Milujte svojeho láskavého Boha navždy.

01.04.2024 01:16

Milujte svojeho láskavého Boha navždy.

Milí čitatelia. Pozdravujem vás ja liečiteľka Laura.
Nájdite si každý deň chvíľu ako sa prihovoriť k Láskavému svojemu Pánu Bohu cez modlitby ktoré vám posielam s láskou a vierou, že mnohí z vás pochopia kde je pravda. Stáli ma vyše viac ako 20 rokov mojeho života a sú zázračné pokiaľ budete veriť v Božiu všemocnú silu. Prajem Vám všetkým veľa šťastia do života a verte tomu, že láskavý Pán Boh je všemocným a nikým nedosatížeľný nikým na svete, lebo je to kráľ celého tohoto skazeného pozemského nášho sveta. Boh láskavý pomáha dušiam ktoré Ho ľúbia. Milujte svojeho láskavého Pána Boha aj keď Ho nevidíte, lebo vo svojej všemoci pre vás dokáže robiť zázraky, aby vašim dušiam uľavil od trápenia. Verím tejto pravde a ja Laura som o tom skalopevne presvedčená. Nikdy sa ty duša nevzdiaľ od Pána Boha. Mojou úlohou na tejto zemi je učiť všetky duše láske k Bohu. Preto som liečiteľka Bohom obdarovaná v sile požehnanej od Boha do vašej duševnej pomoci. S láskou vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 12.04.2024
    Milá pani Laurika.
    Ani si neviete predstaviť, ako veľmi si vážime vašu vytrvalú prácu.
    Na každú bolesť , problém zablúdim do Božej knihy právd a viem, že určite niečo nájdem na moje trápenie. Modlitby sú zázračné, na počkanie, stačí len viera v Boha a jeho pomocnú ruku. Veľmi vám ďakujeme ,že ste sa s nami o ne podelila.
    Láskavý Bože odpusť nám naše hriechy, aby sme si zaslúžili stále túto Božiu stránku. Veď naše kroky a pomôž nám pestovať v srdciach len lásku. Chráň nám našu Lauriku, požehnaj ju pokojom , zdravým a silou .... Ľúbime ŤA Bože Otče a aj vás láskavá pani Laurika. Opatrujte sa nám.

  2. Gabriela a Jozef J. | 06.04.2024
    Milá Pani Laura,
    Pozdravujeme Vás a zo srdca Vám ďakujeme za odkazy, modlitby, rady a liečby od láskavého Pána Boha.
    Pán Boh je milostivý a všemohúci. Vďaka za všetko Pánu Bohu a Vám.
    S láskou G. a J.

  3. Daša | 03.04.2024
    Milá pani Laura, veľká vďaka patrí Vám za všetko, čo pre nás robíte. Že prijímate pre nás modlitby, rady, pravdy a liečby od láskavého Pána Boha. Ďakujeme za Vašu nesmiernu obetu a Váš čas. Máme Vás veľmi radi.
    Ak veríme Bohu a modlíme sa k nemu úprimne a s láskou, vždy nám pomôže. Pán Boh je všemohúci, pre neho nie je nič nemožné, pokiaľ mu veríme a všetko vložíme do Jeho rúk. Ak máme v sebe lásku a vieru v Boha, máme všetko.
    My Ti nesmierne ďakujeme, Otče Bože, za všetko, čo si pre nás urobil a stále robíš. Ľúbime Ťa Otče Bože

  4. Erika | 03.04.2024
    Milá pani Laura.S láskou ďakujem za tento odkaz.Modlidby,ktoré sa modlím na tejto Božej stránke sú priamo od Nášho laskaveho Pána Boha.Účinné na 100%.A nebyť Vás, Milá pani Laura,tak ich tu teraz nečítame a nemodlíme sa.Ešte raz ĎAKUJEM za všetko čo pre Nás všetkých robíte. Mňa a moju rodinu ste naučila veľmi veľa.Veriť v jediného Pána Boha. A náš život,nabral krajší a lepší život.Nech Vás Pán Boh žehná a ochraňuje.S láskou Erika.

Pridať komentár