvojej lásky život nemá zmysel. Len s tvojou pomocou zvládame každý jeden boj tu na zemi.Prosím Bože ochraňuj našu drahú Lauru a jej manžela Vladimíra.Vďaka nej máme odovzdané všetky vzácne rady a pomoci,ktoré nám Bože posielaš.Ďakujem za všetko.Nikdy sa ťa Boh môj nevzdám.Milujem ťa nadovšetko.S láskou Jana
    ♥️♥️♥️

  31. Preventívna liečba proti koronavírusu
    miro | 03.05.2020
    Otče Bože, ďakujem ti za liečbu, ktorá bola prevenciou pred koronavírusom. bola chutná a škoda, že ju nemohol užívať každý, kto mal záujem. Poznám zopár ľudí, ktorým keď som povedal že sa koronavírusu vôbec ale vôbec nebojím, lebo mám preventívnu liečbu od jednej výbornej liečiteľky a že ona prijíma tieto liečby a odporúčania priamo od Pána Boha...tak chceli aby som im povedal, že čo to užívam. Že aj oni chcú. A že by som to mal dať na internet, lebo že to by všetci chceli užívať. Že či je to iba pre vyvolených, že by to mohlo viac ľudí zachrániť a tak... Na to som odpovedal iba toľko, že dotyčná pani liečiteľka na internete je už roky, dal som vizitku so slovami...skúste si zavolať, možno Vám liečbu dá tiež. To sa im už zrazu nezdalo. Nepáčilo sa im, že musia volať! Že tú liečbu im nedám len tak medzi rečou a boli leniví niečo pre to urobiť. Ďalej som ešte dodal, že aj keby to na internet pani liečiteľka dala, ľudia by to opľuli svojim nezáujmom, ako to už bolo viackrát v minulosti a že to vyzerá tak, že nie každý si tieto liečby a rady zaslúži.
    Veľmi pekne Ti Bože ešte raz ďakujem za liečbu, že som si ju zaslúžil, ľúbim Ťa!

  32. Lukáš | 03.05.2020
    Ďakujem veľmi za ďalšiu modlitbu, ktorú v tejto dobe veľmi potrebujem znova si ma pane Bože potešil a ukázal, že na nás dohliadaš a pomáhaš nám v tom čo nás trápi a bráni nám byť spokojný. Veľmi pekne ďakujem pani Laura za túto modlitbu ako aj za všetku prácu, ktorú pre nás robíte. S láskou a vďakou Lukáš.

  33. Zázrak

    Marta H. M. | 30.04.2020

    Pane Bože, Tebe v duchu ďakujem, ale chcem, aby aj čitatelia vedeli, aký si milostivý. V skratke... Som len človek a zlyhala som pred Pánom Bohom. A ON v svojej nekonečnej milosti a láske mi odpustil. Dostala som 2x liečbu na krvný zápal (1x som zlyhala a dostala som druhú šancu), nikdy som nemala mať deti, a ak by aj, tak by sa nenarodilo dieťatko zdravé (nevedelo by ani rozoznať mamku a ocka). Dokonca aj manželstvo nemalo byť dobré. A ja dnes ďakujem Pánu Bohu za všetko a prosím o odpustenie. Ďakujem MU za život. Za taký krásny život. Ďakujem, za Božiu lásku, to je to najviac. Okrem toho ďakujem za liečbu na krvný zápal, ďakujem za dnešnú radu s mojim zdravotným problémom, ďakujem za zázrak, za zdravého syna, ktorý je veľmi statočný a nebyť Tvojho varovania by ani len neotacal hlávku za mojím hlasom. Ďakujem ti za manžela, ktorý nás miluje a stará sa o nás. Lepšieho manžela a otca pre moje dieťa si mi nevedel vybrať. Ďakujem ti za mojich blízkych, ktorí stoja pri mne, ďakujem ti že mi do cesty privádzaš tých správnych ľudí. A ďakujem ti aj za to, že nám dávaš "vnuknutia" od ktorých ľudí sa máme strániť. Ďakujem ti za pani Lauru a prosím pre ňu a jej manžela veľa požehnania. Milujem ťa Bože. Ochraňuj nás, prosím. Budem ti za to vďačná celý život, budem sa snažiť robiť dobré skutky a dodržiavať desatoro Božích prikázaní. Milujem ťa Bože môj jediný.

  34. Ďakujem Bože za modlitby
    Jaroslav H. | 27.04.2020
    Pane Bože chcem sa ti poďakovať za rozsiahlosť rubriky Božích modlitieb. To množstvo modlitieb je úžasné, kto nevie tak je ich len v tejto rubrike cez 300. Pane. Bože chcem sa za všetkých,ktorým pomohli modlitby poďakovať za Pani Lauru ,ktorá pri každom prijatí diktovaného výkladu spotrebovala nemálo energie aby to bezchybne zapísala, nieto ešte pri vkladaní textu na internete. Za mňa Veľká VĎAKA Pani Laura a snáď si to každý takto uvedomujem lebo bez vás by sme nemali tieto Bohom diktované výklady a hlavné tú pravú vieru v Jediného pravého Boha

  35. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu za pomoc v živote
    Gitka | 26.04.2020
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože chcem sa Ti vrúcne poďakovať z celého srdca za Tvoju Božiu ochranu a pomoc v mojom živote, ďakujem Ti Bože za všetky liečby ktoré som od Teba dostala Tvojou dobrotivosťou a že ich nebolo málo. Ďakujem Ti Bože za Tvoj nesmierne vzácny odkaz cez duševný príjem našej vzácnej a drahej pani Laury na prevenciu proti koronavíru, ďakujem Ti Bože za Tvoju starostlivosť o nás všetkých Tebe jedinému Bohu verných a oddaných duší. Ďakujem Ti môj láskavý Bože, že ma ochraňuješ pred duševnými nepriateľmi v mojom živote, ďakujem Ti Bože že ma ochraňuješ od všetkého zla a od každého nebezpečia. Posielam Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej všemocnej tvári obrovské ĎAKUJEM. Milovaný môj dobrotivý Bože len s Tvojou pomocou sa dá všetko zvládnuť a prežiť. Milujem Ťa môj dobrotivý Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy budem. Otče Bože nesmierne si vážim a ctím Tvojej Božej prítomnosti pri sebe a navždy budem. Otče Bože láskavý Ty si v mojom živote na prvom mieste, si to najcennejšie, najvzácnejšie, najdôležitejšie a to najviac čo potrebujem v mojom živote. Nikdy nič viac okrem Teba Bože potrebovať nebudem a nikdy nič viac okrem Teba v mojom živote existovať nebude. Bože nevzdám sa lásky svojou dušou k Tebe nikdy ani v tom najväčšom trápení, bez Teba Bože by môj život stratil zmysel. Ďakujem Ti Bože za našeho posledného proroka Lauru, ktorá nám odovzdáva všetky Tvoje pre nás nesmierne vzácné a dôležité odkazy. Žehnaj, ochraňuj a opatruj prosím Bože našu vzácnu pani Lauru a tiež jej manžela Vladka každý deň svetlom a silou svojej Božej lásky. S láskou Gitka

  36. Poďakovanie pánu Bohu za správne vedenie v živote

    Lukáš | 25.04.2020
    Chcel by som sa s Vami podeliť o radosť a a naplnenie všetkého čo mi pán Boh odkázal cez pani Lauru. Pred 2 rokmi som dostal odkaz od pána Boha aby som sa venoval kozám a túto Božiu radu som začal aj napĺňať. Postupne som začal chovať kozy a vybavovať potrebné doklady a vybavovania na toto podnikanie. Pani Laura mi poradila aby som žiadal aj nejakú podporu od štátu na toto podnikanie. Tak som aj urobil a veľmi úspešne som túto podporu aj získal. Počas všetkého tohto môjho úsilia bolo veľa prekážok, ale zároveň aj veľa Božej pomoci bez ktorej by som toto nezvládol. Bolo by to na dlhé písanie aké zázraky mi pán Boh urobil: kladnú žiadosť o príspevok v podnikaní (neboli už peniaze v rozpočte a zrazu som ich získal), dobrá koza (mal som slabé dojky kôz a pán Boh mi doprial takú ktorá má omnoho viac mlieka), dedičstvo pozemku na podnikanie (pán Boh zmenil dátum o 1 deň pretože sa to malo konať o deň neskôr kedy by som už o tento pozemok prišiel), úspešné vyhýbanie sa zlým ľuďom ( žijem obkolesený zlými ľuďmi a vďaka pánu Bohu sa im dá úspešne vyhýbať) mával som časté bolesti hlavy a mnoho iných zdravotných a duševných problémov (na toto sa dá povedať že vždy si nájdem vďaka pánu Bohu modlitbu alebo Božiu receptúru a pán Boh mi pomôže priznám sa niekedy musím trošku počkať a uvedomiť si že som niečo urobil zle a táto choroba ma vlastne zastavila a priviedla k pokore a výchove od pána Boha, aby som bol lepším človekom.) A týchto Božích pomocí je omnoho viac bolo by to na dlhé písanie. Žijem s pánom Bohom každý deň, nemôžem povedať, že je to prechádzka ružovou záhradou pretože to tak nie je, každý deň ma pán Boh učí, každý deň ma vychováva, každý deň musím prekonávať prekážky, každý deň je niečím veľmi ťažkým a zároveň som rád že som s pánom Bohom zvládol. Môžem to tak nazvať ako vysoká škola života kde je pani Laura a jej pán manžel profesori a ja som študent. Oni vedia od pána Boha kde robím chyby a v čom sa mám zlepšiť a ja sa už musím snažiť toto všetko zvládnuť ale bez „učebných osnov“ – Božích kréd a Božích modlitieb sa na Božie skúšky pripraviť nedá. Ďakujem Tebe pane Bože za túto možnosť ma takto učiť žiť správnym životom. Ďakujem hlavne aj za Tvojho Božieho proroka pani Lauru a jej manžela, bez ktorých by som to mal v živote veľmi ťažké ak vôbec by som tu ešte bol. Vyprosujem o Božiu pomoc a ochranu pre mňa moju mamu, pani Lauru a pána Vladimíra a všetkých, čitateľov Božej stránky a ďakujem pane Bože za všetko. S veľkou láskou pokorou vďakou Lukáš a mama.

  37. Ďakujem Ti Bože za ochranu a pomoc mojej rodine
    Valéria | 25.04.2020
    Láskavý môj Bože. Chcem sa Ti veľmi pekne poďakovať za záchranu života môjho priateľa, ktorý mal autonehodu a vyviazol z nej len odrením krčnej chrbtice a funguje ďalej ako keby sa nič nestalo. V aute mal aj oregáno, ktoré verím, že ho ochránilo v čase nehody, verím Bože, že si do oreganka dal silu ochrany jeho života a on sa znovu narodil. Vďačím Ti nekonečne za veľkú láskavosť.
    Vďačim, Ti Bože za môjho psíka, ktorý zvracal týždeň nevedela som čo s ním volala som aj veterinárovi, ktorý mi odporúčil čierne uhlie ale problémy neustali. Po návšteve veterinára nám dal nové granule a tabletky na zmiernenie kyseliny v žalúdku. Zmeral mu len teplotu a to bolo všetko. Psík môj vôbec nepapkal. Nakoniec si mu Ty Bože diagnostokoval, že má nános na črievkach a stači mu dať sodubikarbonu rozpustenú vo vode. Psíček je fit behá, papka je šťastnejší. Vďačím Ti Bože za veľmi veľa.
    Vďačím Ti Bože aj za odporúčanie práce s ktorou som sa strápila a nevedela som čo by som v živote mohla robiť. Teraz to viem a som sťastná, že sa možem tak peknej práci venovať a pomáhať.
    Veľmi pekne a z lásky Ti ďakujem Bože môj nadrahší a najláskavejší za všetku tvoju pomoc a rady. Som šťastná, že viem, že si, že môžem ísť po tejto krásnej ceste aj, keď na tomto svete náročnej ale viem, že sa môžem o Teba oprieť. Ďakujem z lásky a zo srdca veľmi. Ďakujem pani Laure za jej drahocenný čas a energiu pri odovzdávaní správ od Pána Boha. S láskou Valéria.

