Tekvicový olej.

07.08.2020 14:00

Tekvicový olej.

07.08.2020

Milá naša Laurika. Mám ešte otázočku na Otecka ohľadom tekvicového oleja, aké má účinky na naše telo a aký je rozdiel medzi tým naším doma vyrobeným a tým z obchodu. Ďakujem. Zuzana

 

Božia odpoveď: 

Získanosťou olejnatej kvapaliny z tekvicových jadier, zastavené budú ešte vašim telom nevlastnené budúce nachladnutia obsahovosťou veľkého množstva zinku v nich, v jeho silnom pôsobení na imunitný systém v skorom predstihu ich užívaním. Do užívania tekvicového oleja bude celkom postačujúce jesť pravidelne tekvicové jadrá, z ktorých si vaše telo olej samo z nich vytiahne a netreba sa obávať, že oleja v jadierkach je málo, nakoľko táto cesta jeho telesnej vstrebateľnosti sa pre telo stáva cesta schodnejšia a naplnenejšia liečivým účinkom v ich sile. Bolo by dobre aspoň dva krát do roka odovzdať telu dostatok tekvicového oleja v konzumácii sušených jadier a to do každého dňa dva krát zjesť dve polievkové lyžice jadier dobou celého mesiaca. Tekvicové jadrá môžu byť na mixéri pomleté a uskladnené na týždeň v uzavretej nádobe. Najlepšie obdobie do obohatenia tela užívaním tekvicových jadier sa stáva november a február. Za nesmiernu silu ktoré každé jedno tekvicové jadro nosí v sebe sa stáva aj ozdravenosť chorej prostaty v akejkoľvek jej chorobnosti, lebo jeho liečivosť dokáže odstrániť každú jej narušenosť, ale liečebná receptúra musí byť oveľa silnejšia a dlhšiu dobu trvať. Za rozdielom medzi kupovaným olejom a olejom vyrobeným v domácom prostredí snahou, sa stáva, že obchodný artikel do tohoto zdravého produktu vkladá veľmi veľa vašim očiam neviditeľnej chémie, aby olej vyzeral pre váš pohľad lákavo a pekne v snahe vašej duše zakúpiť ho ihneď, veď zabalený je vo fľaši krásnej, ktorej obsah ale pekne v Božom pohľade nevyzerá ani najmenej, nakoľko do neho pridávajú vo výrobe farbivá a chemické látky aby sa náhodou nepokazil, čo vy ale nikdy nezistíte, lebo vyzerá tak pekne, že vaše duše ani vo sne nenapadne že je v ňom chémia, ktorej je viac ako vo vylisovaných jadrách oleja, čo doma vyrobenému oleju sa toto nemôže stať, lebo jednoduchú jeho prípravu zvládne aj malý školák a zinok z jadier vaše telo vstrebe najlepšie, keď ich bude konzumovať v pravej ich podobe hoc aj zomleté, ale bez akýchkoľvek pomocných prísad smerovaných do získanosti tekvicového oleja. Každá tepelná úprava tekvicových jadier aj hoc krátka, zastavuje ich liečivostnú silu a treba z nich olej získavať do svojeho telesného vnútra priamou konzumáciou bez akýchkoľvek ich úprav, ktorých cieľom sa nikdy nestane finálnym produktom víťaz navracajúci stratené zdravie ale falošná náplasť pre vaše klamlivé uspokojenie, ktoré žiadny liečivý dotyk vaše choré telo poruchovosti nezbaví. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Erika a Michal | 01.02.2022
    Ďakujeme Pane Bože za tieto receptúry priamo od Teba.Kedy je ten správny čas ich užívať.Aby sme boli zdravý,lebo iba Ty Bože vieš čo Naše telá potrebujú.Ďakujeme Vám pani Laura a pán Vladimír za vašu prácu ,rady a samozrejme aj za sprostretkovanie kde je najvýhodnejšie zakúpiť všetky liečivé a zdravé produkty .ĎAKUJEME.