  38. Záruka zníženej vysokej teploty od Boha do tejto receptúry.
    Andrea | 25.04.2020
    Tento recept je úžasný mam ho odskúšaný na svojom 3 ročnom dieťati a skutočne horúčka sa znížila bez akýchkoľvek iných liekov na zníženie horúčky. Treba 100%doverovat tomuto receptu od pána Boha ja som sa trosku bála že ako to bude v noci ak by sa mu zvýšila horúčka a nakoniec prespal celú noc úplne bez problémov na druhý deň už nemal žiadnu horúčku. Ďakujem otecko za obrovskú liečivú radu ❤️

  39. Poďakovanie | 25.04.2020
    Janulienka.
    Milovaný môj Pane Bože, chcem sa Ti z celého srdiečka poďakovať za všetku pomoc v živote, ktorú mi poskytuješ, za Tvoju ochranu aj na cestách, za moje deti......som Ti za všetko nesmierne vďačná, ako aj za sprístupnenie tejto prekrásnej a poučnej Božej stránky. Dnes som si pozerala e-maily a na moje pozitívne prekvapenie som si našla schválenie registrácie. Bol to úžasný pocit... šťastie, ktoré zaplavilo moju dušu je neopísateľné. Šťastie, ktoré vystriedalo a vytlačilo dlhodobý smútok z mojej duši, pretože sa mi splnilo moje tajné želanie... Nesmierne zato ďakujem pani Laurinke, aj pánovi Vladimírovi. Ste úžasní ľudia, Boží poslovia tu na Zemi. Boh Vám žehnaj za úsilie, ktoré vynakladáte na pomoc všetkým ľuďom. Patrí vám za to veľké POĎAKOVANIE.

  40. Vďačnosť Pánu Bohu za pomoc a ochranu
    Julia.L | 25.04.2020
    Milovaný Môj Jediný Láskavy Bože z celého môjho srdca ,celým svojim životom ,celou silou Ti úprimne Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za starostlivosť ktorú mi poskytuješ na tejto zemi z Tvojej Veľkorysej Náruče Nenahraditeľnej Jedinej pre moju dušu a moje deti . Láskou najväčšou TI ĎAKUJEM a KLANIAM SA TI VŠEMOCNY BOŽE .Vďačne Ti ĎAKUJEM za liečivka ktoré si mi poslal do tohoto času vírusového sú viac ako zázračne .Ĺudia sa boja na každom kroku strach prepadáva ľudstvo vo veľkom .Nepočuť medzi ľudmi prosme Jediného Boha o Pomoc ale kde čo kúpia a aké zásoby si urobia na akýýýý čas..........Som štastná a vďačná iba Tebe Bože za Tvoju Náruč Najužastnejšiu kde je všetko pre môj život a cesta k Tebe .Veľké Vrúcne Ďakujem za všetko čo si ma naučil čo ma učíš čo si pre mńa urobil a stále robíš .Ďakujem Láskou z mojej duše za Najvzácnejšiu dušu p.Laury pre tento skazený svet ktorá sa obetuje aj so svojim mužom a vedie nás skalopevnou Láskou kráčať správne len k Jedinému Najstarostlivejšiemu Bohu Všemocnému .Za všetku pomoc ktorá sa mi dostáva Môj Jediný Láskavy Bože Ti budem verne a oddane slúžiť na tejto zemi pokiaľ ma tu Ty Môj Láskay Bože necháš .Ĺubim Ťa Láskavy Môj Jediný Bože Najvzácnejší.Buď Pochváleny Môj Bože Otče Láskavý .

  41. Modlitba k Pánu Bohu za uzdravenie svojeho tela z choroby
    Peter a Mária | 25.04.2020
    Bože môj milovaný, veľmi ti ďakujem za túto modlitbu. Nevedela som presne akú modlitbu hľadám pre svojho syna a ty si ma doviedol presne ku tomu čo potrebujem. Ďakujem ti z celého srdca za to, že opäť môžeme čítať tvoje prekrásne modlitby a obracať sa ku tebe. Som ti vďačná, nesmierne vďačná. Tvoja láska a sila pre nás je nekonečná. Tebe patrí obrovské ĎAKUJEME.

  42. Poďakovanie
    25.04.2020
    Dobrý deň pani Laura a pán Vladimír touto cestou by som vám chcela prejaviť podporu v týchto pre vás ťažkých časoch. Ste tí najlepší ľudia na svete. Pre všetkých ľudí ktorý navštevujú túto stránku a veria v nášho jediného Pána Boha ste veľmi veľmi dôležiti. Ľuďom dávate nádej a poznanie. Som štástna že som vás mohla vo svojom živote strednúť aj keď to niekedy nebolo ľahké, pretože správna cesta nikdy nieje ľahká. Vy a Pán Boh ste mi dali do života veľa, môj život sa vďaka vám obrátil iným smerom a s odstupom času vidím že to bola tá najlepšia vec aká sa mi mohla stať. Mám vás veľmi rada a prajem vám do života veľa zdravia, šťastia a hlavne lásky. Nevzdávajte sa a verte s pánom Bohom všetko zvládneme. S pozdravom Kristína

  43. Tatičko Nebeský
    Marta | 25.04.2020

    Láskavý Nebeský Otče, z hlbky svojej duše Ti ĎAKUJEM za všetku Tvoju Lásku, ktorou mňa a moju rodinu obdarúvaš,ZA MILOSŤ, ktoru si mi dal a šancu na lepši život. Ďakujem Ti za doporučeně liečby a za všetky rady, ktoré si nám odovzdal skrze úžasnú pani Lauru. MILUJEM ŤA BOŽE a už Ťa nechcem nikdy sklamať. Ochraňuj prosim pani Lauru a jej manžela Vladimíra a žehnaj ich životy LÁSKOU, Daj im do cesty len dobrých ludí, ktorý im budú nápomocný v ich ťažkých chvílach. VELKÉ ĎAKUJEM s pokorou a láskou Marta a Peťo 

  44. Andrea M. - PODPORA
    25.04.2020
    Dobrý Bože ďakujem ti za tychto dobrých ludi pani Lauru a jej manzela. Tak ako oni mne pomohli v zivote uz viackrat tak aj ja chcem vam pomoct a podporit vas v tychto tazkych casoch. Ste úžasný a uzitocny ľudia. Dakujem Bohu ze som Vas mohla stretnut...

  45. Zastavenosť zápalových bolestí v krížoch.
    Erika | 25.04.2020
    Z celého srdca sa Ti chcem Bože poďakovať za túto liečivú kúru.Veľmi mi pomohla.A tým som aj pochopila ,že veľmi veľa sú choroby spôsobené trápením duše.Odokrývaš Nám Bože ,to čo nám nikto nikdy nevie vysvetliť .Iba Ty Bože.VĎAKA. 

  46. Michal -podpora pre Vas
    25.04.2020
    pani Laura chcem vas podporiť aj vašho manžela vo vašej pomoci nám ludom ktorý ked potrebovali pomoc vždy sťe nam pomohli . Chcel by som vám za to podakovať lebo vaša práca je veľmi tažká .Prajem vám veľa zdravia a lasky .S pozdravom Michal.Ak budete niečo potrebovať vždi vam pomôžeme.

  47. Z celého srdca Ďakujeme!
    Peter N. | 25.04.2020
    Pekný večer Vám prajem!Z celého srdca Vám Ďakujem za včerajší milý telefonát , za opätovné sprístupnenie tejto nádhernej,náučnej a nápomocnej Božej stránky ktorá nám pomáha, učí nás byť lepšími ľuďmi!Veľmi si vážim , že aj v tomto ťažkom období ktoré poslednú dobu prežívate ste si spomenuli aj na nás a podelili ste sa snami o veľmi dôležitú a Našim Oteckom požehnanú prevenčnú liečbu!Veľké Ďakujeme z celého srdca posielame nášmu Milovanému Oteckovi , Vám p.Laura a p.Vladovi!Dávajte na seba pozor! S láskou Peter s rodinou!

  48. Vrúcne ďakujem
    Michaela | 25.04.2020
    Chcem sa ti poďakovať Otče Bože z celého môjho srdca za cenné rady a ochranu zdravia prostredníctvom tvojho proroka Laury a jej manžela Vlada. Ďakujem aj za stránku, v ktorej vždy nájdem impulz do života. Prosím Otče Bože opatruj p. Lauru a jej manžela Vlada.

  49. Poďakovanie
    Gabika | 25.04.2020
    Ďakujem Ti láskavý Bože za to, že som mohla aj ja dostať recept na zdravie v tejto ťažkej dobe. Aj keď som si ho nezaslúžila. Nesmierne si to vážim a dúfam, že Ťa už nikdy nesklamem. Je to to najhoršie a najťažšie obdobie môjho života keď viem, že sa na mňa hneváš. Môj strach z toho, že Ťa zas sklamem bol vždy tak silný, až som na nič iné nemohla myslieť a opäť som Ťa sklamala, ako keby som si to až privolávala. Cítim, že moja duša je tak strašne smutná, že sa nedokážem z ničoho tešiť. Milujem Ťa Bože a ďakujem TI za všetko v mojom živote.

  50. Narodenie
    Jaroslav a Marta | 25.04.2020
    Pane Bože, Chcem sa ti poďakovať za dnešný deň. Dnes sa mňe aj mojej manželke zmenil život. Narodilo sa nám bábätko za ktoré môžeme ďakovať len a len tebe. Keby nebolo teba a tvojho usmernenia či rady, nebolo by medzi nami alebo by sa nenarodilo zdravé. S počiatku to bolo veľmi ťažké ale vďaka viere v teba Pane Bože sme to zvládli za čo ti veľmi pekne ďakujeme. Tak isto ďakujeme aj P.Laure, lebo bez nej by sme sa nevedeli s tebou spojit co je pre nás veľká vzácnosť. Milujeme ťa Pane Bože a nikdy sa ta nevzdáme

  51. Marta H.M. | 02.02.2020

    Pane Bože, chcem sa ti od srdca poďakovať. V prvom rade Ti ďakujem za to, že som mohla po dlhej dobe počuť pani Lauru a pána Vlada. V tej chvíli som mala v sebe nesmiernu radosť, ďakujem. Tiež ti chcem poďakovať za to, že si mi odpustil, že na mňa, teda už na nás dávaš pozor, ďakujem Ti za ten malý, ale pre mňa veľký zázrak, ktorý mi rastie v brušku, tiež Ti ďakujem za lásku môjho manžela a ľudí ktorých mám okolo seba a hlavne Ti chcem poďakovať, že si mi dal ZNOVA liečbu na krvný zápal. Prvý krát som to pokašľala, ale Ty si sa zľutoval. Ďakujem Ti a sľubujem, že tentokrát to už zvládnem. Chcem aby moje dieťa bolo zdravé a taktiež ja, aby som sa oňho mohla starať. Život s tebou je taký krásny a preto urobím všetko preto, aby som liečbu dobrala. Pane Bože ďakujem Ti za všetko. ĎAKUJEM ZA TVOJU LÁSKU. Milujem ťa a plne Ti dôverujem a nikdy sa Ťa nevzdám.

  52. 01.12.2019

    Otče Bože môj najdrahší, touto cestou sa Ti chcem z hĺbky svojej duše VEĽMI poďakovať za to, čo si pre mňa za posledné týždne urobil. V prvom rade za to, že som po dlhej dobe počul hlas pani Laury a Vladena. Nedá sa mi slovami opísať to čo cítim, ale viem že je to dobré. V mojom živote ma cvičíš, učíš a vychovávaš. Nič nieje večné Tatičko, ale jediné čo si želám je, aby som nikdy už nemusel riešiť to, čo posledné obdobie. Držím sa však pri zemi a nelietam v oblakoch, pretože zlomok sekundy môže v našich životoch znamenať obrovskú zmenu.
    Nič konkrétne tu nenapíšem, pretože na to nieje vhodná doba. Len TY a Tvoji dvaja vyslanci majú právo poukazovať iným pacientom na mojom príklade, ako liečiš a naprávaš.
    Nič na svete nevyváži to, čo som za to dlhé obdobie ktoré poznám pani Lauru, od Teba dostal.
    Veľmi Ťa ľúbim Otče Bože. Týmto ďakujem samozrejme i mamuši Lauruši, a môjmu jedinému priateľovi tu na zemi, ktorý ma nikdy nezradil tak ako i pani Laura - Vladenovi. Boh Vám žehnaj.

  53. VEĽKÉ ĎAKUJEM
    Marta | 01.12.2019
    Drahá pani Laura. Som jedna z tých, ktorá Vám a svojim blízkym veľmi ublížila svojou neuveriteľnou hlúposťou. Rady od Tatička Nebeského som nevedela prijať, pochopiť, a vnútorne som sa im bránila.
    Musela som veľmi hlboko padnúť a dostať poriadne za vyučenú, aby som pochopila a dúfam že už na trvalo. Kvôli mne trpelo už veľa ľudí...
    OSPRAVEDLŇUJEM SA VŠETKÍM!!!!!!!!!!!!
    Chcem sa touto cestou VEĽMI POĎAKOVAŤ PÁNU BOHU ZA JEHO VEĽKÚ MILOSRDNOSŤ A LÁSKU, ktorou ma vychováva a všemožne sa snaží ma viesť na správnu cestu.
    ĎAKUJEM!!!
    MILUJEM ŤA BOŽE A ĎAKUJEM.
    Vám pani Laura VEĽKÉ ĎAKUJEM za všetko, za Vaše veľké srdce, ktoré má v sebe veľa lásky.
    Ďakujem za Vaše výchovné slová, rady a za všetok váš čas, ktorí ste mne a mojej rodine venovali.
    Budem sa snažiť žiť svoj život tak aby som už len odčiňovala svoje hriechy a naprávala chyby.
    Nech Pán Boh požehnáva Vašu prácu.
    A všetci tí, ktorí sa bránia Božej pravde otvorte oči a svoje srdcia Božej Láske.
    VEĽMI, VEĽMI ĎAKUJEM.

  54. Ďakujem
    Viera S. | 30.11.2019
    Ďakujem Ti Bože, za to, že si, za to, že som ja, za všetku krásu, ktorú si stvoril, za každodennú pomoc, za zázraky, ktoré sa dejú Tvojim pričinením. Ďakujem za ochranu, ktorú nám poskytuješ, za lásku, ktorú cítime od dobrých ľudí. Požehnaj nám Pane viac lásky a pokory. Tak sa určite svet polepší.

  55. Poďakovanie Bohu za pomoc, liečbu a ochranu
    Júlia T. | 27.11.2019
    Ďakujem z celého srdiečka otecko nebeský za pomoc, liečbu a ochranu. Veľmi si vážim a cením tvoju pomoc. Ľúbim ťa a som šťastná, že mi pomáhaš a chrániš. Liečbu, ktorú si mi poslal napĺňam pravidelne. Cítim sa oveľa lepšie, aj príznaky sa strácajú. Mám ešte pred sebou dlhú cestu ale viem, že potom budem úplne vyliečená. Lekári doteraz nevedeli nájsť presnú príčinu ale ty otecko nebeský si to vedel. Ty si môj lekár. Bezhranične ti dôverujem a verím. Ďakujem aj za články na tejto stránke a za služby p. Laurike. Vždy mi ochotne pomohla a vysvetlila všetko. Dokonca niekedy ani nemusela nič povedať a ja som vedela čo mám robiť. Ďakujem a cením si Vás p. Laurika, aj Vášho manžela. Po ukončení liečby napíšem radostnú správu, verím tomu. Ochraňuj nás otecko nebeský. cmuk

  56. Boh Stvoriteľ je najlepší lekár akého poznám.
    Ľudmila | 26.11.2019
    Drahý Bože chcem sa Ti veľmi poďakovať za Tvoju pomoc ,ktorú som dostala a odovzdála my ju pani Laura Tvoj a náš prorok.Desiatky rokov som malá bolesti križov tento rok bol pre mňa doslova katastrofa niečo my puklo v krížoch a koniec nedokázala som chodiť bolesť my vystrelovala do nôh, do chrbta a posteľ bola pre mňa ďalšia katastrofa,keď sa nemôžete zdvihnúť, otočiť.
    Musela som ísť na PN výsledky boli zlé požiadala som o Božiu pomoc dostala som 2 cviky a ešte k tomu nahrievanie a potieranie vzácnym olejom na 2 týždne ta ukrútna bolesť sa pomali vytrácala to bola ľavá strana ,keď som začala pomaly pracovať kríže začali znovu bolieť ,ale práva strana myslela som si ,že my lekárka poškodila nerv pri kontrole sa má pýtala, či my je lepšie a ja ,že trochu moc nie ona nato odpovedala ,že všetkým obstreky a injekcie pomôžu, len mne nie reku ja za to nemôžem predsa nebudem hovoriť, že dobré ,keď je to zlé. Ďalšie mesiace čakania na magneticku rezonanciu tam znova výsledky zlé krčná a hrudná časť chrbtice voľačo my tlači na miechu tu som dostala zlý pocit,čo ďalej. Po e.m.r. o ktorej pani Laura ani nevedela my zavolala ohľadom jednej veci bola som rada,že Ju počujem po dlhých mesiacoch povedala som Jej,že som ešte PN ,že neviem,či my pani lekárka nepoškodila nerv,lebo ma práva strana križov stále boli a pani Laura, že žiaden nerv nemám poškodený, ale zablokované 2 čakry dostala som 4 cviky už po prvom cviku my puklo a bolesť niekoľkých desať roční sa začala strácať. Aké máme zdravotníctvo, keď treba tak málo aby,človek netrpel veď pani Laura je odomňa asi 180 km vôbec ma nevidí a predsa všetko vie o mojom tele a chorobách tu vidno,že je to Božia moc za ktorú som neskutočne vďačná a veľmi si vážim a vsrdci nosím Pána Boha, pretože ma varoval aj pred smrtkou,ktorá už bola pripravená k mojej operácii Ľudmila žiadna operácia rozumieš už sa nezobudiš počula som v telefóne, keď Pán Boh odovzdával odkaz,cez pani Lauru dostála som ďalší cvik a 50 kg z chrbta spadlo posunutý stavec.Ďakujem Ti dráhy Bože za všetku pomoc a rady aj
    Vám páni Laura ste duša laskava , dobrosrdečna prosté Boží Prorok
    nech Vám Boh žehna, čo si želate s láskou Ľudmila.

    PS:Chcem povedať všetkým, ktorí navštívite túto Božiu stránku, že tu nájdete lekára na každú chorobu veď Pán Boh pomôže každému kto mu verí a dôveruje, veď preto si Pán Boh vybral pani Lauru za Proroka lebo,len Ona dokáže prijať od Neho všetky diagnózy ,rôzne rady a iné ja osobné si takúto pomoc vážim Boh predsa stvoril všetko a vie o všetkom.

  57. Vyznanie lásky a vďaky za pomoc láskavému Pánu Bohu
    Gitka | 04.11.2019
    Milovaný môj najdrahší láskavý a dobrotivý Otče Bože, ja Tvoja duša Ťa nekonečne milujem najviac na celom svete, milujem Ťa najväčšou úprimnou láskou mojou dušou cítenou len k Tebe jedinému Bohu a do konca svojeho života tu na zemi navždy budem. Bože, nekonečne verím a dôverujem všemocnej sile a moci Tvojej Božej ochrany a pomoci bez ktorej sa nič zvládnuť nedá ani prežiť nedá. Všetko sa dá zvládnuť a prežiť len vďaka Tebe a vďaka Tvojej Božej milosti a Božej vôle za ktorú Ti z celého srdca ďakujem. Otče Bože odovzdávam Ti moju dušu, telo a celý môj život do Tvojej Božej ochrannej náruče a do Tvojej Božej vôle riadenia môjho života. Milovaný Otecko Nebeský Ty si najväčším šťastím celého môjho života, mojim najvernejším a najláskavejším priateľom, prosím buď a zostaň ním navždy. Otče Bože Ty si to najviac v mojom živote čo potrebujem, to najviac čo v mojom živote existuje a navždy budeš, nikdy si Ťa nedám nikým vziať a ukradnúť z mojeho duševného vnútra, lebo nekonečne a bezhranične milujem a ľúbim Tvoju Božiu existenciu a navždy budem. Bože nevzdám sa láskou svojej duše k Tebe nikdy, to Ti môj Otče Bože sľubujem a vždy budem Tvojou vernou a oddanou dušou Tvojej Božej láske. Ty si Boh najviac spravodlivý, odovzdávam Ti všetky svoje problémy a trápenie na Tvoje plecia a pred Tvoju milostivú Božiu všemocnú tvár s veľkou prosbou, aby si ich Ty vyriešil. Bože staň sa vždy Tvoja vôľa nie moja. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Bože ochraňuj navždy duše našeho posledného Božieho proroka Laury a jej manžela Vladka od všetkého zla a od každého nebezpečenstva, žehnaj ich duše každý deň a stoj pri nich každú sekundu života. S láskou Gitka

  58. ďakujem Bože za Laurin hlas...
    miro | 03.11.2019
    Ahoj Otče Bože, ďakujem Ti veľmi pekne že som mohol dnes počuť pani Lauru v telefóne po tak dlhej dobe. Priznám sa, nerátal som už s tým, že ešte niekedy budem počuť hlas pani Laury, po tom ako veľmi som schybil. Tatinko môj, pochopil som, aký si mocný a že naše životy sú doslova v Tvojich rukách. Vravievam si niečo v zmysle...dobre, voláko už dožijem, veď je množstvo ľudí na svete čo sa majú omnoho horšie ako ja, tak čo si sťažujem, páchajú sa samovraždy, ľudia nemajú čo do úst, chorí sú, veľmi ťažké životy majú a ja? voláko už to vydržím, už len nejakých 30-50rokov, možno aj menej, ako Ty uznáš... Zlyhal som, stratil som Ťa Bože z dosahu...je mi veľmi ťažko Tatinko, ale voláko už vydržím, mnohí ľudia o Tebe nemajú ani chýru a ja? Bol som tak blízko Teba...pomáhal si mi, radil si mi, mal som tú česť spoznať Ťa, uveriť že si! A teraz? Koniec. Moja chyba, odstrihol som sa, vzdal som sa ťa...Bože tak veľmi mi chýbaš, ale už to voláko vydržím... Nechcem sa Ťa vzdať, bojujem ďalej, ale neviem Bože čo mám robiť, poraď mi, nasmeruj ma, pomôž mi dostať sa opäť k Tebe...neprejde jeden jediný deň, a Ty to vieš...čo by som ťa neprosil o návrat k Tebe, čo by som ťa neprosil o odpustenie, aby si mi dal ešte šancu byť v tvojej priazni. Lebo keď človek stratí Božiu priazeň (ja to tak volám, asi sa viac hodí iné slovíčko, ale ja takto hovorím) je to veľmi zlé, veľmi ponuré a život stratí všetku chuť a lesk. Ako jesť chutné, zdravé jedlo, ale necítiť žiadnu chuť. Počuť hlas pani Laury, to je pre mňa znamenie že ešte sa na mňa sem tam pozrieš, čo ten môj debilko mirko robí, ako si počína v živote...a toto mi dnes veľmi dobre urobilo na duši. Keď som počul hlas pani Laury, rozklepal som sa, srdce sa mi rozbúšilo a kľakol som si. Pani Laura, keď ste sa ma opýtali, či som už pochopil...nemyslel som to vôbec ako žart (pardón ak to tak vyznelo) keď som odpovedal bez rozmýšľania, že áno, pochopil som aký je Boh mocný. Myslel som Jeho moc urobiť nás dušou šťastnými a pociťovať duševné blaho, alebo z nás urobiť chodiace mŕtvoly bez života a bez radosti z neho.
    Neprejde deň aby som nerozmýšľal nad svojim životom, svojimi chybami, svojimi vlastnosťami, nad sebou...nech som kdekoľvek, ťažko sa na niečo iné plne sústredí, keď viem že Boh sa na mňa hnevá. Že takto to nie je dobré, že niečo musím zmeniť, takto to nechcem...ďakujem za dnešný telefonát pani Laura a ODPUSTITE MI, som tak hlúpy.