  2. Zuzana | 17.08.2020
    Ďakujem mila Laurika za tak dlhu odpoveď . Nikdy by sme nevedeli , že tepelnou úpravou sa stráca liečivostná sila semienok. Pretože aj náš domáci olej sa vyrába pražením a lysovaním. Takže len vďaka Tvojej odpovedi Otecko viem, že semienka samé vytvoria olej a su tak zdrave pre náš organizmus. Ďakujeme
    ❤❤❤

  3. Viera S. | 14.08.2020
    Ďakujem za ďalšie vzácne rady. Len by som sa ešte chcela opýtať, či je to jedno, aká tekvica. Viem, že sú tekvice pestované špeciálne na jadierka, ale aj rôzne iné, napr Hokaido, cuketa a pod. Dajú sa jesť semienka zo všetkých? Pani Laura, veľmi si vážim, čo pre nás robíte.

    Božia odpoveď:
    Každá jedna tekvica obsahuje veľmi zdravé jadierka aj keď je inak pomenovaná, ale čo sa stáva dôležité, že je to tekvica pomenovaná odborníkmi. Boh vniesol do každého druhu tekvice hoc v rôznom jej pomenovaní, zdraviu prospešný liečivý základ, do vnútra jadierok vložený. Amen.

  4. Renata R. | 12.08.2020
    Pani Laura Ďakujeme za tieto rady sú pre nás také dôležité a nesmierne poučné. Bože láskavý ako vždy budem s radosťou a s láskou v srdci tieto tvoje rady dodržiavať a riadiť sa nimi sú nesmierne vzácne a preto Ti ďakujem zo srdiečka.

  5. Gabriela | 10.08.2020
    Drahá pani Laura som veľmi šťastná, že na nás stále myslite a pomáhate nám posilňovať náš organizmus. Veľká vďaka, že BOH si Vás vyvolil a že žijete na Slovenku.
    Taktiež sa chcem poďakovať za manžela, ktorému kvapky veľmi pomohli a práve ukončuje liečbu.
    Boh žehnaj Vám a Vášmu manželovi.

    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  6. Marika | 08.08.2020
    Ďakujem z celého srdiečka pane Bože na posielaš také úžasné receptúry a liečis nás. MILUJEM TA PANE BOŽE DAKUJEM

  7. Margita | 07.08.2020
    Ďakujem Pane Bože Tebe, že sa o nás staráš.posielaš nám vzácne rady na ochranu nášho zdravia. Pani Laura Vám Ďakujem za Vašu ochotu,silu, ktorú vynakladáte pre nás. BOH Vám žehnaj aj Vášmu manželovi.

  8. Lukáš | 07.08.2020
    Ďakujeme pane Bože za Tvoju Božiu radu aj Vám pani Laura za odovzdanie a chcel by som sa opýtať či jadrá rozmixovať bez šupky alebo spolu so šupkou ďakujem za odpoveď a vďaka pánu Bohu sa mám lepšie s láskou Lukáš a mama.

    Laura reaguje:

    Milý Lukáš. Tekvicové jadierka je potrebné mixovať bez šupky. Ja ich kupujem v tomto internetovom obchode. Majú tam prijateľné ceny. Posielam Vám link ak ich chcete užívať pre zdravie ako prevenciu pred chorobami, aby ste nemusel v maloobchodoch kupovať malé balíčky jadier za veľké ceny, tu sa dajú kúpiť aj vo väčšom váhovom množstve:

    racio.prijemnydomov.sk/tekvicove/251-tekvicove-semienka-lupane-surove.html?search_query=tekvicove+jadra&results=12

    Pán Boh nám dal odporúčané mesiace pre konzumáciu jadier hlavne v zimnom období, kedy je najviac chrípok a viróz. To ale neznamená, že ich nesmiete v tomto období užívať ako prevenciu pred chorobami, ktoré tieto tekvicové jadierka v predstihu svojou silou liečia. 

Pridať komentár