  59. Ďakujem Ti Bože za tvoju expresnú odpoveď
    Valeria | 22.10.2019
    Drahý Pánbožko ďakujem ti z celého srdca aj duše za tvoju odpoveď ohľadom mojej práce. Nečakala som takú rýchlosť a odpoveď ma tiež prekvapila veľmi milo. Tešim sa z toho nesmierne, krajšiu správu ako si mi odkázal po ceste domov som dlho nedostala až mi srdiečko podskočilo. Veľmi sa na to teším a vďačim Ti Bože za tvoju nesmiernu pomoc, láskú, opateru. Ďakujem veľmi veľmi krásne. Vďačim za čas aj energiu pani Laura Vám aj pánovi Vladkovi. Veľmi si cením Vašu prácu aj obetavosť. Ešte raz Vám z celého môjho srdca ďakujem. Ďakujem veľmi aj Tebe Bože za zvolenie a nasmerovanie posielam pusinku do nebíčka.

  60. Vďačnosť Láskavému Pánu Bohu za odobrenie zamestnávateľa
    Julia.L | 21.10.2019
    Buď Pochváleny Môj Jediný Boh Na Veky Vekov Amen.Láskavy Môj Jediný Najdrahší Najstarostlivejší Bože Veľké Vrúcne ĎAKUJEM z celého môjho srdiečka za Boží odkaz k mojej novej práci, že si tak Láskavy Môj Bože k mojej hriešnej duši a odobril si mi zamestnávateľa som veľmi štastná a nekonečne vďačná veľmi ma to potešilo lebo nie je to samozrejmosť .Pre moju dušu je to nekonečná najväčšia vzácnosť ktorú si nekonečne vážím Tvoja pošta Láskavy Môj Jediný Bože je Nenahraditeľne Najvzácnejšia a som najštastnejšia duša na tomto svete keď sa mi z Tvojej Náruče dostane boží odkazík .Milujem Ťa Láskavy Jediný Nenahraditeľný Otecko Môj Nebesky a celou najväčšou láskou aká je v mojej duši a srdci Ti nekonečne Veľké Vrúcne tisíckrát ĎAKUJEM za starostlivosť ktorú mi poskytuješ na zemi .Budem ti slúžiť verne a oddane celou svojou láskou ,životom ,dušou ,silou a budem si Ťa uctievať ,milovať a opatrovať ako ten najvzácnejší drahokamik môjho srdca ,života a duše .Posielam Ti najväčšiu lásku z môjho srdca do Náruče Najvzácnejšieho Boha .Ľúbim Ťa Môj Jediný Najláskavejší Bože .Milá p.Laura veľmi krásne Vám z celého srdiečka Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za vašu lásku ,obetu ,starostlivosť ,nekonečnú láskavu ochotu ,pomoc ,podporu ,rady ,odkazy ktoré nám prijimate a odovzdávate .Nekonečne tisíc krát Veľká Vďaka za všetku pomoc .Milá p.Laura nech Vám aj p.Vladkovi za vašu obetu životov pre naše hriešne duše Láskavy Jediný Pán Boh žehná každou sekundou vašich životov.S úctou a láskou Júlia.

  61. Ďakujem Bohu za úspechy v živote
    Júlia P. | 18.10.2019
    Otecko môj milovaný. Veľmi pekne Ti ďakujem, že už je moje štúdium zvládnuté. Ty vieš, že to nebolo ľahké, ale teším sa, že som to zvládla s Tvojou pomocou. Aj za to, že financie mi vždy nejako vychádzali, aj keď mi nejakú dobu každý mesiac ubúdalo z našporeného. Nebol to dobrý pocit, ale stále som bola v pluse a to je hlavné. Najprv mi pomohli rodičia, potom si mi poslal spolubývajúcu a teraz môžem mať vlastný lacný nájom. Síce maličký byt, ale môj. Dokonca podľa ich predpisov s mojou výplatou by som mala mať ešte niekoho, kto bude ručiť za zaplatenie nájmu. Ale nakoniec mi dovolili, že nepotrebujem ručiteľa a som sa sama podpísala do zmluvy. Ďakujem Ti Otecko, že tá pani bola taká milá a ochotná.
    Teším sa, že už som samostatná a že si mám z čoho platiť nájom a všetky moje výdavky. Vďačná som Ti aj za robotu v mojom vyštudovanom obore. Bez nej by to bolo oveľa náročnejšie. Vďačná som Ti aj za tento čas, ktorý už mám, aby som sa dala do kopy. Upratať si v byte a v hlave je teraz môj cieľ.
    Je to veľa detailov, ktoré robia celok, cítim, že mi pomáhaš a že ma držíš, že sa mi darí. Aj keď v práci nie sú medzi viacerými kolegami dobré vzťahy ale mne sa vďaka Tebe darí komunikovať so všetkými, bez toho aby som narobila problémy, práve naopak.
    Otče Bože, pomôž mi sa poučiť so svojich chýb, veď ma správnym smerom. Odovzdávam Ti svoj život do Tvojich rúk.

  62. Poďakovanie Bohu za ochranu a pomoc
    Júlia T. | 18.10.2019
    Ďakujem ti z celého srdiečka otecko nebeský za pomoc a ochranu. Veľké ďakujem za liečbu na krvný zápal a ochranu, aby som nezlyhala. Začiatky boli ťažké a telo sa bránilo ale nevzdám sa a dobojujem do konca. Za ten výsledok to stojí. Stojí to za moje zdravie a šťastie mojej rodiny. Ďakujem aj p. Laurike a jej manželovi. Som šťastná, že ma Boh ľúbi a ochraňuje. Ďakujem. Liečba ešte neskončila ale už polovica za mnou. Teším sa na finále a navždy vyliečenie. Lekári zlyhali, no Boh nie. Ochraňuj nás otecko nebeský aj naďalej. Ľúbim ťa a nikdy neprestanem.

  63. Vždy so mnou
    Zuzana | 17.10.2019
    Môj najdrahši Otecko. Na tomto svete asi neexistujú slová , ktorými by som Ti chcela vyjadriť svoju lásku a poďakovanie.
    Pomohol si nám vybrať byt, ktorý nieje prekliaty a už sme sa udomácnili . Aj deťom sa tu veľmi páči. Pomohol si nám so škôlkou, pretože tu v dedine nemali miesto a museli sme malého zapísať do susednej dediny 7km vzdialenej. Necelý týždeň pred začiatkom školského roka , sme dostali miesto tu v dedine len 700m od bytu. Takže modlitby a pevná viera v Tvoju pomoc boli vypočuté. Bývame tu štvrtý mesiac a ja som všetko odovzdala do Tvojích rúk. Svoju robotu v meste , 25km vzdialenú , vymením o týždeň za prácu tu v dedine o čo som Ťa nesmierne s pokorou žiadala , aby som mohla byť viac so svojími deťmi a mužom. Ty vždy počuješ moje prosby, túžby a splníš mi všetko na počkanie. Ani neviem či si to moja hriešna duša zaslúži, toľko darov od Teba. Tak Ti ďakujem za všetko. Mojím darom pre Teba sú naše deti, ktoré Ťa nesmierne milujú a s láskou sa Ti modlia. Vždy ostaneme verný len Tebe jedinému stvoriteľovi všetkého. Si pre nás jediný a vždy ostaneš. Milujeme Ťa Otecko.

  64. Moja liečba
    Zuzana | 17.10.2019
    Otecko môj, ani neviem ako začať. Už pár dní sa Ti chcem nesmierne poďakovať za odovzdanie liečby na moje črevá. Trpela som bolesťami v brušnej dutine skoro rok , až sa to vyhrotilo do takých bolestí, že som nemohla spávať na pravom boku a mala som problém aj sedieť. Tie bolesti a tlaky v bruchu ma dohnali až k doktorovi, pretože naša Laurika nepracovala . Lenže keď som mu opísala moje bolesti ako to cestuje z jednej časti brucha do druhej, len mi predpísal troje lieky od bolesti , ktoré som aj tak neužívala a poslal ma domov. Lenže bolesť a vedomie, že teta mi zomrela na rakovinu hrubého čreva a sesternica tiež prekonala túto hnusnú rakovinu, som k nemu prišla naspäť s tým, nech mi vypíše papiere na gastro a endoskopiu . Keď som sa šla tam objednať a vysvetlovala som im moje problémy, tak ma poslali najskôr, že mám isť na interné vyšetrenie akože mám problém so srdcom. Tak som to vzdala a nikde som nešla. Na stránke som si našla nejaké modlitby a rady, ktorými som si trocha pomohla. Keď začala naša Laurika opäť pracovať , vypísala som hneď formulár. Odpoveď znela , že celé hrubé čevo je preplnené a ako sa pomaly kaly uvoľnujú , tak tie natiahnuté časti čreva sú bolestivé a preto cítim bolesť vždy niekde inde a neviem sama identifikovať miesto. Preto sa lekáry na mňa pozerali ako na debilka, ale Otecko môj Ty si hneď odkryl môj problém a hneď poslal aj liečbu. Dá sa povedať , že som ešte na začiatku , lebo liečba je na 3 mesiace, ale už po niekoľkých dňoch som cítila úľavu v črevách. Už môžem pokojne spať aj na pravom boku a sedieť koľko sa mi zažiada. Pri klistirovaní cítim, ako v určitom mieste v črevách je naozaj zapchaté miesto, lebo aj voda má problém pokračovať ďalej. Včera som napríklad ostala vo veľkom šoku, keď zo mňa vyšlo niečo, čo som nekonzumovala niekoľko mesiacov . Nechápala som naozaj. Ale je to tak . Keď sa zo mňa vyplavilo teraz niečo čo som jedla niekdy cez letné prázdniny , tak si naozaj neviem predstaviť, čo všetko tam ešte je. S Tvojou pomocou Otecko všetko zvládnem a dotiahnem to do konca a verím , že po liečbe budú opäť moje črevá čisté, bez nánosov a plne funkčné.
    Ďakujem Ti láskavý , za našu Lauriku, že nabrala síl nám opäť pomáhať, lebo bez jej pomoci a prijatých rád od Teba by sme sa márne liečili. Ona je naša hybna páka. Naše slniečko v tme. Náš Anjel na zemi.

  65. Vďaka Ti Bože za anjela strážneho

    Gabriela a Michal | 08.10.2019
    Otče Bože láskavý chcem sa veľmi poďakovať za Tvoju ochranu, že na nás myslíš a posielaš nám anjelov strážnych.
    Chcem sa úprimne verejne poďakovať za Božiu pomoc. Môj manžel pracuje v Rakúsku a každý týždeň cestuje domov. Pracuje fyzicky a býva často veľmi unaveny, Som veľmi šťastná, keď nám príde v zdraví domov.Uvedomujem si, že asi polovica Slovákov cestuje do zahraničia, aby uživila rodinu. Je to veľmi ťažké, keď si uvedomím, že ako veľmi trpia rodiny a čakajú či sa ich blízky vráti šťastlivo domov..Často mi rozpráva ako dlho stáli v kolóne aút alebo videli nehody.
    Môj manžel mal veľmi zvláštny zážitok.Po týždňovej práci v zahraniči pricestoval domov v piatok. V sobotu šoferoval skoro 3OO km, aby mohol pomôcť na stavbe rodinného domu. V nedeľu cestoval naspäť domov a na diaľnici asi dostal mikrospánok prebral sa na silný úder do ruky - do lakťa. Keď sa prebral uvedomil si, že sa rútil na zvodidlá. V aute s ním nik necestoval a úder do ruky cítil ešte dlhšiu dobu. O tomto zážitku mi hneď nerozprával, ale až po neakej dobe.
    Obidvaja sme si uvedomili ako je dôležité dôverovať Bohu a pomodliť sa pred šoferovaním modlitbu na ochranu pred nešťastím.
    Pred dvoma týždňami mu zase vbehla jelenica pred auto. Taktiež bol pomôcť na stavbe. Našťastie bolo rozbité len predné svetlo a auto bolo pojazdné. Veľká vďaka Bože, že nás ochraňuješ a upozorňuješ na nebezpečenstvá, ale aj na ľudí, ktorí nás nemajú radi.
    Vám pani Laura veľká vďaka za Božie modlitby, ktoré nám tak veľmi pomáhajú. Samozrejme ďakujem aj za liečbu pre dcérku a pre mňa, ktorá ešte trvá. Všetko dobré Vám aj manželovi a stálu Božiu ochranu želá Gabriela s rodinou.

  66. Ďakujem Ti BOŽE
    Renata R. | 06.10.2019
    Ďakujem Ti láskavý môj Bože za tvoju liečbu na moju boľavú dušu. Cítim ťa pri seba a viem že nedovolíš aby moja duša stratila vieru pre ktorú som sa narodila a pre ktorú chcem žiť na tomto svete . Si jediný a viem že iba Ti môžeš pomôcť nám všetkým aby sme milovali Teba láska moja. Cítim tvoju pomoc a lásku a veľmi si to vážim . Milujem ťa za to že si ma doslova dokopal do šťastia môjho života lebo viem že keby nebolo Teba ja už som pri tebe dávno. P. Laura ďakujem zo srdiečka za všetko čo pre nás všetkých robíte ste pre nás všetkým a Vaša práca je jedinečná . Ďakujem Bože s láskou tvoja kvetinárka .

  67. Vďaka Božím kúram ,som sa zbavila nepríjemného ochorenia
    Erika | 06.10.2019
    Chcem sa milovanému Bohu poďakovať za všetky vzácne kúry a rady ,ktoré Nám pani Laura posiela vďaka tejto prevzácnej stránke.Chcem sa s Vami podeliť ako som sa zbavila naozaj nepríjemného ochorenia.Vždy som túžila schudnúť ,držala som rôzne diety po ktorých som síce schudla ale ako som prestala tak som znova pribrala .Až vďaka Božím cvikom na chudnutie som schudla .Mala som mierne problémy z vyprázdňovaním a tak som začala činiť klystir-ktorý ako Nám Pán Boh odkazal je naozaj veľmi ozdravný.Vďaka týmto kúram som sa zbavila veľmi nepríjemného ochorenia a to su hemeroidy.Veľmi som sa hanbila za toto ochorenie ,ten kto ho má vie svoje.Ďakujem Bože za uzdravenie ,lebo nie len že som sa zbavila kilogramov ,pohol si mi naozaj z nepríjemným ochorením.Všetci ktorý navštívite tuto Božiu stránku,verte že tu ste správne.Ja odporúčam a vždy budem odporúčať túto Bohom riadenú stránku .A len vďaka pani Laure máme túto možnosť ,sa dočítať priamo od Boha čo je správne.Vážme si ju,dôverujte len Bohu,.Ďakujem pani Laure ,že robí na tejto zemi nádhernú prácu,ktorá je veľmi ťažká a namáhavá.Prajem Vám aj manželovi veľa síl,vo Vašej práci .Ešte raz VĎAKA TI BOŽE.

  68. Bože, nechcem nič, len poďakovať
    Marta H. M. | 03.10.2019
    Pane Bože, už dlhý čas mám nutkanie napísať Ti niečo. Mojej duši sa cnie za tebou. Viem, že sa na mňa hneváš, ale milujem Ťa a cítim, že si stále pri mne. Nechcem o nič prosiť, len ti chcem poďakovať za všetko čo mám. Ďakujem Ti za život, ďakujem za každý jeden deň, aj za ten dnešný upršaný, lebo je krásny, nádherne prší a je presne taký aký chceš ty. Ďakujem za ľudí, ktorých mám okolo seba. Ďakujem za prácu, za školu aj keď som niekdy vyčerpaná. Ďakujem, že mám dá sa povedať dobré zdravie. Ďakujem za lásku, lebo ju cítim od Teba. Ďakujem za všetko. Milujem ťa.

  69. Vyjadrenie lásky a vďaky láskavému Pánu Bohu
    Gitka | 01.10.2019
    Milovaný môj láskavý a dobrotivý Otče Bože, chcem Ti na tejto nádhernej Božej stránke vyjadriť a vyznať svoju nekonečnú a bezhraničnú lásku, ktorú k Tebe jedinému a pravému Pánu Bohu cítim každý deň. Chcem sa Ti vrúcne poďakovať za moc a silu Tvojej Božej ochrany a pomoci, ktorú od Teba dostávam v tomto pre mňa ťažkom životnom období. Otče Bože bez Tvojej milosrdnej Božej pomoci sa nič zvládnuť nedá ani prežiť nedá. Všetko sa dá zvládnuť len vďaka Tvojej Božej Milosti za ktorú Ti nekonečne a nesmierne ďakujem z celého srdca. Otče Bože Ty si v mojom živote na prvom mieste a vždy budeš, si to najdôležitejšie, najvzácnejšie, najkrajšie a najmilšie čo mám. Bože Ty jediný si v mojom živote to najviac čo potrebujem, to najviac čo v mojom živote existuje a vždy budeš. Otče Bože Ty si moje všetko, moje nad všetko, môj klenot v srdci, moja celoživotná výhra, môj najvzácnejší drahokam sveta, ktorý si nikdy a nikým nedám vziať, odobrať a ukradnúť z môjho duševného vnútra. Chrániť si Tvoju lásku, moc a silu budem navždy. Bože nikdy sa nevzdám Tvojej lásky ani v tom najväčšom trápení, vzdám sa čohokoľvek ale Teba sa nevzdám nikdy a vždy budem oddaná a verná duša Tvojej Božej láske, to Ti sľubujem. Bože k čomu by mi bol život bez Teba, môj život by stratil zmysel, Ty si môj celoživotný vzor, moja nádej a 1000% istota. Otče Bože milujem Ťa nadovšetko a prosím Ťa neopusti svojou blízkosťou moju dušu nikdy, ani ja Ťa nikdy neopustím. Milujem Ťa láskavý môj dobrotivý Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy budem. Otče Bože ďakujem Ti za Tvoj Boží dar našeho posledného proroka Lauru, náš poklad tu na zemi. Láskavo Ťa Bože prosím ochraňuj vzácné duše pani Laury a jej manžela Vladka, žehnaj im každý deň života a stoj pri nich neustále. S láskou a vďakou Gitka

  70. Veľká vďaka za pomoc otecko nebeský
    Júlia T. | 25.09.2019
    Z celého
    ♥️ Ďakujem nášmu láskavému Bohu za pomoc. Veľká vďaka aj vám p. Laurika. S manželom sa snažíme o bábätko ale márne. Boh mi odkázal, že mám skrytý krvný zapal na ženských pohlavných orgánoch. Dal mi aj receptúru. Začínam od zajtra a verím v Božiu silu. Tešíme sa na bábätko. A túžba je taká silná ako je silná naša láska k Bohu. Ľúbim ťa Bože a verím v teba. Pomáhaš mi už dlhšiu dobu. A ja sa ťa nevzdám. Ďakujem. Som šťastná, že poznám túto stránku, že poznám p. Lauriku a že ma Boh ochraňuje a ľúbi. Ochraňuj nás. Veľké ďakujem.

  71. Vďaka Ti, Bože za tvoju pomoc.
    Helena Š. | 18.09.2019
    Láskavý a dobrotivý Bože,za tvoju pomoc.Priatel mal psíka chorého,tvorili sa mu nádory v tele.Bol aj na operácii,ale nepomohlo.Mal ho veľmi rád a chcel ho dať utratiť, až sa netrápi.Ale mal aj pochybnosti, čo ak by sa z toho dostal.Tak som sa modlila k tebe, pokiaľ má nádej na záchranu, vylieč ho,ale pokiaľ nie,daj aby ho nemusel dať utratiť.V sobotu som šla k priateľovi,psík sa nažral,si náš tak obzeral a potom ho šiel vyvenčiť,keď sa vracal späť,pred vchodom naposledy vydýchol a odišiel k tebe... Ďakujem,že som tam mohla byť s ním,keď skončil svoje pozemské bytie a že neodišiel v bolestiach, zároveň bol víkend a mohli ho spolu pochovať,aj sa nám dal dva krát znamenie, že je tam s nami,bolo to také smutné ,ale ja verím,že sa k nám jedného krásneho dňa vráti,budem sa zato modliť.Pre niekoho možno blbosť,ale bol to pán pes, stál pri ňom v neľahkých časoch a kto má psíka a má ho rád,vie o čom píšem.Este raz ti zo srdiečka ĎAKUJEM...

  72. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu za pomoc
    Gitka | 18.09.2019
    Láskavý a dobrotivý môj milovaný Otče Bože chcem sa Ti vrúcne poďakovať za liečbu na moju nadmerne oslabenú a preťaženú celú nervovú sústavu, ktorú v súčasnej dobe napľňam. Liečbu mám na jeden rok. Ďakujem našej vzácnej a drahej pani Laure za prijatie a odovzdanie liečby. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Otče Bože o požehnanie liečby Tvojou mocou a silou Božej pomoci, ktorej nekonečne verím a dôverujem. Len Ty jediný môj dobrotivý Otče Bože mi môžeš pomôcť, pokiaľ Tvoja vôľa bude a odpustíš mi moje zlyhanie a schybenie že som mala veľký strach zo zla, temnoty a mojich duševných nepriateľov až som si z toho veľmi oslabila celú moju nervovú sústavu a psychiku. Odpusti mi prosím môj milovaný Otče Bože, je mi to nesmierne ľúto, že som zlyhala. Milovaný môj Otecko Nebeský Ty si ten najlepší lekár na celom svete, len Ty jediný mi môžeš pomôcť. Žiadný pozemský lekár mi pomôcť nemôže. Musela som padnúť až na úplné dno zeme, aby som si uvedomila a pochopila, že si za všetko môžem len ja sama a nikto iný. Nech mi to je poučením do konca môjho života tu na zemi. Milujem Ťa láskavý môj dobrotivý Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a navždy budem. Prosím Ťa dobrotivý Bože ochraňuj vzácné duše pani Laury a jej manžela Vladka od všetkého zlého a od každého nebezpečia, žehnaj im každý deň života a stoj pri nich vždy a navždy.

  73. Ďakujem za odkaz, ktorý mi otvoril oči
    Júlia P. | 16.09.2019
    Otecko láskavý, ďakujem Ti, že si mi odovzdal nedávno cez pani Lauru odpoveď na moju otázku, či môžem dôverovať jednému mužovi, ktorý mi vtedy prišiel veľmi milý a dobrý.
    Dostala som však odpoveď, že tento človek je falošný, čo môjmu oku uchádza, vďaka jeho príjemnému vystupovaniu ku mne.
    Vtedy som to nečakala, ale odkaz od Boha mi potvrdil svojim ďalším správaním a začali sa mi vynárať aj spomienky, ktoré som si zrazu vedela lepšie vysvetliť. Predtým som si to správanie vysvetľovala napríklad tým, že je sklamaný zo života, z ľudí. Aj sa často sám vykresľoval v príliš dobrom svetle, čo je vždy podozrivé ale pri ňom som to prehliadala.
    Veľká vďaka ešte raz Pane Bože, že si ma zachránil od väčšieho sklamania, od zbytočne stratených mesiacov života s týmto človekom. Vďaka patrí aj pani Laure za prijatie odkazu a pánu Vladkovi, za podporu v rozhovore. Otče Bože, odovzdávam Ti život do Tvojich rúk, pomôž mi žiť správne a poučiť sa z chýb. S láskou Júlia

  74. Ďakujem Ti Otče Bože
    Eva | 14.09.2019
    Milostivý Pane Bože,chcem sa Ti srdečne poďakovať za liečbu,ktorú si mi poslal cez našu drahú pani Lauru na môj zdravotný problém.Prosím Ťa Otecko môj nebeský o požehnanie tejto liečby a o silu,aby som ju zvládla a správne naplnila.Ďakujem Ti Bože za Tvoju pomoc lásku a za všetky Tvoje modlitby.Ľúbim Ťa.Prosím Ťa ochraňuj nás od všetkého zlého.
    Milá pani Laura ďakujem pekne za prijatie liečby.Boh Vám žehnaj za všetko.
    S pozdravom Eva.

  75. Poďakovanie
    Daniela P. | 14.09.2019

    Drahá pani Laura,
    ďakujem Božíčkovi za liečbu, ďakujem nesmierne aj Vám za vyslišanie liečby pre moje telo.

    Liečbe som porozumela a veľmi si vážim dostať takýto drahocenný dar od pána Boha.

    Cítim, že je to presne tak ako je napísané.

    Ešte raz nesmierne ďakujem

    Hocikedy sa obrátte aj na mňa ak budem môcť rada pomôžem pani Laura.

    Daniela

  76. BOŽIE krédo
    Andrea | 12.09.2019
    Dobrý deň chcem sa podeliť o moju skúsenosť. Možno niektorí prehliadaju božie krédo č. 14 kde Pán Boh nám odovzdáva informáciu, že pokiaľ nás niečo z minulosti trápi tak to stačí napísať do rohu na papier poprosiť pána Boha o to aby našu bolestnu spomienku premenil na bez cenný popol a zapalit bielou sviečkou. Ja som to práve urobila a ten pocit je neopísateľný!! Mne sa už nedá ani vrátiť späť k tej spomienke a mam problém si rozpamatat co sa vlastne stalo lebo je to pre mňa už úplne bezcenná spomienka ku ktorej sa neviaže žiadna emócia ako predtým čo bolo obrovské sklamanie! Pán Boh mi opäť pomohol a nesmierne som za to vďačná. Ľudia využívajte toto krédo pre svoje dobro je to naozaj obrovská sila ktorú hneď ucitite. Ďakujem pane Bože za všetky účinné liečby, motliby, za celú stránku a aj za pani Lauru aj Vlada. Ja si ich ako ľudí nesmierne vážim. Velkeee ďakujem. Pozdravujem do nebička.

  77. Ďakujem
    Simona | 08.09.2019
    Drahý Bože,dakujem za všetko co si pre mňa a mojich blízkych urobil a robíš.. ďakujem, že sa ma  Laura dobre, prosím nedovol zlým ľuďom aby jej viac ubližovali.Som nesmierne rada, že som ju mohla aj s jej manželom spoznat..je to tak úžasne ze niekedy až priam neuveriteľné.. ďakujem Bože aj za odpoveď na dávkovanie celaskonu pre moje dieťa... milujem ťa a vždy budem

  78. Vďaka Bohu
    Jana | 07.09.2019
    Drahá milovaná Laura.Ani si neviete predstaviť,ako nás táto radostná správa potešila. Nech už vás čakajú len dni plné radosti a vďaky ľudí,ktorí sú vďační za každú odovzdanú pomoc od láskavého nášho Pána.Ja tiež nesmierne z celého srdca ďakujem za všetko, čo pre nás s láskou a neskutočnou obetou robíte. Kľakám na kolená a ďakujem Bohu,že vám dal znovu silu a nádej pokračovať.Že ste nám všetkým príkladom,ako sa nevzdať ani v tej najväčšej bolesti a utrpení.Ste neskutočne silná žena, oddaná k jedinej sile a viere v dobro,láske k Bohu všemohúcemu.Ďakujem Bože za týchto vzácnych dvoch ľudí vo Dvorníkoch, za to,že som dostala tú možnosť ich spoznať a stretnúť.Prosím ochraňuj ich každým dňom od všetkého zla a nedopusť viac,aby im bolo ubližované.Ďakujem drahí naši milovaní.Ľúbim vás a vážim si vás.Milujem ťa drahý Bože a nikdy sa ťa nevzdám.S láskou Jana❤️❤️❤️

  79. Zo ❤️ďakujeme
    daniela | 02.09.2019
    Drahý Bože, veľmi ma potešila správa že naša vzácna dušička, naša drahá Laura nabrala znova sily a chuti pomáhať...Nie len preto, že jej pomoc kedykoľvek potrebujeme, ale hlavne preto že verím že všetko zlé čo prežívali s Vladkom už je preč a že už budú len dni plné lásky, porozumenia, pochopenia a pokoja. Prosím Ťa Bože ochraňuj pre nás tieto vzácne duše na Zemi, bez nich a bez tejto krásnej stránky sme stratení, bezradní a tápajúci v tme...Ďakujem Ti zo srdca, že si mi dal možnosť spoznať Tvoju Lauru a ďakujem za všetko, čo mi dávaš a učíš ma. Nikdy Ťa svojou láskou a oddanosťou nezradím, bez Teba život je ničím..Milujem Ťa Bože a prosím nikdy ma neopusti, lebo bez Teba sa neviem nadýchnuť ani pohnúť.. Nie som dokonalá, viem a preto Ťa prosím odpusti mi.
    daniela

  80. Poďakovanie za Vašu obetavú prácu
    Erika | 30.08.2019
    Láskavý Bože ,moje poďakovanie posielam hlavne Tebe za to ,že som spoznala pani Lauru a jej manžela.Aj napriek svojmu ťažkému obdobiu ,vždy ponúknu pomocnú ruku.Ochraňuj prosím ich duše.Pánu Vladimírovi ,ďakujem za povzbudivé slová,ktoré mi veľmi pomohli.Naozaj som ich veľmi potrebovala .Veľmi to pre mňa znamená.Vážim si Vašu prácu.Boh Vás ochraňuj.

  81. Ďakujem Ti BOŽE
    Renata R. | 29.08.2019
    Milovaný Bože predovšetkým by som Ti chcela poďakovať za nášho proroka na tejto zemi p. Lauru za to že znovu si jej dal silu aby uzdravovala a pomáhala ľuďom v ich nekonečných bolestiach a starostiach . Si a budeš pre mňa ten najdôležitejší . Ja mám len obrovskú radosť že si pomohol našej Laurinke od všetkého zlého a sľubujem Ti lásku nekonečnú. Potrebujem ťa k životu ako vodu a prosím z celého srdiečka buď pri mne tak blízko aby som bola silná aby moja sila bola mojím životným pohonom aby ma nezlomil môj podnikateľský neúspech začiatočníka . Nedám sa toto som vytvorila s mojím priateľom a terajším partnerom a za tohoto človeka Ti nesmierne Ďakujem je milý a láskavý a viem Bože že ho máš rád . Prosím Bože osloboď ma nedôvery ja chcem dôverovať , milovať a pomáhať celý život niečo sa predsa musí zmeniť v našich neveriacich dušiach ľudí , ktorý veria iba liekom a bylinky zatracujú . Mamon je na prvom mieste v rebríčku ochraňuj moju dušičku od týchto bolestí a prosím dopraj mi skromnosť a lásku veľmi ju potrebujem aby môj život mal zmysel . Ja viem že začína moja nová etapa života a musím byť silná a viem že človek , ktorý pri mne stojí mi pomôže a robí to dobre. Bože prosím o pokoj mojej duše aby zavládol v mojej duši mier . Ďakujem Vám p. Laura za všetko ste poklad a ten si treba vážiť silou lásky.Predovšetkým Ti ďakujem že si nám p. Lauru postavil tam kam patrí . Jej miesto je pri nás , ktorý ju ľúbime a aby cítila našu podporu vždy keď ju bude potrebovať. P. Laura držím palce aby ste mala klientov, ktorý budú veriť a budú napĺnať božie liečby a pomoci držím palce a ďakujem Bože za všetko.

  82. BOH nás veľmi miluje
    Gabriela | 28.08.2019
    Chcem sa veľmi poďakovať BOHU, že nás tak veľmi miluje. Predovšetkým ďakujem za pomoc pre našu rodinu dovolil mi odstrániť kliatbu, zachránil život môjho manžela a stára sa aj o naše dieťa.
    Som veľmi šťastná, že pani Laure Pán BOH požehnal dostatok sil a energie a že môže naďalej pomáhať ľuďom. Ja v tomto období ešte beriem liečbu na obnovenie funkčnosti nohy a napravenie stavcov v chrbtici . Taktiež som bola upozornená na zlé trávenie u našej dcerky a liečba ktorá jej bola odporúčaná jej pomáha. Bolo mi oznámené, že mám mnoho zdravotných problémov, ale, ak to bude Božia vôľa a ja nezlyhám Boh mi rád pomôže.
    Na základe vlastnej skúsenosti môžem povedať, že odkazy od Pána Boha sú pravdivé aj keď niekedy Vám budú slzy tiecť a pri dodržaní liečby od Pána Boha sa organizmus dáva do poriadku. Až keď som poznala jediného Boha cítim sa oveľa lepšie a modlitby k BOHU sú ako balzam na dušu.
    Môžem veľmi odporúčiť pani Lauru je to človek s veľkým srdcom a nebojte sa nie je to šarlatán, ale BOHOM požehnaná žena.
    Vám pani Laura a pán Vladimír želám veľa síl pri napľňaní poslania, ktoré ste od BOHA dostali.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  83. Pomoc na každom kroku
    Zuzana | 27.08.2019
    Otecko môj najláskavejší ani nevieš ako ti moje srdce a duša ďakujú za Tvoju pomoc. Keď sme sa nedávno presťahovali tak v našej dedine nebolo miesto v škôlke a odpoveď bola, že je na čakacej listine a dajú nám vedieť v priebehu prázdnin. Odporúčili mi , ale aby som zašla do vedľajšej dediny asi 7km vzdialenej a tam sme dostali posledné miesto. Boli sme radi , že máme miesto , ale trápilo nás ako sa do skôlky dostaneme a ako potom stihnem v našej dedine odprevadiť dcéru do školy, pretože autobus v tej dobe nepremáva a autom jazdí manžel do práce zavčas rána. Vždy keď prišla téma škôlka, tak mi manžel prizvukoval, aby som sa modlila, aby sme miesto dostali v našej dedine. Aj suseda sa bola pýtať , pretože tam má známu no bolo jej povedané, že sa prisťahovalo veľmi veľa detí a jednoducho nemajú miesto. No my sme to nechali v Božích rukách . Včera sme sa boli opýtať či je niečo nové , že sa nám ešte neozvali a povedali, že také veci rieši obecný úrad. Dnes ráno s malou dušičkou a Tebou Otecko v srdci sme sa vybrali na úrad opýtať ako čo. A teraz podvečer mi volali, že sme dostali miesto v našej dedine a Matija pôjde do škôlky tam. Tak Ti ďakujem Otecko, že si nám to zariadil, lebo si ma chcel ochrániť od stresu ktorý by som denne prežívala či stihneme na čas škôlku - školu... Len Ty môj najdrahší Otecko vieš od čoho všetkého si moje telo a dušu odbremenil, keď si pre nás spravil zázrak na počkanie. Naša viera v Teba a Tvoju všemohúcnosť sa nám vždy vyplatí. Vždy nás odmeníš Otecko môj jediný, za čo Ti nesmierne ďakujeme a veľmi Ťa milujeme.

  84. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za otvorenie Božej Ordinácie
    Julia.L | 20.08.2019
    Láskavy Môj Jediný Bože najväčšou láskou Ti Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za prenádhernú úžastnú správičku nekonečne potešujúcu z Náruče Najstarostlivejšiej Láskaveho Boha .Veľmi pekne prosím Láskavy Môj Jediný Bože celou svojou láskou aká je v mojom srdci chráň svojou mocnou silou Láskavu p.Lauru a jej Vladka nikdy nedovoľ aby duše ktoré tak miluješ najviac na tomto svete trpeli od hlupákov čo nevedia od dobroty .Láskavy Môj Bože opatruj ich duše každou sekundou ich života na tejto zemi nech v pokoji a harmoniji naplnia to čo majú požehnané .Dal si nám tie najvzácnejšie pokladíky opatrí nám ich na tejto hriešnej zemi od všetkého zlého .Láskava p.Laura nech Vám aj p.Vladkovi Láskavy Jediný Boh žehná každou sekundou vášich životov.Za všetku obetu vašich životov Vám nekonečne Veľké ĎAKUJEM. Amen

  85. Poďakovanie
    Zuzana | 20.08.2019
    Moja drahá Laurika. Veľmi ma potešila Božia stránka, kde som sa dočítala, že prijímate žiadateľov o Božiu pomoc. Prosila som Otecka,  nech mi pomôže pri mojej bolesti, a on vám dal silu pracovať. Som veľmi rada, pretože som vás nechcela otravovať, keď ste mala oddychovať, pretože už veľa krát predtým, keď ste mala oddychovať, tak som vás otravovala a oberala o vašu silu,  čo mi je ľúto a zdá sa mi to odomňa sebecké. Zato som vás nechcela tento krát otravovať,  len som prosila Otecka nech vàs naplní silou a energiou a som mu vďačná za vyslišanie. Aj ja som si vypísala dotazník na Božiu pomoc a dúfam, že si zaslúžim Božiu pomoc.
    Milá moja Laurika, tak vám z celého srdca prajem nových srdečných pacientov, ktorý vám za vašu pomoc budù posielať len pozitívnu energiu a lásku a dokážu si vás,  vašu prácu a Otecka Nebeského zastať na každom kroku. Veľmi vás ľúbim moja drahá Laurika a teším sa, že máte chuť ďalej pracovať a ukázať svetu,  že vaše poslanie na zemi má VEĽKÝ ZMYSEL.

  86. Ďakujem
    Zuzana | 13.08.2019
    Otecko môj som vďačná, že naša drahá maminka Laura nabrala síl a zas prispieva na Tvoju Božiu stránku. Prosím ochraňuj ju aj Vladka , nech k ním prúdia vlny lásky a pokoja. Nech každý nový čitateľ tejto krásnej stránky posiela pozitivnú energiu navôkol a naučí sa milovať jediného Teba Bože. Amen.

  87. Poďakovanie.
    Ľubo | 14.02.2016

    Chcel by som sa Laure a Vladovi touto cestou poďakovať za ich veľké vynaložené úsilie pri detailnom vysvetľovaní Božej pomoci ľuďom, ktorí jej niekedy nerozumejú, v horšom prípade nechcú porozumieť, že s nekonečnou ochotou poskytujú bližšie informácie a vysvetľujú o čo ide aj keď je to niekedy veľmi namáhavé, vyčerpávajúce, náročné a ťažké, lebo ľudia niekedy nevidia, alebo nechcú vidieť Boží pohľad na vec. Pán Boh sa nikdy nemýli a ja zo skúseností viem, že napĺňať Božie odkazy treba okamžite a bez špekulovania, aj keď je to niekedy veľmi ťažké, lebo čím viac človek špekuluje aj tak nakoniec len sám so sebou vyšpekuluje a tým len sebe (svojej duši) priťaží. Každý deň budem taktiež ďakovať Pánu Bohu, že ma skrz trápenie učí byť lepšou a čistejšou dušou. Ešte raz veľká vďaka a úcta.

  88. Ďakujem Ti Otče Bože za všetku Tvoju pomoc.
    Eva C. | 05.08.2019
    Otče Bože láskavý,chcem sa Ti zo srdca poďakovať za každodennú pomoc za Tvoju lásku a silu,ktorú mi davaš,že mi pomáhaš kráčať týmto životom .Otecko môj nebeský bez Teba by som to nikdy nezvládla ani bez Tvojich modlitieb,ktoré mi tak veľmi pomáhajú.Ďakujem Ti veľmi pekne aj za liečbu na moju oslabenú psychiku a za objasnenie terajšieho problému,že ochraňuješ moju rodinku a zachranuješ nám životy veď aj teraz si nám ukázal,aká je Tvoja láska nekonečná.Ešte sa Ti chcem poďakovať za Tvoje krásne fialovoružové svetielko,ktoré má čo i len na chvíľu sprevádzalo bolo to úžasné zázračné, veď Ty vieš o čom píšem ďakujem Ti Otecko môj drahý ľúbim Ta.
    Pani Laura srdečne Vám ďakujem za pomoc za všetko,čo pre nás robíte aj pánovi Vladkovi za podrobné vysvetlenie za vašu trpezlivosť.Nech Vás pán Boh ochraňuje a žehná Vám každý deň.
    S láskou Eva.

  89. Poďakovanie za pomoc pre môjho snúbenca
    Júlia Š. | 28.07.2019
    Milovaný môj Bože, ďakujem ti z celého
    ♥️, že pomôžeš môjmu snúbencovi v jeho trápení. Veľmi sa teším. Jeho bolesť je veľká a pritom jeho tak dobré. Veľmi sa trápi a som nesmierne vďačná za pomoc hlavne od teba otecko nebeský aj od vás p. Laurika. Boh vás žehnaj. Modlím sa každý deň. Chcem, aby bol šťastný a spokojný. Ďakujem

  90. Otče Bože môj milovaný, ďakujem Ti za všetko.
    Miriam | 22.07.2019
    Otče Bože môj milovaný, Tvoje liečivé cviky sú jednoducho zázračné. Pár týždňov dozadu ma začala bolieť pravá noha a postupne sa k nej pridávala aj ľavá, pri najmenšom pobehnutí resp. pokuse o beh mi do krížov vystrelila silná bolesť. Náš najláskavejší Pán Boh sa zmiloval nad mojim trápením a poslal mi po pani Laure liečbu, ktorá okrem iného pozostáva aj z pravidelného dvojmesačného cvičenia špeciálnych cvikov, keďže mám v krížoch posunuté stavce. Už po prvom dni liečby mi bolesť poľavila a ja som sa dokázala rozbehnúť bez tej vystreľujúcej bolesti. Bolo to ako zázrak. Verím, že po úspešnom ukončení Božej liečby budem opäť behať ako srnka. Milujem Ťa, Otče Bože náš najdrahší a ďakujem Ti z celého srdca za Tvoju pomoc. Prosím ochraňuj pani Lauru a jej manžela a požehnaj im veľa veľa síl, pevného zdravia a lásky, nech zažívajú len krásne a pokojné chvíle.

  91. Helena Š. | 21.07.2019
    Ďakujem Ti láskavý a dobrotivý Bože,za tieto cviky.Pred troma rokmi som ešte pracovala v závode za pásom,volala som pani Laure, už nepamätám presne kvôli čomu a vravela mi,že mám problém v hornej časti chrbtice.V práci som bola stále doplnená a niekedy pri vstávaním som nemohla zodvihnúť hlavu zo zahlavku,iba rukou a práve tieto cviky, ktoré som cvičila tri mesiace,mi pomohli dať krčnú chrbticu do poriadku,začo som pani Laure veľmi vďačná.Nech sa Vám a manželovi zato, čo pre nás robíte, vždy darí a Pán Boh ochraňuje...

  92. Ďakujem za rýchlu pomoc po uštipnutí
    Júlia P. | 19.07.2019
    Ďakujem Ti Pane Bože láskavý za pomoc, po tom čo ma poštipol nejaký otrávený hmyz. Ďakujem pani Laura za jej prijatie a pánu Vladovi za vysvetlenie. Že si našli na mňa čas a že mi ochotne pomohli.
    Najprv som si všimla na ruke malé uštipnutie ktoré ma svrbelo. V ten ďen sa mi zatočila hlava, ale ešte som si to spolu nespojila. Večer som cítila takú zvláštnu bolesť pod kožou. Ďalší deň som mala fľak veľký asi 7 krát 12 cm s takými červenými vydutinkami. Začala som mať strach, že je to niečo vážne až keď sa mi vyše hodiny točila hlava. Kamarát sa ma spýtal, že či nejdem k doktorovi, no ja som vedela, že dôverujem len najlepšej pomoci od Pána Boha. Tak som aj dostala liečbu. Aj keď som si myslela, že zbytočne otravujem kvôli nejakému uštipnutiu, odkázali mi nakoniec, že ten hmyz do mňa vpichol nejaký jed a bez liečby by som mala nejaké následky.
    Ďakujem Otecko za Tvoju pomoc. Liečbu som mala dokopy na 9 dní. Najprv mi liečba vytiahla ten jed z tela. Všetko sa mi to tam nahromadilo a cez moju kožu vytiahlo až von, že som videla ako sa tie navreté miesta premenili na malé ranky. Potom som mala ešte obviazanú ruku viacero dní, so silným a dobrým liečivom. Vážim si Otče Bože Tvoju pomoc, dôverujem Ti, Tvojej všemohúcnosti, spravodlivosti a dobrote, Tvojim liečbam, a že Ty sám Bože nám odovzdávaš slová cez Tvojho proroka pani Lauru. Milujem Ťa

  93. Krása všade navôkol
    Zuzana | 18.07.2019
    Otecko môj , len Ty vieš, prečo si nasmeroval naše kroky práve tu kde bývame. Aj keď to mame od ruky do práce (cestujem vyše hodiny), tak si každú cestu vychutnávam a sledujem s obdivom ako si stvoril tento svet. Toľko zelene, stromov, kráv, oviec, koní, sŕn a všeliakých iných tvorov ... Sadnem do autobusu , zoberiem telefón a mám čas popozerať po internete čo nové , no vždy môj pohľad padne von cez okno do tej krásy a nemôže odtrhnúť oči z tej nádhery. Cítim ako moje telo dobíja batérky, ktoré boli kompletne vybité. Je to tak neopísateľne krásny pocit. Mám pocit, že nič nepotrebujem, len si vonku sadnúť a vdychovať ten čerstvý vzduch. Otecko môj som ti tak vďačná, že si nám cez našu Lauriku odovzdal odkazy , ktoré nás tu doviedli a žijeme v čistom neprekliatom byte. Ako sme odišli z toho hnusného prekliatého bytu , cítim sa tak voľne. Aj môj manžel pocítil zmeny po prvom týždni. Mal veľké bolesti v nohe , až také, že nemohol poriadne šoférovať. Už po pár metroch sa homzil, hľadal polohu ako si sadnúť, masírovala som mu počas jazdy nohu no nič nepomáhalo, bolesť vystrelovala až do kolena. Deti majú prázdniny , tak si to striedajú po návštevach z jednej republiky do druhej. Pri návrate domov sme sa rozprávali a tu z manžela vyšlo, že zrazu bolesti nemá a ani nemal celých tých vyše 700 km počas jazdy. A že ani momentálne mu nič nevystreluje do kolena , pre neho úplný zázrak. Hneď poznamenal, že je to určite kôli tomu bytu. Ako nám Otecko odkázal , prekliatý byt na nás hádzal choroby, bolesti.... a s opustením bytu sa všetkého zbavíme. A začalo sa to napĺňať . Ja sa cítim psychicky omnoho lepšie , jemu odišla bolesť s nohy a verím, že deťom sa zlepší zrak, lebo obaja musia nosiť okuliare, ale som presvedčená, že to bolo tým hnusným bytom. Bože Ty si to najdokonalejšie v celej planéte a moja duša Ťa nesmierne obdivuje a miluje, za Tvoju starostivosť, lásku a dobrotu k naším dušiam. Vysliš Otecko moje prosby a posilňuj najvzácnejšiu dušičku tu na zemi , našu Lauriku a Vladka bez ktorých by naše duše blúdili a márne hľadali. Len vďaka ním sme Ťa našli.

  94. Miriam | 14.07.2019

    Otče Bože môj milovaný, ďakujem Ti z celého srdca za Tvoju vyčerpávajúcu odpoveď a pomoc na môj zdravotný problém, milujem Ťa a ďakujem za všetko, čo pre nás s manželom robíš.
    Drahá pani Laura, zo srdca Vám ďakujem za prijatie tejto liečebnej pomoci, nečakala som, že bude taká dlhá, určite Vás to stálo veľa síl. Veľmi si to vážim a som nesmierne vďačná za túto pomoc, ktovie čím všetkým by ma napchala moja doktorka, keby som k nej išla. Začiatkom roka mi predpísala silné antibiotiká, ktoré neskôr v správach označili za nebezpečné. Vďakabohu som ich nebrala, ktovie, čo by mi boli spôsobili.
    Ešte raz ďakujem a prajem krásny večer, Boh Vám žehnaj za všetko!
    S láskou,
    Miriam

  95. Nový život
    Zuzana s rodinou | 08.07.2019
    Môj Nebeský Otecko , vzácna Laurika, Vladko. Už dlhšie sa chcem poďakovať za všetko , za lásku, pomoc a dobrotu od vás. Ďakujem Otecko, že mi Laurika prijala odkaz o novom byte, kde sa mi tak dobre spí, kde počúvame spev cvrčkov, kde je krásna príroda a čerstvý vzduch, kde je nočná obloha tak krásna... Konečne vo svojom, s Božou pomocou. Ďakujem. Ešte nám treba všeličo povybavovať, ale verím , že s Tebou Otecko to všetko zvládneme a budeme žiť pokojný život v čistom , neprekliatom byte. Požehnaj nám Otecko dobrých susedov a dobrých nových priateľov. Ďakujem Otecko za ochranu mojích detí, že Karolina ukončila prvú triedu , ako najlepší žiak. Požehnaj ju nech je rozumná a naďalej prosperuje aj v novej škole. Požehnaj mi aj môjho Matija nech je šťastný v škôlke. Vieš ako Ťa moje deti milujú za Tvoju lásku k nim a ochranu. Stoj vždy pri nich a žehnaj ich . Žehnaj nám aj našu Lauriku a Vladka nech si dobre oddýchnu a naberú síl a energie. Milujem Ťa Otče Bože.

  96. Lukáš | 24.06.2019

    Dobrý deň drahá pani Laura veľmi si Vás aj s mamou vážime a ďakujeme Vám za každú pomoc, ktorú nám odovzdáte od pána Boha. Nevieme si ani predstaviť ako by sme tento život zvládali bez pána Boha a Božej lásky a sily. A aj za to Vám patrí veľká vďaka pretože ste nás to naučili Vy drahá pani Laura a Váš manžel. S láskou a vďakou Lukáš a mama.

  97. Ďalšie poučenie do života
    Júlia P. | 23.06.2019
    Tak ako už niektorí písali, tiež ma veľmi potešilo, že na stránku pribudli nové odkazy. Veľmi články od Boha, pani Laury aj od iných čitateľov pomáhajú sa držať v tomto svete a spravia lepšiu náladu, človek cíti za ne vďaku.
    Otecko Bože, ďakujem Ti, že si mi aj napriek tomu, že som neposlúchla dal ešte šancu napraviť sa, aj keď som svojej hlúposti stratila čas a skoro aj zdravie, čo som už cítila, a naozaj sa začalo uberať zlým smerom.
    No začnem poporiadku. Asi pred 8 mesiacmi som mala s priateľom dosť dobrý vzťah, ľúbil ma úprimne, čo mi aj pani Laura hovorievala. Začalo to však ísť dolu vodou, keď odo mňa chcel jednu vec. Ja som sa spýtala Boha cez pani Lauru, že či je to pre mňa dobré. Odpoveď bola nie, že mi to môže zdravotne ublížiť. Neskôr som sa ešte pýtala, že ako s priateľom, že mám pocit, že ho zraňujem, keď mu to odmietnem. Dostala som odpoveď, že taký chlap za to nestojí, ktorý moje rozhodnutie neakceptuje.
    V tej dobe si to bolo ťažké priznať, že za to nestojí, keďže som s ním mala dobré skúsenosti a bol veľmi neobyčajný a dobrý človek. Aspoň teda v niektorých veciach. Čo ho neospravedlňuje robiť iné zlé veci. Ale ako vždy Pán Boh sa nikdy nemýli a vidí aj to, čo mi v danej chvíli nevidíme, čo nám je nepochopiteľné. Preto som mala počúvnuť Pána Boha, už sa mi to tak viac krát stalo. Vedela som, že Pán Boh sa nemýli. Ale rozhodla som sa vtedy, že nedokážem ja ublížiť priateľovi, lebo stále hovoril ako ho to zraňuje a ja som mu to zožrala. Nerada niekomu ubližujem a dokázal ma presvedčiť, že ak to pre neho neurobím, veľmi ho zraním. A tak som zranila seba.
    Nastalo pre mňa veľké obdobie neistoty, kedy sa vo mne striedal pocit „neslobody“ s láskou. Ľúbil iba to, čím som nebola. Ale vyzeralo to, že nim idealizované moje „ja“ naozaj veľmi miluje. Niekedy som cítila lásku, inokedy neprávosť z jeho strany.
    A tak to išlo mesiace. Až kým som zrazu nedostala pichavé bolesti a ešte predsa jeden odkaz od Pána Boha. Že sa na mňa nehnevá, že to bolo moje slobodné rozhodnutie, ale že sa budem na seba hnevať sama, keď si uvedomím, čo som týmto nesprávnym krokom dosiahla.
    Tak som sa rozhodla, že je koniec. Už som to oľutovala, lebo bolesť som už aj zacítila. Nastalo naliehanie od teraz už bývalého priateľa. Raz sa robil chudákom, raz všetko prekrúcal. Ale jasné bolo, že si moju lásku nezaslúži. Ale aj tak mi to dalo zabrať, rozísť sa s ním. Kým pochopil, že to myslím vážne a že si to už nerozmyslím.
    Áno, mohla by som dlho nadávať aký je.. Ale hlupák som tu aj ja. Ja som vedela, čo som vedela. Že on verí niečomu inému to je iná vec. Ale len ja som zodpovedná za moje rozhodnutia, zdravie a šťastie, ja sa budem zodpovedať pred Bohom, čo som konala. Spravila som opäť chybu. Mrzí ma to, a dúfam, že moje zdravie je aspoň z časti zachránené. Milujem Ťa Pane Bože, som Ti vďačná, že si ma nevzdal, a priviedol si ma opäť späť k Tebe. Pomôž mi sa poučiť. Tvoj trest s pokorou prímam. Pomôž mi nájsť opäť lásku a dôveru k Tebe. Pomôž mi byť silnejšia, odvážnejšia a stáť si rázne za svojim. Ďakujem Ti aj za pani Lauru a pána Vladka, že so mnou mali trpezlivosť.
    Som vďačná, že už je to za mnou, za bývalým som nepreronila ešte ani jednu slzu, ale plno počas nášho vzťahu. Snažím sa teraz ovládať hnev za to ako so mnou manipuloval, ako mu bolo moje zdravie a rozhodnutie ukradnuté. Ale môžem si za to sama, mám predsa slobodnú vôľu a nemala som si ju nechať manipulovať. Otecko Bože, zbav ma prosím hnevu a veď ma k Tebe, lebo Ty si to najdôležitejšie a najlepšie v mojom živote.

  98. Vďaka Ti, Bože za všetko.
    Helena Š. | 18.06.2019
    Vďaka ti, láskavý a dobrotivy Bože,za všetko,čo pre mňa a mojich najbližších robíš,za moju ochranu v aute,už si ma toľko krát ochránil od nebezpečenstiev,že už to nerátam,ale vždy keď nasadené do auta,tak ťa prosím o ochranu a viem,že mi pomôžeš.Mala som veľký smútok na duši,pani Laura mi povedala aby som nebola smutná,ale to sa niekedy nedá,keď vidíš čo sa všetko deje, koľko nespravodlivosti všade a aj osobné veci,len ty dokážeš zobrať smútok z duše,bez teba a s tvojou pomocou sa to nedá, snažím sa netrápit a všetko voľne plynúť,nech sa deje a príde,čo príde.Ďakujem,za všetky liečby a rady, ktoré nám dávaš,aj keď niekedy nenaplním tak ako mám,viem že som lajdák a zabudnem sem tam aj dodržať,čo mám.Za rady od pani Laury,viem že ona je tá, ktorá potrebuje povzbudiť a vždy sa to tak zvrtne,lebo neviem čo v týchto ťažkých chvíľach povedať a povzbudí ona mňa,čo si nesmierne na nej vážim.Prajem pani Laure a jej manželovi veľa zdravia a hlavne svetskej spravodlivosti,nech konečne zasvieti slniečko do tohto života,Božieho majú požehnaného,nech sa všetko konečne zmení k lepšiemu...

  99. Božia pomoc | 17.06.2019
    Peter a Mária
    Chceli by sme sa ti Otecko Bože z celého srdca poďakovať za obrovskú pomoc, ktorú si nám odkázal po našej pani Laurike. Každý si môže tvrdiť čo len chce, ale to že ty vieš a vidíš všetko, je nespochybniteľné. Náš synček mal na tele veľký červený mokvavý fľak. Najprv bol síce malinký, ale stačilo pár dní a bol neskutočne veľký a nezostal iba jeden, rozširoval sa. Po návšteve lekárky sme dostali antibiotiká, maste na deň a noc. Ale vysvetlenie čo to má a prečo sme nedostali, aj keď som sa na to priamo opýtala. Že vraj teraz je toho veľa. Lieky sme mu nenasadili a čakali sme a hlavne dúfali, že nám náš Otecko Boh odkáže odkaz ktorý je vždy na 100 % presný. Po prečítaní odkazu za ktorý neskutočne ďakujeme, že nám ho pani Laurika odovzdala a náš Otecko Boh poslal, sme hneď všetko spravili ako nám bolo odkázané v Božom písme. A čo bolo na tom to najkrajšie, že prešli asi 3 hodiny a jeho stav sa ozaj zlepšil. Pokožka bola upokojená, nebola taká mokvavá a červená. Malý ostal pokojnejší a bolo to len vďaka tebe Otecko. Veľmi ho to bolelo a zrazu taká obrovská zmena. Bože to čo sa dnes stalo nedokáže ozaj nik, žiaden človek, bol to pre nás neskutočne krásny dar. Z celého srdca ti za to ďakujeme a hlavne za to že si v našich srdciach. Som šťastná že si mi dal možnosť nájsť ťa. Ďakujeme

  100. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za otvorenie Božej Stránky.
    Julia.L | 17.06.2019
    Buď Pochváleny Môj Jediny Boh Na Veky Vekov .Amen Láskavy Môj Jediny Bože Veľké Vrúcne Ďakujem za navrátenie sily ,energie najvzácnejšiej duši p.Laure ktorú si daroval priamo zo svojej náruče pre pomoc a záchranu nám hriešnikom .Z celého srdca Ti ĎAKUJEM za otvorenie Najvzácnejšiej Božej Stránky .Božia Stránka okamžikom sekundy až rozkvitla príspevkami z Náruče Tvojej Najvzácnejšiej Boh Môj Jediný a obrázky su zlatulinke .Je to úžastne mám z toho nekonečnú radosť ,že sa vracia sila k najvzácnejšiej duši ktorú tak nesmierne miluješ Láskavy Môj Bože .Láskavy Môj Jediny Bože veľmi Ťa prosím najväčšou láskou z mojej hriešnej duše nikdy nedovoľ aby na tomto prehnitom svete kde duševná uroveň ľudí je na nule a človek nesluži Bohu tak ako má. Učí nás kráčať správnym smerom skalopevnou vierou a láskou k Bohu kto chce kráča v tom priamom správnom smere je len jeden a ten najsprávnejši a kto nie nech si kráča bludnou cestou a neubližuje p.Laure .Láskavy Môj Jediný Bože ĎAKUJEM Nekonečnou Láskou z mojej duše za Tak Najvzácnejšiu dušu p.Laury cez ktorú nas liečiš ,varuješ ,zachraňuješ ,miluješ učíš kráčať k sebe .Som nekonečne vďačna za jej najdrahšiu dušu a jej Vladka .Veľmi pekne Ťa prosím Láskavy Môj Jediný Bože Žehnaj každú sekundu života duši p.Laure a p.Vladkovi za obetu životov pre tento svet .Ľubim si ich duše .Vďačne z celého srdca Láskavemu Bohu za Božiu Náruč ĎAKUJEM